zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
já vím, že se to obèas stává... jenom doufám, že to maj ošetøený a vrací se to zase tøeba velikostí stadiónu, poètem penìz na kontì a takniel wrote:hey proste ja hraju sp 2 mesice a mam tym na 56%...kámoš se pøihlásil vèera a dostal tým na 46%.....to je fakt hoooodnì zajímavé...a zdá se mi to celkem nefééééér
-
Vrací .. Všichni Hèkaøi by si mìli být rovni, tudíž pokud má nìkdo slabé zázemí, málo fanouškù, tak se dá pøedpokládat, že nìkolik jeho hráèù doroste celkem slušných parametrù .. A zase když je dobrý stadion hned od poèátku, mùže mít manažer ménì na kontì, slabší hráèe ... Je to provázané ..krup72 wrote:já vím, že se to obèas stává... jenom doufám, že to maj ošetøený a vrací se to zase tøeba velikostí stadiónu, poètem penìz na kontì a takniel wrote:hey proste ja hraju sp 2 mesice a mam tym na 56%...kámoš se pøihlásil vèera a dostal tým na 46%.....to je fakt hoooodnì zajímavé...a zdá se mi to celkem nefééééér
-
Stadion na zaèátku jentaktak stál, hráèi dorostly do opravdu slušných pomìrù - nejlepší 83%, na kontì 1,5M, fanouškù asi 3-4k... nvm no...PipkiN wrote:Vrací .. Všichni Hèkaøi by si mìli být rovni, tudíž pokud má nìkdo slabé zázemí, málo fanouškù, tak se dá pøedpokládat, že nìkolik jeho hráèù doroste celkem slušných parametrù .. A zase když je dobrý stadion hned od poèátku, mùže mít manažer ménì na kontì, slabší hráèe ... Je to provázané ..
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
HALA MADRID!
tak jsem vymenil fyzioterapeuta a vysledek je dalsi zranenyzherdev83 wrote:to uz neni mozny !!!
v kratky dobe uz treti zapas,kdy jsem remizoval ,mel jsem lepsi vykon ve vsech trech utkani![]()
a aby toho nebylo dost tak se me zranili tri hraci .dnes se me dva uzdravi a simulaci na to se me zrani dalsi dva.
no a v tydnu neprisel junior

na dva dny muj nejlepsi hrac CM a v utery hraji nejdulezitejsi zapas teto sezony

tento tyden krasnych 6 zranenych hracu
Prodam skoro vsechno co mam v tymu
v to doufám a navíc to byl takovej nechtìnej nákup, místo 75K sem dal 750K a už nikdo za Háèkaøe nechtìl dát vícfoppa 13 wrote:Jen škoda, že není z centra mládeže.... Ale tøeba bude dobrej i takdolkyn wrote:tak to je mùj èerstvej nákup, koupil sem ho za 750K, skrytá dovednost vypadá dobøe
gauners - f.211

-
ehm, no tak už mám zase jen 85%..dneska se prodá další hráè...vyhlídl jsem si jedno RB...dejte mi nìkdo ban na pøestupykofi wrote:Tiger Baros wrote: Já to hraju už 13 mìsícù a tohohle sem eštì nikdy nedosáh![]()
...já to oslavuju tím, že už prodávám dva hráèe, abych si mohl zase nìjaký koupit
![]()

btw. dneska jsem koupil 2 SWèka, jeden je mladík s vytrénovanými hlavními skilly (sem se divil, když screen ze SPMT ukázal, že to ostatní nebylo vytrénované)
a jednoho dorostence z Háèkovýho týmu (jeho první dorostenec) se skrytou 100 za 100.000

FC Alkoholicks
Kuròa nebylo to to SW????Tys mi ho asi vyfoukkofi wrote:ehm, no tak už mám zase jen 85%..dneska se prodá další hráè...vyhlídl jsem si jedno RB...dejte mi nìkdo ban na pøestupykofi wrote:Tiger Baros wrote: Já to hraju už 13 mìsícù a tohohle sem eštì nikdy nedosáh![]()
...já to oslavuju tím, že už prodávám dva hráèe, abych si mohl zase nìjaký koupit
![]()
![]()
btw. dneska jsem koupil 2 SWèka, jeden je mladík s vytrénovanými hlavními skilly (sem se divil, když screen ze SPMT ukázal, že to ostatní nebylo vytrénované)
a jednoho dorostence z Háèkovýho týmu (jeho první dorostenec) se skrytou 100 za 100.000, tak snad z nìj nìco bude