Nepøijde vám, že se zmìnila noèní simulace? Moji hráèi, co hráli jenom ligu sou unavený a vzhledem k tomu, že se fyzièka doplòovala vždycky po ligovejch utkáních, tak mi tu nìco nesedí. Je to první den nový sezony normální nebo am teda nastala nìjáká zmìna a fyzièka se doplòuje pøed ligou?
lotky wrote:Nepøijde vám, že se zmìnila noèní simulace? Moji hráèi, co hráli jenom ligu sou unavený a vzhledem k tomu, že se fyzièka doplòovala vždycky po ligovejch utkáních, tak mi tu nìco nesedí. Je to první den nový sezony normální nebo am teda nastala nìjáká zmìna a fyzièka se doplòuje pøed ligou?
mì se nezdá nic zvláštního já mam hráèe unavený jako vždy po ligovým zápase
lotky wrote:Nepøijde vám, že se zmìnila noèní simulace? Moji hráèi, co hráli jenom ligu sou unavený a vzhledem k tomu, že se fyzièka doplòovala vždycky po ligovejch utkáních, tak mi tu nìco nesedí. Je to první den nový sezony normální nebo am teda nastala nìjáká zmìna a fyzièka se doplòuje pøed ligou?
mì se nezdá nic zvláštního já mam hráèe unavený jako vždy po ligovým zápase
No ale fyzièka by se mìla po ligovym zápase doplòovat, což se nestalo, takže by to znamenalo, že se teï doplòuje pøed ligovym utkánim. Normálnì by mi to bylo jedno, ale áèko mi dneska hraje 3 zápasy, tak by se mi to hodilo vìdìt, protože podle toho, kdy se doplní fyzièka budu nastavovat na ligu
lotky wrote:[
No ale fyzièka by se mìla po ligovym zápase doplòovat, což se nestalo, takže by to znamenalo, že se teï doplòuje pøed ligovym utkánim. Normálnì by mi to bylo jedno, ale áèko mi dneska hraje 3 zápasy, tak by se mi to hodilo vìdìt, protože podle toho, kdy se doplní fyzièka budu nastavovat na ligu
ale fyzièka se ti u nìjakých hráèù nedoplní na 100 protože nìjaký hráèi prostì se unavujou víc pøi zápase a fyzièka se úplnì nedoplní muj hráè mìl vèera fyzièku 100 a dneska po ligovým zápase má 98
Chcel by som sa nieco opytat a k tomu ma dotiahla jedna sprava...takze....Ked predam hraca ja normalne niekomu mi klesne moralka o 5% ale ked ten hrac odidem saaam cize po tych upozorneniach a tak tak moralka neklesne???
Ivo08 - LSG Nové Zámky
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Ivo08-LSG wrote:Chcel by som sa nieco opytat a k tomu ma dotiahla jedna sprava...takze....Ked predam hraca ja normalne niekomu mi klesne moralka o 5% ale ked ten hrac odidem saaam cize po tych upozorneniach a tak tak moralka neklesne???
když ho dáš na pøestupovou listinu a nìkdo dá nabídku tak ti klesne vždycky
Ivo08-LSG wrote:Chcel by som sa nieco opytat a k tomu ma dotiahla jedna sprava...takze....Ked predam hraca ja normalne niekomu mi klesne moralka o 5% ale ked ten hrac odidem saaam cize po tych upozorneniach a tak tak moralka neklesne???
Ale aj timova??hmm???lebo jeden manager mi napisal ze mi neda hraca na okamzity kvoli timovej moralke
Ivo08 - LSG Nové Zámky
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Ale aj timova??hmm???lebo jeden manager mi napisal ze mi neda hraca na okamzity kvoli timovej moralke
za každý pøestup Ti klesne týmová morálka, takže nejspíše hraje nìjaký dùležitý zápas a nechce si pøedtím snížit týmovou morálku.
Pokud dostanes / das nabidku na hrace, tak to s týmovou (ani jinou) morálkou nic nedìlá, ta klesá až když hráè odejde (a je jedno jestli sám automaticky po 6 dnech nebo okamžitým pøestupem po 2 dnech)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! )
Ivo08 - LSG Nové Zámky
happyna17 wrote:ale fyzièka se ti u nìjakých hráèù nedoplní na 100 protože nìjaký hráèi prostì se unavujou víc pøi zápase a fyzièka se úplnì nedoplní muj hráè mìl vèera fyzièku 100 a dneska po ligovým zápase má 98
Kdyby se jednalo o 2% tak tu nepíšu Sou unavený naprosto zvláštnì, 92% pøeci jenom po jednom utkání, po kterym se doplòuje fyzièka neni úplnì normální Navíc je to pøesnì èíslo obvyklý po zápase, po kterym se nedoplòuje fyzièka (to mám už u tìch konkrétních pøípadù okoukaný, o kolik se unavujou )
lotky wrote:
Kdyby se jednalo o 2% tak tu nepíšu Sou unavený naprosto zvláštnì, 92% pøeci jenom po jednom utkání, po kterym se doplòuje fyzièka neni úplnì normální Navíc je to pøesnì èíslo obvyklý po zápase, po kterym se nedoplòuje fyzièka (to mám už u tìch konkrétních pøípadù okoukaný, o kolik se unavujou )
nechápu koukni ke mì na tým a já mam normálnì fyzièku
Jak to funguje u golmanu po 30 letech s doplnovanim fyzicky? Stejne jako u ostatnich, cili pouze o 10 a potom o 5, nebo je tam nejaka zmena diky tomu, ze podavaji nejlepsi vykon az do 33 ?
Shanim kvalitniho golmana, tak at vim jak ma byt stary. Diky
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! )
Jak to funguje u golmanu po 30 letech s doplnovanim fyzicky? Stejne jako u ostatnich, cili pouze o 10 a potom o 5, nebo je tam nejaka zmena diky tomu, ze podavaji nejlepsi vykon az do 33 ?
Shanim kvalitniho golmana, tak at vim jak ma byt stary. Diky
Fyzièka se mu doplòuje o 10, ale výkony dává až do 33-34 nejlepší
GK ještì ve 34 letech podává maximální výkon.
Ale pozor, když mu je víc jak 32,tak mu pøibývá jen 5% fyzièky dennì.
Takže ve 33-34 letech GK obstojnì zvládne jen 2 ligové zápasy týdnì.