Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

oondrass
Assistant Coach

Post by oondrass »

U hráčů mi stále klesá energie..... Čím to? Zápasů teď moc nehraju max 1 za 3 dny.
PipkiN
Member of the Soccer Project Association

Post by PipkiN »

Energie klesá stále - nezáleží na tom jak moc hraješ; i pøi samotném tréninku ti bude klesat (teda pokud ji nebudeš trénovat) ;)
playing in C2
Image
Turnaj Slaná baterka
Fantazik
Team Manager

Post by Fantazik »

SPMT 2.0 .. má nìkdo? Zdá semi toa nebo funguje nìjak divnì? U trénujících hráèù se mi tøeba divnì zobrazuje min. a max. výkon až bude vytrénovaný a další chyby .. :(
PipkiN

Post by PipkiN »

Fantazik wrote:SPMT 2.0 .. má nìkdo? Zdá semi toa nebo funguje nìjak divnì? U trénujících hráèù se mi tøeba divnì zobrazuje min. a max. výkon až bude vytrénovaný a další chyby .. :(
Je to tak, má chyby, dokonce zobrazuje min. výkon vyšší než max. výkon.. Výkony celkovì poèítá nìjak divnì, øekl bych k aktuálnímu vìku hráèe (a ne tedy jeho max. odhad v nejlepším vìku) .. Celkovì bych øekl, že ho vydali sice s velkým hurá, ale pøedèasnì ... :roll:
playing in C2
Image
Turnaj Slaná baterka
dolkyn
Team Manager

Post by dolkyn »

pls potøebuju radu, v pravidlech je napsané "S jedním týmem mùžete provézt nákup/prodej mezi sebou jednou každé 2 sezóny. Èlenové SPFA mohou mezi sebou 3 pøestupy za 2 sezóny."

já nemám zaplacené èlenství a prodával jsem hráèe - jeden borec (ten má èlenství) dal nabídku na moje 2 hráèe, pak už nikdo nepøihodil a oba dva šli k nìmu

no a teï nevím, jestli to vadí nebo jak to je, abych se pak nedivil :?
gauners - f.211

Image
Tom151
Team President

Post by Tom151 »

dolkyn wrote:pls potøebuju radu, v pravidlech je napsané "S jedním týmem mùžete provézt nákup/prodej mezi sebou jednou každé 2 sezóny. Èlenové SPFA mohou mezi sebou 3 pøestupy za 2 sezóny."

já nemám zaplacené èlenství a prodával jsem hráèe - jeden borec (ten má èlenství) dal nabídku na moje 2 hráèe, pak už nikdo nepøihodil a oba dva šli k nìmu

no a teï nevím, jestli to vadí nebo jak to je, abych se pak nedivil :?
bych rekl ze to nevadi...protoze kdyby to vadilo tak by SP ty nabidce zabranilo..by to napsalo neco ve smyslu: s timto klubem jste uz obchodovali, jsou dovoleny pouze 2 prestupy za 2 sezony atd.
Strelci z Japonska
Image
E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi :)
Fantazik
Team Manager

Post by Fantazik »

PipkiN wrote:
Fantazik wrote:SPMT 2.0 .. má nìkdo? Zdá semi toa nebo funguje nìjak divnì? U trénujících hráèù se mi tøeba divnì zobrazuje min. a max. výkon až bude vytrénovaný a další chyby .. :(
Je to tak, má chyby, dokonce zobrazuje min. výkon vyšší než max. výkon.. Výkony celkovì poèítá nìjak divnì, øekl bych k aktuálnímu vìku hráèe (a ne tedy jeho max. odhad v nejlepším vìku) .. Celkovì bych øekl, že ho vydali sice s velkým hurá, ale pøedèasnì ... :roll:
Už jsem si taky nainstaloval zpátky ten starej :))
WEBGAME WARRIOR
Team Manager

Post by WEBGAME WARRIOR »

hoj tet po 1 prodavam hrace zdarma..sem koukal ze ho uz nejde stahnout takze pocitam stim ze mu bylo neco nabidnuto uz ma nabidek 8
takze tet to je tak ze az za 6 dnu uvidim co si vybere on sam??? samostatne to totiz nejde sledovat jake nabidky dostava :roll:
PipkiN

Post by PipkiN »

Neuvidíš nic, ten hráè ti prostì odejde .. Na pøestup zadarmo bych být tebou zapomìl, nemáš z nìj ani vindru ..
playing in C2
Image
Turnaj Slaná baterka
WEBGAME WARRIOR
Team Manager

Post by WEBGAME WARRIOR »

PipkiN wrote:Neuvidíš nic, ten hráè ti prostì odejde .. Na pøestup zadarmo bych být tebou zapomìl, nemáš z nìj ani vindru ..
ja myslel ze jo :roll: no ten hrac uz se stejne stahnout neda :lol:
svoo

Post by svoo »

Kdy se golmanum zveda vykon? U hracu to je kdyz jim je 20 a u golmanu kdy? a taky se jim zvedne nekde o ty ctyry? dik za odpoved :D
Svoo s.r.o
Image
happyna17

Post by happyna17 »

svoo wrote:Kdy se golmanum zveda vykon? U hracu to je kdyz jim je 20 a u golmanu kdy? a taky se jim zvedne nekde o ty ctyry? dik za odpoved :D
U brankáøù (GK) je tento vìk o nìco vyšší: 23-33 let
svoo

Post by svoo »

dik :wink:
Svoo s.r.o
Image
Fantazik
Team Manager

Post by Fantazik »

Nejsem sijistej a proto se radši ptám, mažou se karty a stop zápasy do nové sezóny? Díky
MošnaM

Post by MošnaM »

happyna17 wrote:
svoo wrote:Kdy se golmanum zveda vykon? U hracu to je kdyz jim je 20 a u golmanu kdy? a taky se jim zvedne nekde o ty ctyry? dik za odpoved :D
U brankáøù (GK) je tento vìk o nìco vyšší: 23-33 let
Prosím o doplnìní, otázka nebyla zodpovìzena - nejlepší výkon podávají mezi 23-33lety, to vím z pravidel. Ale jak jim stoupá výkonost ?
Já mám brankáøe od 17let. V 19 letech byl plnì vytrénován. Podle SPMT má mít výkon 68. Do 20 let dával 55 a ve 20 mu to stouplo na 59. Ve 21 letech mu to znovu stoupne o ètyøi ? Nemáte nìkdo už takovou zkušenost ?
Díky
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”