Dopad na tým to nemá vubec žádnej......jenom ti je odepøeno za cokoli utrácet.....jediné co budeš dál moct financovat je chod klubu(hráèi, zamìstnanci-zde plat i kurzy, popøípadì splátky),takže nepodáš novou nabídku na hráèe a ani na turnaj kde je startovné se nedostaneš....pokud už máš v tu dobu co si v mínusu na nìkoho nabídku, obchod probìhne, pokud tì nìkdo nepøohodí, pokud ano, ty už s tim nic neudìláš.....toï všeFantazik wrote:Mìl bych otázku odhlednì financí. Nìkde jsem èetl, že klub mùže být v mínusu 2 mega libovolnì dlouho, teprve až pøekroèí tuto hranici, má týden na to, aby se z ní dostal (pùjèkou, prodejem). Je to pravda, èi je to nìjaká blbost, abych kvùli tomu neskonèil)) A jestli to, že je kub v mínusu má na nìj nìjaký dopad (náladu v týmu a podobnì).Díky za info !!
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Re: Finance
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
-
MošnaM
- Member of the Soccer Project Association
Re: Finance
Všichni pøedešlí mají naprostou pravdu. Jen bych ještì doplnil, za co nejde utrácet.Fantazik wrote:Mìl bych otázku odhlednì financí. Nìkde jsem èetl, že klub mùže být v mínusu 2 mega libovolnì dlouho, teprve až pøekroèí tuto hranici, má týden na to, aby se z ní dostal (pùjèkou, prodejem). Je to pravda, èi je to nìjaká blbost, abych kvùli tomu neskonèil)) A jestli to, že je kub v mínusu má na nìj nìjaký dopad (náladu v týmu a podobnì).Díky za info !!
Pøedevším se nedohodneš s nikým (ani hráèem, ani zamìstnancem) na nové smlouvì. Tudíž ti mùžou odejít zdarma hráèi a mùžeš skonèit i bez zamìstnancù. A hra tøeba bez trenéra rozhodnì výkon týmu ovlivní.
To je má vlastní zkušenost.
Ještì poznámka - na vstupní poplatek do poháru mùžeš použít max.12,5% ze svých penìz - tam "mám na to nestaèí".
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
-
MošnaM
Díky, až nìkoho prodám - poèítám tak zaèátkem bøezna - podívám se a téma znovu nahodím.kofi wrote:Já to nechám na automatu, párkrát se mi stalo, že se to zaèalo rvát tìsnì pøed prodejem, takže se ta lhùta na TL ještì prodloužila![]()
Nicménì je to divné, až budeš zase nìkoho prodávat, tak se na to mrkni (a poøiï nìjaký screeny), SPFA to nebude, já ho taky nemám (zatím)
Mìjte se.
Ještì dotaz - pøes jaký program stahuješ ty screeny ???
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
-
PipkiN
To jsem psal jákrup72 wrote:nìkde nìkdo øíkal, že "propast" nesmí být vìtší než 20%kofi wrote: ovšem tady mi to háže na výbìr taky jen tu nejvyšší nabídku...není to tím, že tam je propast 400.000![]()
![]()
-
Ivo08-LSG
Aha toto som myslel ze ci nemozes zato ze nemas nominovanych hracov na lavicke dostat nejaku kontumaciu alebo nieco taketo kvoli comu by si prehral zapas...happyna17 wrote:jako co stát? když je nemáš nominovaný tak ti je tam dosadí asistent trenéraIvo08-LSG wrote:Hej Pani chcel by som sa spytat ak na zapas nemam nominovanych nahradnikov moze sa nieco stat???
Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
-
happyna17
tak jestli to má vliv na výkon tak to newim øek bych že ne a jestli jo tak minimálnísvoo wrote:nevite jestli kdyz odejde trener ktery ma 100% hodnoceni a koupite noveho s 30%, jestli to ma nejaky vliv na vykon tymu??? dik![]()
-
PipkiN
autotrénink je kokotina - háže to nejnižší aktuální skill, který to trénuje - autotrénink trénuje vše na cca vyrovnané úrovni. A jinak % trenéra a jeho pøípadný odchod na nic vliv nemají, jedinì èím ménì %, tím pomalejší trénink..
PS: to, že hráèi ztrácí morálku s odchodem nìjakýho zamìstnance, je blbost..
PS: to, že hráèi ztrácí morálku s odchodem nìjakýho zamìstnance, je blbost..
Pár otázek na téma trávník, na které bych chtìl znát odpovìï:
Jak dlouho vydrží trávník???
Závisí to na -èase (kolik reálnejch dní)???
-poètu zápasù na nìm hraných???
Vydrží dražší trávník dýl???
Vyplatí se z nìjakého dùvodu dražší trávník???
Jak dlouho vydrží trávník???
Závisí to na -èase (kolik reálnejch dní)???
-poètu zápasù na nìm hraných???
Vydrží dražší trávník dýl???
Vyplatí se z nìjakého dùvodu dražší trávník???
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Nyní - boj v D.9
supr, díkPipkiN wrote:Woko: urèitì se vyplatí nejdražší trávník, mùžeš pak na nìm hrát pøi 100% správci vlastnì skoro dennì 5x a trávník budeš mít celou sezonu OK..
Kvalita jinak závisí na poètu na nìm odehraných zápasù, kvalita klesá exponenciálnì, èili nejmíò pokud je kvalitní a èim menší kvalita tim rychlejc klesá ..
jo a ten trávník se po urèitym èase (poètu zápasù) odrovná nebo mi zùstane v poøádku až do konce svìta???
Jantar FC
Nyní - boj v D.9
Nyní - boj v D.9