laky7 wrote:mam otazku: Na to aby sa mi zobrazovali trofeje potrebujem spfa lebo vcera som vyhral jeden priatelsky pohar a nic.
jj bez SPFA ti to nezobrazí
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
mám jedenáct dní nového trenéra, kdybych jej nyní propustil, klesla by hráčům morálka? Pokud ano, za jak dlouho můžu propustit trenéra (jiného zaměstnance), aniž bych riskoval ztrátu morálky? Díky za odpověď
Hmyzak wrote:mám jedenáct dní nového trenéra, kdybych jej nyní propustil, klesla by hráèùm morálka? Pokud ano, za jak dlouho mùžu propustit trenéra (jiného zamìstnance), aniž bych riskoval ztrátu morálky? Díky za odpovìï
Ked len tak das ze prepustit tak im klesne moralka asi o 10 a jedine vtedy im neklesne ak mu skonci zmluvu a tak odide.....
Ivo08 - LSG Nové Zámky
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Hmyzak wrote:mám jedenáct dní nového trenéra, kdybych jej nyní propustil, klesla by hráèùm morálka? Pokud ano, za jak dlouho mùžu propustit trenéra (jiného zamìstnance), aniž bych riskoval ztrátu morálky? Díky za odpovìï
Ked len tak das ze prepustit tak im klesne moralka asi o 10 a jedine vtedy im neklesne ak mu skonci zmluvu a tak odide.....
To není pravda!!!!Když propustíš zamìstnance, tak morálka klesne jen nìkdy
To není pravda!!!!Když propustíš zamìstnance, tak morálka klesne jen nìkdy
Tak ja s tym skusenosti nemam a myslim ze vacsinou ti klesne ako neklesne...
Ivo08 - LSG Nové Zámky
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
při mých dvou propuštěních trenéra nálada nikdy neklesla, myslím že je to tak, že zaměstnanec musí být v klubu x dní a po jejich uplynutí už se nemusím bát ztráty morálky hráčů
Urèitì už tu to nìkde je, ale celý topisc nejde pøeèíst...
Takže prosím o radu...dal jsem si logo na imageshaks, pøedìlal jsem si velikost na avatar (100x 75ú) takže ještì menší než co povoluje SP. Pøi zákadním náhledu se mi ale spodní èást loga nezobrazí. V zápasovém pøehledu a na úvodní stránce - pøehled - je to taky ok.
Tady v diskuzi se mi logo taky nezobrazuje...
Díky za radu.
Sokol Cejc wrote:Urèitì už tu to nìkde je, ale celý topisc nejde pøeèíst...
Takže prosím o radu...dal jsem si logo na imageshaks, pøedìlal jsem si velikost na avatar (100x 75ú) takže ještì menší než co povoluje SP. Pøi zákadním náhledu se mi ale spodní èást loga nezobrazí. V zápasovém pøehledu a na úvodní stránce - pøehled - je to taky ok.
Tady v diskuzi se mi logo taky nezobrazuje...
Díky za radu.