Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

happyna17
Member of the Soccer Project Association

Post by happyna17 »

Malymrk wrote: Dík moc, došel jsem k ohromující ciføe 56
tak jestli si zaèal hrát teï v háèku tak to pude nahoru když se budeš o tým starat a trénovat :wink:

ED'IT: ještì jedna rada dávej hráèe na ten post kde maj hrát koukal sem máš to docela pøeházený
A. Wenger
Coach

Post by A. Wenger »

Malymrk wrote:
happyna17 wrote:
Malymrk wrote:èusek co je u výkonu souèet øad a jak to zjistím? poraïte plís
trošku blbá kresba tøepou se mi ruce :lol:
Image
obrana + záloha + útot = 108
Dík moc, došel jsem k ohromující ciføe 56
Podle èeho SP vypoèítává výkon øad. Podle toho na kolik mi zahrají hráèi, nebo podle èeho? Jsou tam nìjaké matematické pøevody, jak tøeba, že když mi všichni hráèi zahrají na 60, tak souèet øad bude kupøíkladu 120. Díky za odpovìï
Fiko
Assistant Manager

Post by Fiko »

Chtěl bych se zeptat co je dulezitejsi o pozici v tabulce jestli skore nebo vzajemny zapasy? je mi jasny ze tadle otazka tady uz nekde je ale momentalne nemam cas to hledat
Image
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

Fiko wrote:Chtìl bych se zeptat co je dulezitejsi o pozici v tabulce jestli skore nebo vzajemny zapasy? je mi jasny ze tadle otazka tady uz nekde je ale momentalne nemam cas to hledat
Hmm neviem ale maam taky pocit ze skore asi
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
kobop
Team Manager

Post by kobop »

Je normální když si hráèi øeknou o 100 000E za ligovej zápas? to mì zrujnuje. Už asi skonèili doby, kdy sem vydìlal i venku. Co když to co prodìlám venku doma nevydìlám. To jako zkrachuju? A další rozvoj týmu asi moc tímhle stylem nehrozí... Vùbec se mi to nelíbí :(
kofi

Post by kofi »

kobop wrote:Je normální když si hráèi øeknou o 100 000E za ligovej zápas? to mì zrujnuje. Už asi skonèili doby, kdy sem vydìlal i venku. Co když to co prodìlám venku doma nevydìlám. To jako zkrachuju? A další rozvoj týmu asi moc tímhle stylem nehrozí... Vùbec se mi to nelíbí :(
1) zdražit vstupný
2) zvìtšit kapacitu
3) prodat hráèe
FC Alkoholicks
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

kobop wrote:Je normální když si hráèi øeknou o 100 000E za ligovej zápas? to mì zrujnuje. Už asi skonèili doby, kdy sem vydìlal i venku. Co když to co prodìlám venku doma nevydìlám. To jako zkrachuju? A další rozvoj týmu asi moc tímhle stylem nehrozí... Vùbec se mi to nelíbí :(
Záleží jakou hraješ divizi.... v C/D/i trochu E pokud hraješ o postup to není zase nic tak hrozného, mít výdaje na platy 100.000/zápas, pokud hraješ F/G/H a máš takový výdaje, tak je nìco špatnì. Doporuèuji prodat / propustit takovýto hráèe a do budoucna si víc hlídat jaký dáváš platy.
Pokud si teï zaèal a není Ti líto opustit tým, tak bych možná zaèal od znova, protože co já si pamatuji, tak u mì až nìkdy do E divize jsem vydìlával na domácích zápasech 200.000 a více a platy jsem mìl nìkde u 40.000 za zápas. (odhadem, už je to pìkná doba zpátky)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
kobop
Team Manager

Post by kobop »

Jsem první v F a hráèùm došli smlouvy, mám jich hodnì. Do teï jsem taky hodnì vydìlával. Všichni hráli za 300, ale ted si spousta hráèù øeklo klidnì o nìkolik tisíc
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

kobop wrote:Jsem první v F a hráèùm došli smlouvy, mám jich hodnì. Do teï jsem taky hodnì vydìlával. Všichni hráli za 300, ale ted si spousta hráèù øeklo klidnì o nìkolik tisíc
Jo jo, toto je jeden z nejnepøíjemnìjších okamžikù na SP :cry: ... když Ti dobìhnou smlouvy vìtšinì hráèù v jeden èas a z platu 300 jim najednou musíš vysolit klidnì 6.000... a pokud je takovych hracu tøeba 10 - 15, tak je to jeste nepøíjemnìjší :wink: .... jo jo, znám moc dobøe :?
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
kobop
Team Manager

Post by kobop »

máte nìkdo nìjakou hranici agrese od který nechcete hráèe ani vidìt? koupili byste za 500 000 z centra mladýho RF se skrytou pøes 95, ale s agresí 87?
happyna17

Post by happyna17 »

kobop wrote:máte nìkdo nìjakou hranici agrese od který nechcete hráèe ani vidìt? koupili byste za 500 000 z centra mladýho RF se skrytou pøes 95, ale s agresí 87?
jj já zaèal kupovat hráèe do 50agr. agresivnìjší neberu :wink: akorát kdyby vypadali fakt nadìjnì :wink:
87 agr to už je moc
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

kobop wrote:máte nìkdo nìjakou hranici agrese od který nechcete hráèe ani vidìt? koupili byste za 500 000 z centra mladýho RF se skrytou pøes 95, ale s agresí 87?
hmmm ja problem s agresivitou nemaam maam dokonca KILLERA s agresivitou 100% a nejako mi to nevadi :wink:
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Tom151
Team President

Post by Tom151 »

Reznici jsou u me jako doma..jsou totiz levnejsi :lol: A cervenych moc nedostavam, mam vyzkouseny, ze kdyz dam soucet prisnosti a agrese pod 115 tak vetsinou nedostane u me cervenou ani ten nej agresor a toho mam 99%...
Strelci z Japonska
Image
E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi :)
Woko

Post by Woko »

Tom151 wrote:
Reznici jsou u me jako doma..jsou totiz levnejsi :lol: A cervenych moc nedostavam, mam vyzkouseny, ze kdyz dam soucet prisnosti a agrese pod 115 tak vetsinou nedostane u me cervenou ani ten nej agresor a toho mam 99%...
Moje øeè, taky to dìlám podobnì. Já mám øezníkù plnej tým a èervená je vyjímkou.
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
k.jose
Team President

Post by k.jose »

Woko wrote:
Tom151 wrote: Reznici jsou u me jako doma..jsou totiz levnejsi :lol: A cervenych moc nedostavam, mam vyzkouseny, ze kdyz dam soucet prisnosti a agrese pod 115 tak vetsinou nedostane u me cervenou ani ten nej agresor a toho mam 99%...
Moje øeè, taky to dìlám podobnì. Já mám øezníkù plnej tým a èervená je vyjímkou.
To to musíte prozrazovat, akorát stoupnou na ceně. Já bych je nechal u toho, že nejlepší je agrese do 30%.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”