Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Team Manager
Kdyby si se koukl o dvì str. zpìt tak se to tam øešilo....Fantazik wrote:Mohl by mi nìkdo øíci jak je to se zkušenostma ..? V pøáteláku, lize, poháru? Nìjak mi pomalu stoupají Kolik zápasù je 1%? Díky

4 Hownotsuts: A co se týèe centra tak snad 500k za každý rozšíøení(vyèetl jsem to z historie)
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
-
- Team Manager
THX jinak vèera parádní fotbal AÈ sem fandil liberci ta sparta a už jde nìkam hrajou jak bídáciSKS wrote:Kdyby si se koukl o dvì str. zpìt tak se to tam øešilo....Fantazik wrote:Mohl by mi nìkdo øíci jak je to se zkušenostma ..? V pøáteláku, lize, poháru? Nìjak mi pomalu stoupají Kolik zápasù je 1%? Díky![]()
4 Hownotsuts: A co se týèe centra tak snad 500k za každý rozšíøení(vyèetl jsem to z historie)
Get roof on the mothefucker roof on the mothesucker get roof on the sucker
Když momentálně zlepšuju povrch hřiště z vyhřívané trávy na ten hi-tech, tak jaký má tato přestavba vliv na udržení kvality povrchu? Zdá se mi, jako by se od začátku přestavby přestala kvalita povrchu obnovovat a klesá, přičemž za zbývajících osm dní by mohla asi hodně spadnout... Můžu tedy hrát doma, nebo mám raději hrát především na cizích hřištích?
Pøestavba by nemìla mít žádný vliv.....jde spíše o to, že starý povrch už mùžeš mít za zenitem a nebo ti klesly vlastnosti u správce stadionu.....waf wrote:Když momentálnì zlepšuju povrch høištì z vyhøívané trávy na ten hi-tech, tak jaký má tato pøestavba vliv na udržení kvality povrchu? Zdá se mi, jako by se od zaèátku pøestavby pøestala kvalita povrchu obnovovat a klesá, pøièemž za zbývajících osm dní by mohla asi hodnì spadnout... Mùžu tedy hrát doma, nebo mám radìji hrát pøedevším na cizích høištích?
Tudíž je lepší hrát pøáteláky radši venku, aby se ti nestala kontumace ligy apod.
P.S.: Máš-li už nevyhovující povrch vždy dej nejprve jen trávu a až pak tøebas ten Hi-tech....tráva vydrží a si v suchu

Nosmas-Arsenal Praha
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
právě že když jsem to dával stavět, tak jsem měl stoprocentní kvalitu, ale rázem je na 88% a tak zlou kvalitu povrchu jsem neměl ani nepamatuju...SKS wrote:Pøestavba by nemìla mít žádný vliv.....jde spíše o to, že starý povrch už mùžeš mít za zenitem a nebo ti klesly vlastnosti u správce stadionu.....waf wrote:Když momentálnì zlepšuju povrch høištì z vyhøívané trávy na ten hi-tech, tak jaký má tato pøestavba vliv na udržení kvality povrchu? Zdá se mi, jako by se od zaèátku pøestavby pøestala kvalita povrchu obnovovat a klesá, pøièemž za zbývajících osm dní by mohla asi hodnì spadnout... Mùžu tedy hrát doma, nebo mám radìji hrát pøedevším na cizích høištích?
Tudíž je lepší hrát pøáteláky radši venku, aby se ti nestala kontumace ligy apod.
P.S.: Máš-li už nevyhovující povrch vždy dej nejprve jen trávu a až pak tøebas ten Hi-tech....tráva vydrží a si v suchu
Na 1k míst je to: jak øikáš 1/3 míst na parkovišti, 5barù, 13toaletOrol18 wrote:Aky je pomer barov, parkovacich miest a toaliet ku kapacite stadiona aby to vyhovovalo? parkoviska by malo 1/3 z celkovej kapacity a bary a toalety??
Ale poradim SPMT to tohle všechno ví

Nosmas-Arsenal Praha
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
O 2 stránky zpìt jse se díval ..i o 3 a 4 a øešilo se tam kulový !! Procenta nálad,to je vše .. mne zajímá jakje to se zkušenostma..! DíkySKS wrote:Kdyby si se koukl o dvì str. zpìt tak se to tam øešilo....Fantazik wrote:Mohl by mi nìkdo øíci jak je to se zkušenostma ..? V pøáteláku, lize, poháru? Nìjak mi pomalu stoupají Kolik zápasù je 1%? Díky![]()
ja mam vyzkouseny u nekolika hracu ,ze pri stejnem stylu jim u ligoveho zapasu ubyva fyzicka rychleji nez u pr.poharu a kolik jim sebere fyzicky to samozrejme zalezi na velikosti energie!!!georgesa wrote:Par dotazu...kolik tak sebere ligovej mac fyzicky? Kolik PøP? Ma na to nejakej vliv styl? A kolik se obnovi za simulaci? Predem dik za pripadnou odpoved a dotycnemu dekuji dvojnasob....
A obnovi se jim po simulaci podle veku hrace:od 21-28 +15%,maldsi a starsi + 10%(bez zaruky):-)))
s pozdravem roofer
-
- Member of the Soccer Project Association
Fyzicky...vsak Energia je vlastnost...to podla toho ako ju ma hrac vytrenovani ked ma na 100% rychlejsie nabere znovu fyzikcu ked maa na 20% tak tazsiegeorgesa wrote:Obnoví se 15% èeho? Energie nobo fyzièky?

Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"