Panouri publicitare

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Daniel the ULTIMATE Gamer
Coach

Panouri publicitare

Post by Daniel the ULTIMATE Gamer »

La semnarea pentru panouri publicitare sunt multe optiuni.
De o zii ,de trei zile de 36 de zile dar tot 9K iti da.
Ultimele sunt de o luna sau mai putin dar iti da mai multi bani.
Am observat caci acelea nu-s rentabile.
Si de ce, multe dintre celelalte panouri publicitare sunt pe o perioada mai scurta sau mai lunga, dar tot iti da la fel de multi bani.
Dar de ce :?:
I`m the BEST of the BEST !!
unicool
Member of the Soccer Project Association

Post by unicool »

e ca in realitate.o firma iti face o oferta pentru a-si face reclama la tine pe stadion.firma vrea ca reclama ei sa fie afisata timp de 30 de zile si iti ofera 9k.alta firma vrea ca reclama ei sa fie vizibila 3 zile si iti ofera tot 9k sau mai mult.tu poti sa accepti sau nu.zilnic apar reclame noi.daca nu zilnic la 2 zile tot apar.conteaza locul pe care il ocupi in clasament,marimea stadionului,baza fanilor,etc.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Daniel the ULTIMATE Gamer
Coach

Post by Daniel the ULTIMATE Gamer »

Dar totusi trebuie sa il iei cel care dureaza mai putin.
Deobicei le iau pe cele de o zi.
I`m the BEST of the BEST !!
Jupan[3l]u

Post by Jupan[3l]u »

Poti lua si pe cele de 15 zile, 20 de vreo 180k eu asa fac :lol:
Back in SoccerProject :)
unicool

Post by unicool »

Daniel the ULTIMATE Gamer wrote:Dar totusi trebuie sa il iei cel care dureaza mai putin.
Deobicei le iau pe cele de o zi.
alea sunt cele mai rentabile.apoi cele cu sume de peste 100k si zile sub 25.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Skulder

Post by Skulder »

eu cum prea nu am nevoie de bani astept dor din alea de 1-3 zile pentr 10500 si la celalalte de maxim 7 zile ,acuma am oferta de 108 k pe 10 zile si nu o accept :)
bunicutzu

Post by bunicutzu »

din cate stiu eu oferta e la fel pentru toti. doar ca cei care au mai multe locuri pot lua mai multe bannere. dar oferta e la fel. comparata de cateva luni cu un prieten care a avut exact aceleasi bannere ca si mine intotdeauna. (cand am discutat despre asta).
Skulder

Post by Skulder »

dap mey sunt acealasi dar bani sunt dati in functie de divizie , difera cu 500 de euro daca nu ma insel,adik unul din f are 10 500,in g 10 000,in h 9 500 si mai sus tot asha
bunicutzu

Post by bunicutzu »

cu 750 difera intre divizii.
H->9000
G->9750
F->10.500

Cel putin prin ligile astea am fost eu :D
jar
Team Board Member

Post by jar »

oferta difera si functie de caracter ... daca te lasi greu si stai cu panourile goale vin mai des cele mari.
bunicutzu

Post by bunicutzu »

:P asta-i cam ca si vorba aia:
fetele cuminti ajung in rai
fetele rele ajung unde vor :)))
gabi
Assistant Coach

Post by gabi »

cred ca am observat cu totii ca de nu ai rezultate nu pre primesti oferte bune!!!
pina acum cat am castigat mereu in H aveam o groaza de oferte "beton" si lasam mereu 1-2 panouri neocupate pentru a le astepta ,dar acum am promovat si mai pap bataie iar ofertele se lasa asteptate...fara sa mai spun ca sunt si fff proaste!!!
H A I D I N A M O!!!
SI LA MAI MARE!!!!
bunicutzu

Post by bunicutzu »

nu gabi, nu depinde de asta. pentru toata lumea bannerele sunt la fel (numarul de zile pentru care le primesti). doar sumele difera in functie de divizie. si bineinteles daca banner-ul ti-e ocupat nu poti vedea cat ar fi fost oferta pentru el :(
unicool

Post by unicool »

bunicutzu wrote:nu gabi, nu depinde de asta. pentru toata lumea bannerele sunt la fel (numarul de zile pentru care le primesti). doar sumele difera in functie de divizie. si bineinteles daca banner-ul ti-e ocupat nu poti vedea cat ar fi fost oferta pentru el :(
sa stii ca depinde si de locul ocupat in clasamentul ligii tale.
bunicutzu

Post by bunicutzu »

nu depinde. pe verificate. aproape in fiecare zi vorbesc cu un prieten (care mi-a zis de soccerproject). si cand vine un banner bun ii spun sa fie atent ca a aparut si intotdeauna il are!!! intamplator suntem amandoi pe locul 1 acum, dar sezoanele trecute nu, si nici acum la inceput nu eram. si totusi aveam aceleasi bannere. diferenta este urmatoarea:
daca tu iei bannerul de la firma X care e pe 5 zile, maine bannerul respectiv (tie nu-ti mai apare ca e ocupat) poate fi pe 1 zi. tu nu il vezi (ca ti-e ocupat) dar eu care nu l-am luat ieri, deci mi-e liber pot sa il iau. dar bannerele sunt aceleasi indiferent de liga/locul ocupat (cu mica exceptie ca sumele propriu-zise sunt putin mai mari cu cat esti intr-o liga mai buna).
experimenteaza ca sa vezi. cel mai usor e cand nu ai nici un banner. 2 echipe care nu au nici un banner luat, intotdeauna vor avea aceleasi bannere (egale ca numar de zile, sumele diferind in functie de liga: 9000 in H ... 9750 in G ... 10500 in F ... samd - pentru cele mici si multe)
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”