Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Dalighost
Team Board Member

Post by Dalighost »

Chtel bych se zeptat, jak je to s turnaji behem ligove prestavky? Hraji se, jsou preruseny, nebo se vubec nedaji zalozit pokud hrozi, ze se nestihnou dohrat pred koncem aktualni sezony?

Od zitrka mi zacina bezet SPFA a chtel bych ho pokrtit poradnym turnajem alespon pro 16 tymu - proto se ptam, zda-li ma cenu ho zakladat ted, par kol pred koncem 14. sezony, nebo az v prosinci po zacatku nove.
Image

Dalighost
FC Carlisle - G.381
Jumbo
Member of the Soccer Project Association

Post by Jumbo »

hrají se, ale víkend pøed ligou se nemùže hrát vùbec nic. Pøed touhle sezonou se dokonce nedalo pøipojit díky nìjakýmu bugu :)
Sparta Prague - E11
Ted Spartička88 - H něco :lol:
smallmouse
Team Manager

Post by smallmouse »

Pokud se turnaj nestihne dohrát v této sezónì,tak se dohraje na zaèátku pøíští. V tom není problém.
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Ahoj,mám dotaz. Pøes noc mi kleslo hodnocení týmu o 1 %.Pøitom jsem nic neprodával, hráèe mám mladé a poøád se zlepšují...? Jak je to možné. ? Jediné zmìny co se staly tak že správcovi stadionu kleslo hodnocení na 97 % a náladavtýmu na 97% to je ale snad blbost, ne..?
Díky Andrew, Sokol Èejè
Koudy
Team Manager

Post by Koudy »

Dá se nìkde pøedem zjistit, jaké bude na zápas poèasí? Ptám se kvùli nastavení vstupného.
SK MORAVSKÉ BUDĚJOVICE
manažer Koudy
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Koudy wrote:Dá se nìkde pøedem zjistit, jaké bude na zápas poèasí? Ptám se kvùli nastavení vstupného.
zkus se zeptat rosnièek, protože to Ti nikdo nezjistí.. buï musíš dát prùmìr nebo risknout vysoké vstupné a hezké poèasí
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Koudy
Team Manager

Post by Koudy »

PaTTTTrick wrote:
Koudy wrote:Dá se nìkde pøedem zjistit, jaké bude na zápas poèasí? Ptám se kvùli nastavení vstupného.
zkus se zeptat rosnièek, protože to Ti nikdo nezjistí.. buï musíš dát prùmìr nebo risknout vysoké vstupné a hezké poèasí
Jasnì že jsem myslel, jestli se dá nìkde zjistit pøedpovìï. Chtít znát poèasí dopøedu je trochu ujetý, ne? 8)
SK MORAVSKÉ BUDĚJOVICE
manažer Koudy
Evandro

Post by Evandro »

Sokol Cejc wrote:Ahoj,mám dotaz. Pøes noc mi kleslo hodnocení týmu o 1 %.Pøitom jsem nic neprodával, hráèe mám mladé a poøád se zlepšují...? Jak je to možné. ? Jediné zmìny co se staly tak že správcovi stadionu kleslo hodnocení na 97 % a náladavtýmu na 97% to je ale snad blbost, ne..?
Díky Andrew, Sokol Èejè
tak tøeba je to tím, že hráèùm se èas od èasu sníží atributy...tohle mohlo mít vliv...

Jinak nejsem na SP nový, ale potøebuju pomoci :D Co se stane, když prodávám hráèe a mu bìhem prodeje vyprší smlouva? Má už s tím nìkdo zkušenost?
Image
Image
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Evandro wrote:
Sokol Cejc wrote:Ahoj,mám dotaz. Pøes noc mi kleslo hodnocení týmu o 1 %.Pøitom jsem nic neprodával, hráèe mám mladé a poøád se zlepšují...? Jak je to možné. ? Jediné zmìny co se staly tak že správcovi stadionu kleslo hodnocení na 97 % a náladavtýmu na 97% to je ale snad blbost, ne..?
Díky Andrew, Sokol Èejè
tak tøeba je to tím, že hráèùm se èas od èasu sníží atributy...tohle mohlo mít vliv...

Jinak nejsem na SP nový, ale potøebuju pomoci :D Co se stane, když prodávám hráèe a mu bìhem prodeje vyprší smlouva? Má už s tím nìkdo zkušenost?
To mì nenapadlo, vidíš, to mohlo být tím. Ale i tak, že by se za jeden den, když trénuju všechny v jiných skilech o procento....hm....
Andrew - Sokol Čejč
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

stejne je hodnoceni tymu na nic, je zbytecny se tim zabejvat :wink:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
krup72

Post by krup72 »

Evandro wrote: Jinak nejsem na SP nový, ale potøebuju pomoci :D Co se stane, když prodávám hráèe a mu bìhem prodeje vyprší smlouva? Má už s tím nìkdo zkušenost?
imho odejde... když je na TL, tak ji prodloužit nejde, takže jedinì ho odklepnout tìsnì pøedtím, než vyprší... jinak je po nìm... nebo se pletu?
Tom151
Team President

Post by Tom151 »

krup72 wrote:
imho odejde... když je na TL, tak ji prodloužit nejde, takže jedinì ho odklepnout tìsnì pøedtím, než vyprší... jinak je po nìm... nebo se pletu?
rekl bych,ze to tak bude, sice se mi to jeste nestalo, ale jak by jste chteli prodavat hrace, s kterym nemate smlouvu, ze
Strelci z Japonska
Image
E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi :)
Evandro

Post by Evandro »

krup72 wrote:
Evandro wrote: Jinak nejsem na SP nový, ale potøebuju pomoci :D Co se stane, když prodávám hráèe a mu bìhem prodeje vyprší smlouva? Má už s tím nìkdo zkušenost?
Mno chtìl sem to vyzkoušet, ale nakonec sem se s jedním týpkem domluvil na okamžitym pøestupu, takže až nìkdy jindy...ale dívám se na to ze dvou pohledù - 1)hráèi skonèí smlouva-musí odejít z týmu 2)vzhledem ke kupujícímu týmu to bude nefer ne? když nìkoho chce koupit a najednou hráè z nièeho nic zmizí... :shock:
Image
Image
Tom151
Team President

Post by Tom151 »

Jak rychle se zvysuje nalada v tymu?A zvysuje se stejne v pratelacich i v SP lize?
Diky za odpoved.
Strelci z Japonska
Image
E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi :)
Evandro

Post by Evandro »

Tom151 wrote:Jak rychle se zvysuje nalada v tymu?A zvysuje se stejne v pratelacich i v SP lize?
Diky za odpoved.
zvyšuje se pomalu...a v SP lize se zvyšuje nìkolikanásobnì rychlejc než pøátelákama...nìkde na fóru budou i konkrétní èísla...
Image
Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”