Federatia Romana de SP

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

uv_46
Member of the Soccer Project Association

Post by uv_46 »

Ka$mIR wrote:
Mr.Juve wrote:http://www.freewebs.com/frsp/ Dati-va si voi cu parerea,k sa stiu daca imi continui treaba...aici numai vorbele-s de voi.
mie unu nu-mi place! este pentru copii :lol: deia care abar nau ce este ala un sit.. asta e parera mea! :wink:
\
fa sa inteleg si eu,dc e pt copii ??
Mr.Juve
Team Manager

Post by Mr.Juve »

Sunte-ti copii ma....Ka$mIr,ai facut vre-o data un site performant?sau macar ai asistat la constructia unuia? :wink: Oricine sar pricepe la construirea site-ului de pe aici nu il va face...
Iti trebuie 1-2 zile pt. construirea lui,asta ca sa nu mai pomenim si de editarea lui pe parcus,e usor sa-ti dai cu parerea... :wink:
....poate Laura Andresan sa faca armata???
Tara
Team President
Location: -Romania-Bucuresti-Giulesti-Prunaru....tinut alb-rosu...:))

Post by Tara »

Ka$mIR wrote:
Mr.Juve wrote:http://www.freewebs.com/frsp/ Dati-va si voi cu parerea,k sa stiu daca imi continui treaba...aici numai vorbele-s de voi.
mie unu nu-mi place! este pentru copii :lol: deia care abar nau ce este ala un sit.. asta e parera mea! :wink:
Ma dekt delok merge si ala.....E facut repede..ca dak ar fii avut timp l`ar fi facut mai smq....!!
Mr.Juve
Team Manager

Post by Mr.Juve »

Eu asta vreau sa stiu....il moderez k-lumea sau il las dreaq....se poate face ceva frumos acolo....a.r
gonzales
Team Board Member

Post by gonzales »

mda... nush nu mi se pare prea stralucit... dupa cum zicea si kasmir. nu ma prea pricep la site-uri deci nu`mi prea dau cu parerea. de ce nu faceti si voi ceva pe domeniu tk :lol: nush... acuma faceti voi ce vreti...
Cand suntem toti baietii in peluza/Ca suntem huligani lumea ne-acuza/
Dar noi suntem stelisti adevarati/De nimeni intelesi dar respectati.
Image
Mr.Juve
Team Manager

Post by Mr.Juve »

Pai putem schimba in frsp.tk :D
gonzales
Team Board Member

Post by gonzales »

"tk" ar fi ceva fain si simplu. decat xhost.ro sau freewebs.com/blabla... sau blabla.piczo.ro simplu si direct. fr-sp.tk
Image
nepotuno1
Team Manager

Post by nepotuno1 »

gonzales wrote:"tk" ar fi ceva fain si simplu. decat xhost.ro sau freewebs.com/blabla... sau blabla.piczo.ro simplu si direct. fr-sp.tk
poate sa fie pus pe .tk dar sa fie facut pe piczo,cabanova,freewebs etc shi egal cu 0 se vrea un site performant asta e idee,la care ka$mir se pare k lucreaza :lol: poate k vrea sa ne faca o surpriza sa vdm :lol:

PS: Va rog frumos sa votati vicepresedintii shi purtatorul de cuvant!!!
Manager of FC U.Craiova
Joculete Online
Video-Muzica
Blog Auto
gonzales
Team Board Member

Post by gonzales »

nu s-ar putea face o chestie de naia pentru vot cum s-au mai pus pe forum? :roll:
Image
nepotuno1
Team Manager

Post by nepotuno1 »

gonzales wrote:nu s-ar putea face o chestie de naia pentru vot cum s-au mai pus pe forum? :roll:
nu pt k ar vota toata lumea :lol: + k la postul de vice sunt 4 posturi :wink:
Manager of FC U.Craiova
Joculete Online
Video-Muzica
Blog Auto
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

A 2 oara intreb..stiti vreun loc unde putem pune cod HTML PUR ??? cyollo.. poate stii tu.. unde pot incarca pagini HTML la care va pot ajuta si eu
Carly
Team Manager

Post by Carly »

io zic ca e bun siteul .. asa de inceput .. pana cineva o sa vrea sa lucreze la unu mai fain si mai rapid asta e deocamdata il putem folosii pe asta .. ca sa putem discuta la nesfarsit ca fiecare o sa aiba ceva de comentat.
Image
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Jupan[3l]u

Post by Jupan[3l]u »

Mr.Juve wrote:Eu asta vreau sa stiu....il moderez k-lumea sau il las dreaq....se poate face ceva frumos acolo....a.r
Mr.Juve are mare dreptate. V-am spus de la bun inceput ca cabanova nu e pentru asa ceva. Ati facut un forum pe un host gratuit, mai bine faceati un cont (cel mai bun xhost) si umblati acolo. Template se gaseste usor, de urcat nu e greu (prin FTP) sa va faceti un forum e usor, copiati phpbb si il urcati prin FTP, si va faceti un site fain, nu ceva pe un host gratuit cum ar fi cabanova.
Back in SoccerProject :)
borissman
Team Manager

Post by borissman »

Jupan[3l]u wrote:
Mr.Juve wrote:Eu asta vreau sa stiu....il moderez k-lumea sau il las dreaq....se poate face ceva frumos acolo....a.r
Mr.Juve are mare dreptate. V-am spus de la bun inceput ca cabanova nu e pentru asa ceva. Ati facut un forum pe un host gratuit, mai bine faceati un cont (cel mai bun xhost) si umblati acolo. Template se gaseste usor, de urcat nu e greu (prin FTP) sa va faceti un forum e usor, copiati phpbb si il urcati prin FTP, si va faceti un site fain, nu ceva pe un host gratuit cum ar fi cabanova.
au mai fost si alte forum-uri aseamanatoare, dar s-a ales praful de ele.
Jupan[3l]u

Post by Jupan[3l]u »

Off: pai daca nu s-au ocupat de ele, si nici aici nu vad sa se ocupe membrii de federatie, imi ziceti si mie cine a scris in gazeta SP?
P.S: Imi dai un exemplu de site cum am spus eu, gen, in care adminii s-au ocupat si nu au avut vizitatori?
Back in SoccerProject :)
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”