Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Team Board Member
Chtel bych se zeptat, jak je to s turnaji behem ligove prestavky? Hraji se, jsou preruseny, nebo se vubec nedaji zalozit pokud hrozi, ze se nestihnou dohrat pred koncem aktualni sezony?
Od zitrka mi zacina bezet SPFA a chtel bych ho pokrtit poradnym turnajem alespon pro 16 tymu - proto se ptam, zda-li ma cenu ho zakladat ted, par kol pred koncem 14. sezony, nebo az v prosinci po zacatku nove.
Od zitrka mi zacina bezet SPFA a chtel bych ho pokrtit poradnym turnajem alespon pro 16 tymu - proto se ptam, zda-li ma cenu ho zakladat ted, par kol pred koncem 14. sezony, nebo az v prosinci po zacatku nove.
-
- Team Manager
-
- Member of the Soccer Project Association
-
zkus se zeptat rosnièek, protože to Ti nikdo nezjistí.. buï musíš dát prùmìr nebo risknout vysoké vstupné a hezké poèasíKoudy wrote:Dá se nìkde pøedem zjistit, jaké bude na zápas poèasí? Ptám se kvùli nastavení vstupného.
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

Jasnì že jsem myslel, jestli se dá nìkde zjistit pøedpovìï. Chtít znát poèasí dopøedu je trochu ujetý, ne?PaTTTTrick wrote:zkus se zeptat rosnièek, protože to Ti nikdo nezjistí.. buï musíš dát prùmìr nebo risknout vysoké vstupné a hezké poèasíKoudy wrote:Dá se nìkde pøedem zjistit, jaké bude na zápas poèasí? Ptám se kvùli nastavení vstupného.

SK MORAVSKÉ BUDĚJOVICE
manažer Koudy
manažer Koudy
-
tak tøeba je to tím, že hráèùm se èas od èasu sníží atributy...tohle mohlo mít vliv...Sokol Cejc wrote:Ahoj,mám dotaz. Pøes noc mi kleslo hodnocení týmu o 1 %.Pøitom jsem nic neprodával, hráèe mám mladé a poøád se zlepšují...? Jak je to možné. ? Jediné zmìny co se staly tak že správcovi stadionu kleslo hodnocení na 97 % a náladavtýmu na 97% to je ale snad blbost, ne..?
Díky Andrew, Sokol Èejè
Jinak nejsem na SP nový, ale potøebuju pomoci

-
To mì nenapadlo, vidíš, to mohlo být tím. Ale i tak, že by se za jeden den, když trénuju všechny v jiných skilech o procento....hm....Evandro wrote:tak tøeba je to tím, že hráèùm se èas od èasu sníží atributy...tohle mohlo mít vliv...Sokol Cejc wrote:Ahoj,mám dotaz. Pøes noc mi kleslo hodnocení týmu o 1 %.Pøitom jsem nic neprodával, hráèe mám mladé a poøád se zlepšují...? Jak je to možné. ? Jediné zmìny co se staly tak že správcovi stadionu kleslo hodnocení na 97 % a náladavtýmu na 97% to je ale snad blbost, ne..?
Díky Andrew, Sokol Èejè
Jinak nejsem na SP nový, ale potøebuju pomociCo se stane, když prodávám hráèe a mu bìhem prodeje vyprší smlouva? Má už s tím nìkdo zkušenost?
Andrew - Sokol Čejč
-
-
imho odejde... když je na TL, tak ji prodloužit nejde, takže jedinì ho odklepnout tìsnì pøedtím, než vyprší... jinak je po nìm... nebo se pletu?Evandro wrote: Jinak nejsem na SP nový, ale potøebuju pomociCo se stane, když prodávám hráèe a mu bìhem prodeje vyprší smlouva? Má už s tím nìkdo zkušenost?
rekl bych,ze to tak bude, sice se mi to jeste nestalo, ale jak by jste chteli prodavat hrace, s kterym nemate smlouvu, zekrup72 wrote:
imho odejde... když je na TL, tak ji prodloužit nejde, takže jedinì ho odklepnout tìsnì pøedtím, než vyprší... jinak je po nìm... nebo se pletu?
Strelci z Japonska

E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi

E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi

-
Mno chtìl sem to vyzkoušet, ale nakonec sem se s jedním týpkem domluvil na okamžitym pøestupu, takže až nìkdy jindy...ale dívám se na to ze dvou pohledù - 1)hráèi skonèí smlouva-musí odejít z týmu 2)vzhledem ke kupujícímu týmu to bude nefer ne? když nìkoho chce koupit a najednou hráè z nièeho nic zmizí...krup72 wrote:imho odejde... když je na TL, tak ji prodloužit nejde, takže jedinì ho odklepnout tìsnì pøedtím, než vyprší... jinak je po nìm... nebo se pletu?Evandro wrote: Jinak nejsem na SP nový, ale potøebuju pomociCo se stane, když prodávám hráèe a mu bìhem prodeje vyprší smlouva? Má už s tím nìkdo zkušenost?