La semnarea pentru panouri publicitare sunt multe optiuni.
De o zii ,de trei zile de 36 de zile dar tot 9K iti da.
Ultimele sunt de o luna sau mai putin dar iti da mai multi bani.
Am observat caci acelea nu-s rentabile.
Si de ce, multe dintre celelalte panouri publicitare sunt pe o perioada mai scurta sau mai lunga, dar tot iti da la fel de multi bani.
Dar de ce
e ca in realitate.o firma iti face o oferta pentru a-si face reclama la tine pe stadion.firma vrea ca reclama ei sa fie afisata timp de 30 de zile si iti ofera 9k.alta firma vrea ca reclama ei sa fie vizibila 3 zile si iti ofera tot 9k sau mai mult.tu poti sa accepti sau nu.zilnic apar reclame noi.daca nu zilnic la 2 zile tot apar.conteaza locul pe care il ocupi in clasament,marimea stadionului,baza fanilor,etc.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Daniel the ULTIMATE Gamer wrote:Dar totusi trebuie sa il iei cel care dureaza mai putin.
Deobicei le iau pe cele de o zi.
alea sunt cele mai rentabile.apoi cele cu sume de peste 100k si zile sub 25.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
eu cum prea nu am nevoie de bani astept dor din alea de 1-3 zile pentr 10500 si la celalalte de maxim 7 zile ,acuma am oferta de 108 k pe 10 zile si nu o accept
din cate stiu eu oferta e la fel pentru toti. doar ca cei care au mai multe locuri pot lua mai multe bannere. dar oferta e la fel. comparata de cateva luni cu un prieten care a avut exact aceleasi bannere ca si mine intotdeauna. (cand am discutat despre asta).
dap mey sunt acealasi dar bani sunt dati in functie de divizie , difera cu 500 de euro daca nu ma insel,adik unul din f are 10 500,in g 10 000,in h 9 500 si mai sus tot asha
cred ca am observat cu totii ca de nu ai rezultate nu pre primesti oferte bune!!!
pina acum cat am castigat mereu in H aveam o groaza de oferte "beton" si lasam mereu 1-2 panouri neocupate pentru a le astepta ,dar acum am promovat si mai pap bataie iar ofertele se lasa asteptate...fara sa mai spun ca sunt si fff proaste!!!
nu gabi, nu depinde de asta. pentru toata lumea bannerele sunt la fel (numarul de zile pentru care le primesti). doar sumele difera in functie de divizie. si bineinteles daca banner-ul ti-e ocupat nu poti vedea cat ar fi fost oferta pentru el
bunicutzu wrote:nu gabi, nu depinde de asta. pentru toata lumea bannerele sunt la fel (numarul de zile pentru care le primesti). doar sumele difera in functie de divizie. si bineinteles daca banner-ul ti-e ocupat nu poti vedea cat ar fi fost oferta pentru el
sa stii ca depinde si de locul ocupat in clasamentul ligii tale.
nu depinde. pe verificate. aproape in fiecare zi vorbesc cu un prieten (care mi-a zis de soccerproject). si cand vine un banner bun ii spun sa fie atent ca a aparut si intotdeauna il are!!! intamplator suntem amandoi pe locul 1 acum, dar sezoanele trecute nu, si nici acum la inceput nu eram. si totusi aveam aceleasi bannere. diferenta este urmatoarea:
daca tu iei bannerul de la firma X care e pe 5 zile, maine bannerul respectiv (tie nu-ti mai apare ca e ocupat) poate fi pe 1 zi. tu nu il vezi (ca ti-e ocupat) dar eu care nu l-am luat ieri, deci mi-e liber pot sa il iau. dar bannerele sunt aceleasi indiferent de liga/locul ocupat (cu mica exceptie ca sumele propriu-zise sunt putin mai mari cu cat esti intr-o liga mai buna).
experimenteaza ca sa vezi. cel mai usor e cand nu ai nici un banner. 2 echipe care nu au nici un banner luat, intotdeauna vor avea aceleasi bannere (egale ca numar de zile, sumele diferind in functie de liga: 9000 in H ... 9750 in G ... 10500 in F ... samd - pentru cele mici si multe)