zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

niel
Team Manager

Post by niel »

hey proste ja hraju sp 2 mesice a mam tym na 56%...kámoš se pøihlásil vèera a dostal tým na 46%.....to je fakt hoooodnì zajímavé...a zdá se mi to celkem nefééééér :?
FC Jalgpallikoondis
krup72
Member of the Soccer Project Association

Post by krup72 »

niel wrote:hey proste ja hraju sp 2 mesice a mam tym na 56%...kámoš se pøihlásil vèera a dostal tým na 46%.....to je fakt hoooodnì zajímavé...a zdá se mi to celkem nefééééér :?
já vím, že se to obèas stává... jenom doufám, že to maj ošetøený a vrací se to zase tøeba velikostí stadiónu, poètem penìz na kontì a tak
PipkiN

Post by PipkiN »

krup72 wrote:
niel wrote:hey proste ja hraju sp 2 mesice a mam tym na 56%...kámoš se pøihlásil vèera a dostal tým na 46%.....to je fakt hoooodnì zajímavé...a zdá se mi to celkem nefééééér :?
já vím, že se to obèas stává... jenom doufám, že to maj ošetøený a vrací se to zase tøeba velikostí stadiónu, poètem penìz na kontì a tak
Vrací .. Všichni Hèkaøi by si mìli být rovni, tudíž pokud má nìkdo slabé zázemí, málo fanouškù, tak se dá pøedpokládat, že nìkolik jeho hráèù doroste celkem slušných parametrù .. A zase když je dobrý stadion hned od poèátku, mùže mít manažer ménì na kontì, slabší hráèe ... Je to provázané ..
playing in C2
Image
Turnaj Slaná baterka
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

PipkiN wrote:Vrací .. Všichni Hèkaøi by si mìli být rovni, tudíž pokud má nìkdo slabé zázemí, málo fanouškù, tak se dá pøedpokládat, že nìkolik jeho hráèù doroste celkem slušných parametrù .. A zase když je dobrý stadion hned od poèátku, mùže mít manažer ménì na kontì, slabší hráèe ... Je to provázané ..
Stadion na zaèátku jentaktak stál, hráèi dorostly do opravdu slušných pomìrù - nejlepší 83%, na kontì 1,5M, fanouškù asi 3-4k... nvm no...
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
PipkiN

Post by PipkiN »

Buï rád, mu nejlepší hráè vyrostl do 81% a kdysi dávno už jsem ho prodal :)
playing in C2
Image
Turnaj Slaná baterka
zherdev83
Team Board Member

Post by zherdev83 »

zherdev83 wrote:to uz neni mozny !!!
v kratky dobe uz treti zapas,kdy jsem remizoval ,mel jsem lepsi vykon ve vsech trech utkani :cry:
a aby toho nebylo dost tak se me zranili tri hraci .dnes se me dva uzdravi a simulaci na to se me zrani dalsi dva.
no a v tydnu neprisel junior :evil:
tak jsem vymenil fyzioterapeuta a vysledek je dalsi zraneny :cry:
na dva dny muj nejlepsi hrac CM a v utery hraji nejdulezitejsi zapas teto sezony :?
tento tyden krasnych 6 zranenych hracu
Prodam skoro vsechno co mam v tymu
dolkyn
Team Manager

Post by dolkyn »

tak to je mùj èerstvej nákup, koupil sem ho za 750K, skrytá dovednost vypadá dobøe

Image
gauners - f.211

Image
foppa 13

Post by foppa 13 »

dolkyn wrote:tak to je mùj èerstvej nákup, koupil sem ho za 750K, skrytá dovednost vypadá dobøe
Jen škoda, že není z centra mládeže.... Ale tøeba bude dobrej i tak :wink:
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
dolkyn
Team Manager

Post by dolkyn »

foppa 13 wrote:
dolkyn wrote:tak to je mùj èerstvej nákup, koupil sem ho za 750K, skrytá dovednost vypadá dobøe
Jen škoda, že není z centra mládeže.... Ale tøeba bude dobrej i tak :wink:
v to doufám a navíc to byl takovej nechtìnej nákup, místo 75K sem dal 750K a už nikdo za Háèkaøe nechtìl dát víc
gauners - f.211

Image
foppa 13

Post by foppa 13 »

Tak nìkdy se i háèkaø dobøe ukáže. Já jsem mìl háèkeøe, kterýho jsem si teda vytrenoval z 30%. A po dvou sezonách 84% a výkon 67 :wink: a ještì to bylo CMko. Ale teï v týdnu jem ho prodal.
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
k.jose
Team President

Post by k.jose »

To Dolkyn: Brankáře 1,66m vysokého bych do brány ve skutečném fotbale nepustil. :lol:
kofi

Post by kofi »

kofi wrote:
Tiger Baros wrote: Já to hraju už 13 mìsícù a tohohle sem eštì nikdy nedosáh :lol: :lol:
:lol: ...já to oslavuju tím, že už prodávám dva hráèe, abych si mohl zase nìjaký koupit :lol: :twisted:
ehm, no tak už mám zase jen 85%..dneska se prodá další hráè...vyhlídl jsem si jedno RB...dejte mi nìkdo ban na pøestupy :lol:
btw. dneska jsem koupil 2 SWèka, jeden je mladík s vytrénovanými hlavními skilly (sem se divil, když screen ze SPMT ukázal, že to ostatní nebylo vytrénované)
a jednoho dorostence z Háèkovýho týmu (jeho první dorostenec) se skrytou 100 za 100.000 :P , tak snad z nìj nìco bude
FC Alkoholicks
Thomas25
Team President

Post by Thomas25 »

kofi wrote:
kofi wrote:
Tiger Baros wrote: Já to hraju už 13 mìsícù a tohohle sem eštì nikdy nedosáh :lol: :lol:
:lol: ...já to oslavuju tím, že už prodávám dva hráèe, abych si mohl zase nìjaký koupit :lol: :twisted:
ehm, no tak už mám zase jen 85%..dneska se prodá další hráè...vyhlídl jsem si jedno RB...dejte mi nìkdo ban na pøestupy :lol:
btw. dneska jsem koupil 2 SWèka, jeden je mladík s vytrénovanými hlavními skilly (sem se divil, když screen ze SPMT ukázal, že to ostatní nebylo vytrénované)
a jednoho dorostence z Háèkovýho týmu (jeho první dorostenec) se skrytou 100 za 100.000 :P , tak snad z nìj nìco bude
Kuròa nebylo to to SW????Tys mi ho asi vyfouk :D ,dal bych víc,ale momentálòe jsem v mínusu :(
kofi

Post by kofi »

Thomas25 wrote:
Kuròa nebylo to to SW????Tys mi ho asi vyfouk :D ,dal bych víc,ale momentálòe jsem v mínusu :(
:shock: ..heh, bylo to SW :oops:
a teï já, nejmenoval se èistì náhodou Šírl? :lol:
FC Alkoholicks
W!ck
Team President

Post by W!ck »

Image
Tak takovej vysledek na penalty vidim poprvy:D to se divim ze byli hotovy v pul treti a nekopou jeste ted :lol:
Wicks - Div.E 73
Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”