Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Fantazik
Team Manager

Post by Fantazik »

Mohl by mi nìkdo øíci jak je to se zkušenostma ..? V pøáteláku, lize, poháru? Nìjak mi pomalu stoupají Kolik zápasù je 1%? Díky
hownotsuts
Team Manager

Post by hownotsuts »

zdar kolik stojí hypermoderní centrum mládeže?
Get roof on the mothefucker roof on the mothesucker get roof on the sucker
SKS
Team President

Post by SKS »

Fantazik wrote:Mohl by mi nìkdo øíci jak je to se zkušenostma ..? V pøáteláku, lize, poháru? Nìjak mi pomalu stoupají Kolik zápasù je 1%? Díky
Kdyby si se koukl o dvì str. zpìt tak se to tam øešilo.... :wink:

4 Hownotsuts: A co se týèe centra tak snad 500k za každý rozšíøení(vyèetl jsem to z historie)
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
hownotsuts
Team Manager

Post by hownotsuts »

SKS wrote:
Fantazik wrote:Mohl by mi nìkdo øíci jak je to se zkušenostma ..? V pøáteláku, lize, poháru? Nìjak mi pomalu stoupají Kolik zápasù je 1%? Díky

4 Hownotsuts: A co se týèe centra tak snad 500k za každý rozšíøení(vyèetl jsem to z historie)
THX jinak vèera parádní fotbal AÈ sem fandil liberci ta sparta a už jde nìkam hrajou jak bídáci
Get roof on the mothefucker roof on the mothesucker get roof on the sucker
waf
Assistant Manager

Post by waf »

Když momentálně zlepšuju povrch hřiště z vyhřívané trávy na ten hi-tech, tak jaký má tato přestavba vliv na udržení kvality povrchu? Zdá se mi, jako by se od začátku přestavby přestala kvalita povrchu obnovovat a klesá, přičemž za zbývajících osm dní by mohla asi hodně spadnout... Můžu tedy hrát doma, nebo mám raději hrát především na cizích hřištích?
SKS
Team President

Post by SKS »

waf wrote:Když momentálnì zlepšuju povrch høištì z vyhøívané trávy na ten hi-tech, tak jaký má tato pøestavba vliv na udržení kvality povrchu? Zdá se mi, jako by se od zaèátku pøestavby pøestala kvalita povrchu obnovovat a klesá, pøièemž za zbývajících osm dní by mohla asi hodnì spadnout... Mùžu tedy hrát doma, nebo mám radìji hrát pøedevším na cizích høištích?
Pøestavba by nemìla mít žádný vliv.....jde spíše o to, že starý povrch už mùžeš mít za zenitem a nebo ti klesly vlastnosti u správce stadionu.....
Tudíž je lepší hrát pøáteláky radši venku, aby se ti nestala kontumace ligy apod.
P.S.: Máš-li už nevyhovující povrch vždy dej nejprve jen trávu a až pak tøebas ten Hi-tech....tráva vydrží a si v suchu :wink:
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
waf
Assistant Manager

Post by waf »

SKS wrote:
waf wrote:Když momentálnì zlepšuju povrch høištì z vyhøívané trávy na ten hi-tech, tak jaký má tato pøestavba vliv na udržení kvality povrchu? Zdá se mi, jako by se od zaèátku pøestavby pøestala kvalita povrchu obnovovat a klesá, pøièemž za zbývajících osm dní by mohla asi hodnì spadnout... Mùžu tedy hrát doma, nebo mám radìji hrát pøedevším na cizích høištích?
Pøestavba by nemìla mít žádný vliv.....jde spíše o to, že starý povrch už mùžeš mít za zenitem a nebo ti klesly vlastnosti u správce stadionu.....
Tudíž je lepší hrát pøáteláky radši venku, aby se ti nestala kontumace ligy apod.
P.S.: Máš-li už nevyhovující povrch vždy dej nejprve jen trávu a až pak tøebas ten Hi-tech....tráva vydrží a si v suchu :wink:
právě že když jsem to dával stavět, tak jsem měl stoprocentní kvalitu, ale rázem je na 88% a tak zlou kvalitu povrchu jsem neměl ani nepamatuju...
happyna17
Member of the Soccer Project Association

Post by happyna17 »

waf wrote:
právì že když jsem to dával stavìt, tak jsem mìl stoprocentní kvalitu, ale rázem je na 88% a tak zlou kvalitu povrchu jsem nemìl ani nepamatuju...
a kolik máš procent správce stadionu
Orol18
Coach

Post by Orol18 »

Aky je pomer barov, parkovacich miest a toaliet ku kapacite stadiona aby to vyhovovalo? parkoviska by malo 1/3 z celkovej kapacity a bary a toalety??
SKS
Team President

Post by SKS »

Orol18 wrote:Aky je pomer barov, parkovacich miest a toaliet ku kapacite stadiona aby to vyhovovalo? parkoviska by malo 1/3 z celkovej kapacity a bary a toalety??
Na 1k míst je to: jak øikáš 1/3 míst na parkovišti, 5barù, 13toalet
Ale poradim SPMT to tohle všechno ví :wink:
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
Fantazik
Team Manager

Post by Fantazik »

SKS wrote:
O 2 stránky zpìt jse se díval ..i o 3 a 4 a øešilo se tam kulový !! Procenta nálad,to je vše .. mne zajímá jakje to se zkušenostma..! Díky
georgesa
Team Board Member

Post by georgesa »

Par dotazu...kolik tak sebere ligovej mac fyzicky? Kolik PøP? Ma na to nejakej vliv styl? A kolik se obnovi za simulaci? Predem dik za pripadnou odpoved a dotycnemu dekuji dvojnasob.... :oops:
SK Bastardos & SKS !!!!!!!
Image
roofer
Team President

Post by roofer »

georgesa wrote:Par dotazu...kolik tak sebere ligovej mac fyzicky? Kolik PøP? Ma na to nejakej vliv styl? A kolik se obnovi za simulaci? Predem dik za pripadnou odpoved a dotycnemu dekuji dvojnasob.... :oops:
ja mam vyzkouseny u nekolika hracu ,ze pri stejnem stylu jim u ligoveho zapasu ubyva fyzicka rychleji nez u pr.poharu a kolik jim sebere fyzicky to samozrejme zalezi na velikosti energie!!!
A obnovi se jim po simulaci podle veku hrace:od 21-28 +15%,maldsi a starsi + 10%(bez zaruky):-)))
s pozdravem roofer
georgesa
Team Board Member

Post by georgesa »

Obnoví se 15% èeho? Energie nobo fyzièky?
SK Bastardos & SKS !!!!!!!
Image
Ivo08-LSG
Member of the Soccer Project Association

Post by Ivo08-LSG »

georgesa wrote:Obnoví se 15% èeho? Energie nobo fyzièky?
Fyzicky...vsak Energia je vlastnost...to podla toho ako ju ma hrac vytrenovani ked ma na 100% rychlejsie nabere znovu fyzikcu ked maa na 20% tak tazsie :wink:
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”