Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Nepøijde vám, že se zmìnila noèní simulace? Moji hráèi, co hráli jenom ligu sou unavený a vzhledem k tomu, že se fyzièka doplòovala vždycky po ligovejch utkáních, tak mi tu nìco nesedí.
Je to první den nový sezony normální nebo am teda nastala nìjáká zmìna a fyzièka se doplòuje pøed ligou? 
old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.
new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
-
happyna17
- Member of the Soccer Project Association
mì se nezdá nic zvláštního já mam hráèe unavený jako vždy po ligovým zápaselotky wrote:Nepøijde vám, že se zmìnila noèní simulace? Moji hráèi, co hráli jenom ligu sou unavený a vzhledem k tomu, že se fyzièka doplòovala vždycky po ligovejch utkáních, tak mi tu nìco nesedí.Je to první den nový sezony normální nebo am teda nastala nìjáká zmìna a fyzièka se doplòuje pøed ligou?
No ale fyzièka by se mìla po ligovym zápase doplòovat, což se nestalo, takže by to znamenalo, že se teï doplòuje pøed ligovym utkánim. Normálnì by mi to bylo jedno, ale áèko mi dneska hraje 3 zápasy, tak by se mi to hodilo vìdìt, protože podle toho, kdy se doplní fyzièka budu nastavovat na liguhappyna17 wrote:mì se nezdá nic zvláštního já mam hráèe unavený jako vždy po ligovým zápaselotky wrote:Nepøijde vám, že se zmìnila noèní simulace? Moji hráèi, co hráli jenom ligu sou unavený a vzhledem k tomu, že se fyzièka doplòovala vždycky po ligovejch utkáních, tak mi tu nìco nesedí.Je to první den nový sezony normální nebo am teda nastala nìjáká zmìna a fyzièka se doplòuje pøed ligou?
-
happyna17
ale fyzièka se ti u nìjakých hráèù nedoplní na 100 protože nìjaký hráèi prostì se unavujou víc pøi zápase a fyzièka se úplnì nedoplní muj hráè mìl vèera fyzièku 100 a dneska po ligovým zápase má 98lotky wrote:[
No ale fyzièka by se mìla po ligovym zápase doplòovat, což se nestalo, takže by to znamenalo, že se teï doplòuje pøed ligovym utkánim. Normálnì by mi to bylo jedno, ale áèko mi dneska hraje 3 zápasy, tak by se mi to hodilo vìdìt, protože podle toho, kdy se doplní fyzièka budu nastavovat na ligu
-
Ivo08-LSG
Chcel by som sa nieco opytat a k tomu ma dotiahla jedna sprava...takze....Ked predam hraca ja normalne niekomu mi klesne moralka o 5% ale ked ten hrac odidem saaam cize po tych upozorneniach a tak tak moralka neklesne??? 
Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
-
happyna17
když ho dáš na pøestupovou listinu a nìkdo dá nabídku tak ti klesne vždyckyIvo08-LSG wrote:Chcel by som sa nieco opytat a k tomu ma dotiahla jedna sprava...takze....Ked predam hraca ja normalne niekomu mi klesne moralka o 5% ale ked ten hrac odidem saaam cize po tych upozorneniach a tak tak moralka neklesne???
-
Ivo08-LSG
Ale aj timova??hmm???lebo jeden manager mi napisal ze mi neda hraca na okamzity kvoli timovej moralkehappyna17 wrote:když ho dáš na pøestupovou listinu a nìkdo dá nabídku tak ti klesne vždyckyIvo08-LSG wrote:Chcel by som sa nieco opytat a k tomu ma dotiahla jedna sprava...takze....Ked predam hraca ja normalne niekomu mi klesne moralka o 5% ale ked ten hrac odidem saaam cize po tych upozorneniach a tak tak moralka neklesne???
Ivo08 - LSG Nové Zámky

-
PaTTTTrick
za každý pøestup Ti klesne týmová morálka, takže nejspíše hraje nìjaký dùležitý zápas a nechce si pøedtím snížit týmovou morálku.Ivo08-LSG wrote:Ale aj timova??hmm???lebo jeden manager mi napisal ze mi neda hraca na okamzity kvoli timovej moralkehappyna17 wrote:když ho dáš na pøestupovou listinu a nìkdo dá nabídku tak ti klesne vždyckyIvo08-LSG wrote:Chcel by som sa nieco opytat a k tomu ma dotiahla jedna sprava...takze....Ked predam hraca ja normalne niekomu mi klesne moralka o 5% ale ked ten hrac odidem saaam cize po tych upozorneniach a tak tak moralka neklesne???
Pokud dostanes / das nabidku na hrace, tak to s týmovou (ani jinou) morálkou nic nedìlá, ta klesá až když hráè odejde (a je jedno jestli sám automaticky po 6 dnech nebo okamžitým pøestupem po 2 dnech)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)
Kdyby se jednalo o 2% tak tu nepíšuhappyna17 wrote:ale fyzièka se ti u nìjakých hráèù nedoplní na 100 protože nìjaký hráèi prostì se unavujou víc pøi zápase a fyzièka se úplnì nedoplní muj hráè mìl vèera fyzièku 100 a dneska po ligovým zápase má 98
-
happyna17
nechápu koukni ke mì na tým a já mam normálnì fyzièkulotky wrote: Kdyby se jednalo o 2% tak tu nepíšuSou unavený naprosto zvláštnì, 92% pøeci jenom po jednom utkání, po kterym se doplòuje fyzièka neni úplnì normální
Navíc je to pøesnì èíslo obvyklý po zápase, po kterym se nedoplòuje fyzièka (to mám už u tìch konkrétních pøípadù okoukaný, o kolik se unavujou
)
-
PaTTTTrick
nejsem nový, ale nevím 
Jak to funguje u golmanu po 30 letech s doplnovanim fyzicky? Stejne jako u ostatnich, cili pouze o 10 a potom o 5, nebo je tam nejaka zmena diky tomu, ze podavaji nejlepsi vykon az do 33 ?
Shanim kvalitniho golmana, tak at vim jak ma byt stary. Diky
Jak to funguje u golmanu po 30 letech s doplnovanim fyzicky? Stejne jako u ostatnich, cili pouze o 10 a potom o 5, nebo je tam nejaka zmena diky tomu, ze podavaji nejlepsi vykon az do 33 ?
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)
Fyzièka se mu doplòuje o 10, ale výkony dává až do 33-34 nejlepšíPaTTTTrick wrote:nejsem nový, ale nevím
-
smallmouse
- Team Manager