tak jestli si zaèal hrát teï v háèku tak to pude nahoru když se budeš o tým starat a trénovatMalymrk wrote: Dík moc, došel jsem k ohromující ciføe 56

ED'IT: ještì jedna rada dávej hráèe na ten post kde maj hrát koukal sem máš to docela pøeházený
Moderator: Czech Moderators
Podle èeho SP vypoèítává výkon øad. Podle toho na kolik mi zahrají hráèi, nebo podle èeho? Jsou tam nìjaké matematické pøevody, jak tøeba, že když mi všichni hráèi zahrají na 60, tak souèet øad bude kupøíkladu 120. Díky za odpovìïMalymrk wrote:Dík moc, došel jsem k ohromující ciføe 56happyna17 wrote:trošku blbá kresba tøepou se mi ruceMalymrk wrote:èusek co je u výkonu souèet øad a jak to zjistím? poraïte plís![]()
obrana + záloha + útot = 108
Hmm neviem ale maam taky pocit ze skore asiFiko wrote:Chtìl bych se zeptat co je dulezitejsi o pozici v tabulce jestli skore nebo vzajemny zapasy? je mi jasny ze tadle otazka tady uz nekde je ale momentalne nemam cas to hledat
1) zdražit vstupnýkobop wrote:Je normální když si hráèi øeknou o 100 000E za ligovej zápas? to mì zrujnuje. Už asi skonèili doby, kdy sem vydìlal i venku. Co když to co prodìlám venku doma nevydìlám. To jako zkrachuju? A další rozvoj týmu asi moc tímhle stylem nehrozí... Vùbec se mi to nelíbí
Záleží jakou hraješ divizi.... v C/D/i trochu E pokud hraješ o postup to není zase nic tak hrozného, mít výdaje na platy 100.000/zápas, pokud hraješ F/G/H a máš takový výdaje, tak je nìco špatnì. Doporuèuji prodat / propustit takovýto hráèe a do budoucna si víc hlídat jaký dáváš platy.kobop wrote:Je normální když si hráèi øeknou o 100 000E za ligovej zápas? to mì zrujnuje. Už asi skonèili doby, kdy sem vydìlal i venku. Co když to co prodìlám venku doma nevydìlám. To jako zkrachuju? A další rozvoj týmu asi moc tímhle stylem nehrozí... Vùbec se mi to nelíbí
Jo jo, toto je jeden z nejnepøíjemnìjších okamžikù na SPkobop wrote:Jsem první v F a hráèùm došli smlouvy, mám jich hodnì. Do teï jsem taky hodnì vydìlával. Všichni hráli za 300, ale ted si spousta hráèù øeklo klidnì o nìkolik tisíc
hmmm ja problem s agresivitou nemaam maam dokonca KILLERA s agresivitou 100% a nejako mi to nevadikobop wrote:máte nìkdo nìjakou hranici agrese od který nechcete hráèe ani vidìt? koupili byste za 500 000 z centra mladýho RF se skrytou pøes 95, ale s agresí 87?
Reznici jsou u me jako doma..jsou totiz levnejsikobop wrote:máte nìkdo nìjakou hranici agrese od který nechcete hráèe ani vidìt? koupili byste za 500 000 z centra mladýho RF se skrytou pøes 95, ale s agresí 87?
Moje øeè, taky to dìlám podobnì. Já mám øezníkù plnej tým a èervená je vyjímkou.Tom151 wrote:Reznici jsou u me jako doma..jsou totiz levnejsikobop wrote:máte nìkdo nìjakou hranici agrese od který nechcete hráèe ani vidìt? koupili byste za 500 000 z centra mladýho RF se skrytou pøes 95, ale s agresí 87?A cervenych moc nedostavam, mam vyzkouseny, ze kdyz dam soucet prisnosti a agrese pod 115 tak vetsinou nedostane u me cervenou ani ten nej agresor a toho mam 99%...
To to musíte prozrazovat, akorát stoupnou na ceně. Já bych je nechal u toho, že nejlepší je agrese do 30%.Woko wrote:Moje øeè, taky to dìlám podobnì. Já mám øezníkù plnej tým a èervená je vyjímkou.Tom151 wrote: Reznici jsou u me jako doma..jsou totiz levnejsiA cervenych moc nedostavam, mam vyzkouseny, ze kdyz dam soucet prisnosti a agrese pod 115 tak vetsinou nedostane u me cervenou ani ten nej agresor a toho mam 99%...