ten kdo vyhraje na penaltyFifi.5 wrote:kdo postupuje v PØ poháru když je skore stejné?
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
frankie_doparoma
- Member of the Soccer Project Association
Re: pohár
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
krup72
Re: pohár
mno... asi myslel ze skupiny... slyšel jsem nìco o tom, že poèet výher, ale dál nevím... a co když je VŠE stejné? Los?frankie_doparoma wrote:ten kdo vyhraje na penaltyFifi.5 wrote:kdo postupuje v PØ poháru když je skore stejné?
-
Paul-X
jj bez SPFA ti to nezobrazílaky7 wrote:mam otazku: Na to aby sa mi zobrazovali trofeje potrebujem spfa lebo vcera som vyhral jeden priatelsky pohar a nic.
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP
New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP
New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!
-
Ivo08-LSG
Ked len tak das ze prepustit tak im klesne moralka asi o 10 a jedine vtedy im neklesne ak mu skonci zmluvu a tak odide.....Hmyzak wrote:mám jedenáct dní nového trenéra, kdybych jej nyní propustil, klesla by hráèùm morálka? Pokud ano, za jak dlouho mùžu propustit trenéra (jiného zamìstnance), aniž bych riskoval ztrátu morálky? Díky za odpovìï
Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
-
Tom49
- Team President
To není pravda!!!!Když propustíš zamìstnance, tak morálka klesne jen nìkdyIvo08-LSG wrote:Ked len tak das ze prepustit tak im klesne moralka asi o 10 a jedine vtedy im neklesne ak mu skonci zmluvu a tak odide.....Hmyzak wrote:mám jedenáct dní nového trenéra, kdybych jej nyní propustil, klesla by hráèùm morálka? Pokud ano, za jak dlouho mùžu propustit trenéra (jiného zamìstnance), aniž bych riskoval ztrátu morálky? Díky za odpovìï
-
Ivo08-LSG
Tak ja s tym skusenosti nemam a myslim ze vacsinou ti klesne ako neklesne...Tom49 wrote:To není pravda!!!!Když propustíš zamìstnance, tak morálka klesne jen nìkdyIvo08-LSG wrote:Ked len tak das ze prepustit tak im klesne moralka asi o 10 a jedine vtedy im neklesne ak mu skonci zmluvu a tak odide.....Hmyzak wrote:mám jedenáct dní nového trenéra, kdybych jej nyní propustil, klesla by hráèùm morálka? Pokud ano, za jak dlouho mùžu propustit trenéra (jiného zamìstnance), aniž bych riskoval ztrátu morálky? Díky za odpovìï
Ivo08 - LSG Nové Zámky

-
PaTTTTrick
Tiež si myslím, že pokia¾ ho máš už dlho, tak ti neklesne. Keï ho máš len krátko, tak sa hráèi zaènú bá, že vyhodíš aj ich 
Slovenské ligy: http://sp-slovakleague.ic.cz/
-
Sokol Cejc
Urèitì už tu to nìkde je, ale celý topisc nejde pøeèíst...
Takže prosím o radu...dal jsem si logo na imageshaks, pøedìlal jsem si velikost na avatar (100x 75ú) takže ještì menší než co povoluje SP. Pøi zákadním náhledu se mi ale spodní èást loga nezobrazí. V zápasovém pøehledu a na úvodní stránce - pøehled - je to taky ok.
Tady v diskuzi se mi logo taky nezobrazuje...
Díky za radu.
Takže prosím o radu...dal jsem si logo na imageshaks, pøedìlal jsem si velikost na avatar (100x 75ú) takže ještì menší než co povoluje SP. Pøi zákadním náhledu se mi ale spodní èást loga nezobrazí. V zápasovém pøehledu a na úvodní stránce - pøehled - je to taky ok.
Díky za radu.
Andrew - Sokol Čejč
-
Tom49
- Team President
asi jsi tam dal špatnej link-musíš dat ten spodníSokol Cejc wrote:Urèitì už tu to nìkde je, ale celý topisc nejde pøeèíst...
Díky za radu.