Ghidul Incepatorului

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

kennyanu
Member of the Soccer Project Association

Re: transferuri gratis

Post by kennyanu »

nu. nu poti alfa. dar iti dau un sfat. nu lua jucatorii gratis k o sa te duca la faliment
Revenit :)
Viper^
Team Manager

Post by Viper^ »

De exemplu cand vreau sa imi antrenez eu jucatorii...ii antrenez pe ultimele 2 chestii de acolo care sunt scrie cu rosu?
Tara
Team President
Location: -Romania-Bucuresti-Giulesti-Prunaru....tinut alb-rosu...:))

Post by Tara »

Rosu inseamna ca nu mai creste[plafonat]
Image
Viper^
Team Manager

Post by Viper^ »

pai da dar la toti jucatorii ultimele 2 sunt pe rosu si de x toti fundasii au ultimele 2 pe rosu la fel,mijlocasii au tot ultimele 2 pe rosii la fel,atacantii la fel portarii la fel(unii mai abtrani au mai multe pe rosu)asta inseamna ca nu trebuie sa ii antrenez pe ultimele 2 chestii adik pe alea rosii?
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

Viper^ wrote:pai da dar la toti jucatorii ultimele 2 sunt pe rosu si de x toti fundasii au ultimele 2 pe rosu la fel,mijlocasii au tot ultimele 2 pe rosii la fel,atacantii la fel portarii la fel(unii mai abtrani au mai multe pe rosu)asta inseamna ca nu trebuie sa ii antrenez pe ultimele 2 chestii adik pe alea rosii?
Pe alea rosi nu le mai antrenezi! Antrenezi tot ce este cu albastru! :arrow:
Federatia Romana De SoccerProject
Manager Ka$mIR
Image
mariusluc
Team Manager

Aiureli

Post by mariusluc »

Nu vi se pare o porcarie sa antrenezi la o abilitate si sa iti scada alte 3?
Pe cand ajung la 80 % de la 0% la o abilitate tre sa reantrenez alte 3 care mi-au scazut cu cel putin15% fiecare.Mi se pare stupid.
Inteleg sa scada ,dar daca scad asa rapid e o munca de Sisif.
lucifer
Coach

intrebare

Post by lucifer »

pt centru de tineret simplu: mi-a iesit un jucator dar nu era destul de bun pt echipa (sa fie oare ca i-am dat sa se construiasca nivelul urmator la centru de tineret?)
kennyanu

Post by kennyanu »

nu are nici o legatura
Revenit :)
cercel_jr

Re: Aiureli

Post by cercel_jr »

mariusluc wrote:Nu vi se pare o porcarie sa antrenezi la o abilitate si sa iti scada alte 3?
Pe cand ajung la 80 % de la 0% la o abilitate tre sa reantrenez alte 3 care mi-au scazut cu cel putin15% fiecare.Mi se pare stupid.
Inteleg sa scada ,dar daca scad asa rapid e o munca de Sisif.
De cand joc acest joc l-am lasat pe antrenor sa-mi antreneze jucatorii shi nu am avut probleme de genul acesta. El antreneza mai intai cele 2 skill-uri importante shi apoi pe fiecare skill in parte mentinandu-le la un echilibru aproape perfect.

Stiu k majoritata de pe aici antrenati voi jucatori dar am incercat shi eu asa shi nu mi-a mers prea bine, adik:
-l-am antrenat la cele 2 importante apoi am zis sa-l antrenez la rezistenta. Pana s-a antrenat la rezistenta mi-au scazut cele doua cu 20% fiecare, apoi antreneazale din nou, shi scade putin rezistenta....shi tot asa cu toate skill-urile.
Eu am ajuns la concluzia k e mai bine sa-l las pe antrenor sa-si faca treaba. :roll:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
hidenman206
Fan

Post by hidenman206 »

cercel_jr are dreptate.Il admir pt tot ce face si sper ca in viitor sa devin si eu un manager ca el>ii idolul meu in SP.
Daimon

Post by Daimon »

in general ii antrenez eu, mai ales ca am doar cativa neplafonati si e mai usor. in general incerc sa alternez, n-am observat sa scada foarte mult la ceva
mariusluc
Team Manager

Re: Aiureli

Post by mariusluc »

cercel_jr wrote:Eu am ajuns la concluzia k e mai bine sa-l las pe antrenor sa-si faca treaba. :roll:
Am sa incerc si eu.Multumesc de sfat.
mariusluc
Team Manager

Conectare

Post by mariusluc »

Unde imi pot da seama daca un manager e conectat sau nu?
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Treci managerul respectiv la lista cu contacte. Te duci pe lista cu contacte shi apoi dak este online vei vedea pe coloana cu "ultima logare" ora la care s-a logat. Dak acea ora este scrisa ingrosat atunci inseamna k este online. Dak nu inseamna k este offline.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
bogdantm84
Assistant Manager

Buna

Post by bogdantm84 »

Am si eu o 9intrebare... cum fac ca spiritul echipei sa creasca? momentan e la 69% si creste foarte greu cu cate 1 procent-doua... am vazut la alti manageri ca au 100%... si inca ceva: in ce masura influenteaza spirtul echipei evoluria jucatorilor din teren????
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”