Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

SKS
Team President

Re: Finance

Post by SKS »

Fantazik wrote:Mìl bych otázku odhlednì financí. Nìkde jsem èetl, že klub mùže být v mínusu 2 mega libovolnì dlouho, teprve až pøekroèí tuto hranici, má týden na to, aby se z ní dostal (pùjèkou, prodejem). Je to pravda, èi je to nìjaká blbost, abych kvùli tomu neskonèil :))) A jestli to, že je kub v mínusu má na nìj nìjaký dopad (náladu v týmu a podobnì).Díky za info !!
Dopad na tým to nemá vubec žádnej......jenom ti je odepøeno za cokoli utrácet.....jediné co budeš dál moct financovat je chod klubu(hráèi, zamìstnanci-zde plat i kurzy, popøípadì splátky),takže nepodáš novou nabídku na hráèe a ani na turnaj kde je startovné se nedostaneš....pokud už máš v tu dobu co si v mínusu na nìkoho nabídku, obchod probìhne, pokud tì nìkdo nepøohodí, pokud ano, ty už s tim nic neudìláš.....toï vše :wink:
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
MošnaM
Member of the Soccer Project Association

Re: Finance

Post by MošnaM »

Fantazik wrote:Mìl bych otázku odhlednì financí. Nìkde jsem èetl, že klub mùže být v mínusu 2 mega libovolnì dlouho, teprve až pøekroèí tuto hranici, má týden na to, aby se z ní dostal (pùjèkou, prodejem). Je to pravda, èi je to nìjaká blbost, abych kvùli tomu neskonèil :))) A jestli to, že je kub v mínusu má na nìj nìjaký dopad (náladu v týmu a podobnì).Díky za info !!
Všichni pøedešlí mají naprostou pravdu. Jen bych ještì doplnil, za co nejde utrácet.
Pøedevším se nedohodneš s nikým (ani hráèem, ani zamìstnancem) na nové smlouvì. Tudíž ti mùžou odejít zdarma hráèi a mùžeš skonèit i bez zamìstnancù. A hra tøeba bez trenéra rozhodnì výkon týmu ovlivní.
To je má vlastní zkušenost.
Ještì poznámka - na vstupní poplatek do poháru mùžeš použít max.12,5% ze svých penìz - tam "mám na to nestaèí".
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
MošnaM

Post by MošnaM »

kofi wrote:Já to nechám na automatu, párkrát se mi stalo, že se to zaèalo rvát tìsnì pøed prodejem, takže se ta lhùta na TL ještì prodloužila :P
Nicménì je to divné, až budeš zase nìkoho prodávat, tak se na to mrkni (a poøiï nìjaký screeny), SPFA to nebude, já ho taky nemám (zatím) :wink:
Díky, až nìkoho prodám - poèítám tak zaèátkem bøezna - podívám se a téma znovu nahodím.
Mìjte se.
Ještì dotaz - pøes jaký program stahuješ ty screeny ???
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Fantazik
Team Manager

Odpovìdi

Post by Fantazik »

Super, díky všem, za koneènì poøádné info !! Já jen jsem se divil, že to jde.. za 2 dny se mi prodá hráè, tak mne napadlo, že bych mohl dát stavìt stadion než pøijdou prachy v minusu bych být jinak nechtìl :) Díky
kofi

Post by kofi »

MošnaM wrote: ...Ještì dotaz - pøes jaký program stahuješ ty screeny ???
dáš PrintScreen, otevøeš nìjaký program, ve kterym mùžeš pracovat s obrázky (Irfan view, obyè malování),do toho to vložíš a uložíš...to vše
FC Alkoholicks
PipkiN

Post by PipkiN »

krup72 wrote:
kofi wrote: ovšem tady mi to háže na výbìr taky jen tu nejvyšší nabídku...není to tím, že tam je propast 400.000 :?: :?
nìkde nìkdo øíkal, že "propast" nesmí být vìtší než 20%
To jsem psal já :) A je tomu skuteènì tak, prodávající mùže pøijmout nabídky, které jsou maximálnì o 20% menší než nejvyšší nabídnutá suma .. 8)
playing in C2
Image
Turnaj Slaná baterka
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

Hej Pani chcel by som sa spytat ak na zapas nemam nominovanych nahradnikov moze sa nieco stat???
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
happyna17

Post by happyna17 »

Ivo08-LSG wrote:Hej Pani chcel by som sa spytat ak na zapas nemam nominovanych nahradnikov moze sa nieco stat???
jako co stát? když je nemáš nominovaný tak ti je tam dosadí asistent trenéra
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

happyna17 wrote:
Ivo08-LSG wrote:Hej Pani chcel by som sa spytat ak na zapas nemam nominovanych nahradnikov moze sa nieco stat???
jako co stát? když je nemáš nominovaný tak ti je tam dosadí asistent trenéra
Aha toto som myslel ze ci nemozes zato ze nemas nominovanych hracov na lavicke dostat nejaku kontumaciu alebo nieco taketo kvoli comu by si prehral zapas...
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
svoo

Post by svoo »

nevite jestli kdyz odejde trener ktery ma 100% hodnoceni a koupite noveho s 30%, jestli to ma nejaky vliv na vykon tymu??? dik :wink:
Svoo s.r.o
Image
happyna17

Post by happyna17 »

svoo wrote:nevite jestli kdyz odejde trener ktery ma 100% hodnoceni a koupite noveho s 30%, jestli to ma nejaky vliv na vykon tymu??? dik :wink:
tak jestli to má vliv na výkon tak to newim øek bych že ne a jestli jo tak minimální :idea: jo a když dáš s 30% trenérem automatickej tréning tak ti tam naháže u každýho trénování energie i u tìch kteøí jí maj na max :arrow: se mi zdá :idea:
PipkiN

Post by PipkiN »

autotrénink je kokotina - háže to nejnižší aktuální skill, který to trénuje - autotrénink trénuje vše na cca vyrovnané úrovni. A jinak % trenéra a jeho pøípadný odchod na nic vliv nemají, jedinì èím ménì %, tím pomalejší trénink..

PS: to, že hráèi ztrácí morálku s odchodem nìjakýho zamìstnance, je blbost..
playing in C2
Image
Turnaj Slaná baterka
Woko

Post by Woko »

Pár otázek na téma trávník, na které bych chtìl znát odpovìï:
Jak dlouho vydrží trávník???
Závisí to na -èase (kolik reálnejch dní)???
-poètu zápasù na nìm hraných???
Vydrží dražší trávník dýl???
Vyplatí se z nìjakého dùvodu dražší trávník???
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
PipkiN

Post by PipkiN »

Woko: urèitì se vyplatí nejdražší trávník, mùžeš pak na nìm hrát pøi 100% správci vlastnì skoro dennì 5x a trávník budeš mít celou sezonu OK..
Kvalita jinak závisí na poètu na nìm odehraných zápasù, kvalita klesá exponenciálnì, èili nejmíò pokud je kvalitní a èim menší kvalita tim rychlejc klesá ..
playing in C2
Image
Turnaj Slaná baterka
Woko

Post by Woko »

PipkiN wrote:Woko: urèitì se vyplatí nejdražší trávník, mùžeš pak na nìm hrát pøi 100% správci vlastnì skoro dennì 5x a trávník budeš mít celou sezonu OK..
Kvalita jinak závisí na poètu na nìm odehraných zápasù, kvalita klesá exponenciálnì, èili nejmíò pokud je kvalitní a èim menší kvalita tim rychlejc klesá ..
supr, dík
jo a ten trávník se po urèitym èase (poètu zápasù) odrovná nebo mi zùstane v poøádku až do konce svìta???
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”