Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Je to tak, má chyby, dokonce zobrazuje min. výkon vyšší než max. výkon.. Výkony celkovì poèítá nìjak divnì, øekl bych k aktuálnímu vìku hráèe (a ne tedy jeho max. odhad v nejlepším vìku) .. Celkovì bych øekl, že ho vydali sice s velkým hurá, ale pøedèasnì ...Fantazik wrote:SPMT 2.0 .. má nìkdo? Zdá semi toa nebo funguje nìjak divnì? U trénujících hráèù se mi tøeba divnì zobrazuje min. a max. výkon až bude vytrénovaný a další chyby ..

pls potøebuju radu, v pravidlech je napsané "S jedním týmem mùžete provézt nákup/prodej mezi sebou jednou každé 2 sezóny. Èlenové SPFA mohou mezi sebou 3 pøestupy za 2 sezóny."
já nemám zaplacené èlenství a prodával jsem hráèe - jeden borec (ten má èlenství) dal nabídku na moje 2 hráèe, pak už nikdo nepøihodil a oba dva šli k nìmu
no a teï nevím, jestli to vadí nebo jak to je, abych se pak nedivil
já nemám zaplacené èlenství a prodával jsem hráèe - jeden borec (ten má èlenství) dal nabídku na moje 2 hráèe, pak už nikdo nepøihodil a oba dva šli k nìmu

gauners - f.211

bych rekl ze to nevadi...protoze kdyby to vadilo tak by SP ty nabidce zabranilo..by to napsalo neco ve smyslu: s timto klubem jste uz obchodovali, jsou dovoleny pouze 2 prestupy za 2 sezony atd.dolkyn wrote:pls potøebuju radu, v pravidlech je napsané "S jedním týmem mùžete provézt nákup/prodej mezi sebou jednou každé 2 sezóny. Èlenové SPFA mohou mezi sebou 3 pøestupy za 2 sezóny."
Strelci z Japonska

E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi

E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi

Už jsem si taky nainstaloval zpátky ten starejPipkiN wrote:Je to tak, má chyby, dokonce zobrazuje min. výkon vyšší než max. výkon.. Výkony celkovì poèítá nìjak divnì, øekl bych k aktuálnímu vìku hráèe (a ne tedy jeho max. odhad v nejlepším vìku) .. Celkovì bych øekl, že ho vydali sice s velkým hurá, ale pøedèasnì ...Fantazik wrote:SPMT 2.0 .. má nìkdo? Zdá semi toa nebo funguje nìjak divnì? U trénujících hráèù se mi tøeba divnì zobrazuje min. a max. výkon až bude vytrénovaný a další chyby ..

-
- Team Manager
-
- Team Manager
-
- Member of the Soccer Project Association
Prosím o doplnìní, otázka nebyla zodpovìzena - nejlepší výkon podávají mezi 23-33lety, to vím z pravidel. Ale jak jim stoupá výkonost ?happyna17 wrote:svoo wrote:Kdy se golmanum zveda vykon? U hracu to je kdyz jim je 20 a u golmanu kdy? a taky se jim zvedne nekde o ty ctyry? dik za odpovedU brankáøù (GK) je tento vìk o nìco vyšší: 23-33 let
Já mám brankáøe od 17let. V 19 letech byl plnì vytrénován. Podle SPMT má mít výkon 68. Do 20 let dával 55 a ve 20 mu to stouplo na 59. Ve 21 letech mu to znovu stoupne o ètyøi ? Nemáte nìkdo už takovou zkušenost ?
Díky
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3