zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

frankie_doparoma
Member of the Soccer Project Association

Post by frankie_doparoma »

W!ck wrote:Sakra a ja myslel ze budu prvni kdo to napise..... no nic frankie je o dve hodiny napred :D
o hodinu :)

jinak ja si taky myslim ze ted je to lepsi...
Tom23
Team President

Post by Tom23 »

frankie_doparoma wrote:Tak koukam ze zmizela zkratka prp a nahrazeno bylo T a i sekce na foru se zmenila.
Uz jsem byl na pøp navyklej :?
Ale dostali se ke me zakulisni informace ze je to kvuli SP poharu, ze byli dva pohary, ted uz je jen jeden pohar, zbytek jsou turnaje :)
Ja jsem si zase vsim, ze kdyz nastavujes ind. pokyny, tak si tam muzes zjistit, jestli hrac hraje na svym postu. Myslim, ze je to novinka, ale nejsem si 100pro jistej. Kdyztak me nekamenujte.
Tom23 - Tatran Praha
marektucek

Post by marektucek »

Tom23 wrote:Ja jsem si zase vsim, ze kdyz nastavujes ind. pokyny, tak si tam muzes zjistit, jestli hrac hraje na svym postu. Myslim, ze je to novinka, ale nejsem si 100pro jistej. Kdyztak me nekamenujte.
Taky jsem wsi toho všiml, ale nebyl jsem si jistej jestli je to new nebo to tam bylo vždycky, nevím to ani teï, píšu to jen že mì to taky napadlo
H.1561 návrat MB Scorpions Fighters
Angee

Post by Angee »

Tom23 wrote:
frankie_doparoma wrote:Tak koukam ze zmizela zkratka prp a nahrazeno bylo T a i sekce na foru se zmenila.
Uz jsem byl na pøp navyklej :?
Ale dostali se ke me zakulisni informace ze je to kvuli SP poharu, ze byli dva pohary, ted uz je jen jeden pohar, zbytek jsou turnaje :)
Ja jsem si zase vsim, ze kdyz nastavujes ind. pokyny, tak si tam muzes zjistit, jestli hrac hraje na svym postu. Myslim, ze je to novinka, ale nejsem si 100pro jistej. Kdyztak me nekamenujte.
Ne, novinka to není - teda aspoÒ co já to hraju, tak to tam bylo vždycky - pokud teda myslíme jedno a to samí :D

Jo a já už udìlal screen a chtìl sem hodit sem na fórum, co to je za bug to Téèko :lol: ještì že sem si døív proèetl pøíspìvky 8)
Image
k.jose
Team President

Post by k.jose »

Mám malej dotaz.
V sobotu hraju turnaj. Když postoupím, na kdy mi nalosují další zápas (pokud budeme mít oba volno, bude to úterý nebo středa)?
Díky
Tom23
Team President

Post by Tom23 »

k.jose wrote:Mám malej dotaz.
V sobotu hraju turnaj. Když postoupím, na kdy mi nalosují další zápas (pokud budeme mít oba volno, bude to úterý nebo støeda)?
Díky
Je to za 3 dny od posledniho zapasu v kole. Cili jestli se vsechny zapasy hrajou v sobotu, dalsi se budou hrat v utery.
Tom23 - Tatran Praha
momo9111

Post by momo9111 »

Fifi.5
Team President

Re: lol

Post by Fifi.5 »

momo9111 wrote:http://www.soccerproject.com/game_repor ... &season=17

je to kvoli tomu ze hram 5-3-2???
mìl si lepèí hodnocení øad a vyhrál jsi tak co je na tom(no i když mít o 20 nebo nejak tak víc hodnocení øad a vyhrát jen jedna nula....)?jestli sem si nevšiml nìèeho zásadního tak promin.
a jinak se to tyka toho o èem taky hodne pøemejšlim taky hraju hodne èasto 5-3-2 ukazuje mi to totiž spmt,rád hraju an dlouhy mièe...hraju na ne když hraju 4-3-3 ale když hraju podle spmt tak nevim ejsi mám dát protiutoky nebo dlouhy míèe...proste nevim a ty si tedka hrál na dlouhy míèe...poradí nekdo?
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! :)
momo9111

Post by momo9111 »

no myslel som to ze o nejakych 20 lepsi vykon a len 1-0 a v lige o 3 lepsi vykon a 1-1...tak ze ci nahodou system 53-2 nie je dôvod toho ze musim mat velky rozdiel vo vyknoch rad aby som vyhral...
5zizou5

Post by 5zizou5 »

momo9111 wrote:no myslel som to ze o nejakych 20 lepsi vykon a len 1-0 a v lige o 3 lepsi vykon a 1-1...tak ze ci nahodou system 53-2 nie je dôvod toho ze musim mat velky rozdiel vo vyknoch rad aby som vyhral...
to asi ne, spis proste jen random:))
ja mel ted nedavno v jednom zapase dost stesti, vykon jsem mel o 19 horsi a remiza s tim, ze nakonec jsem vyhral na penalty:))
a hraju 5-3-2 dlouhy mice
You will never drink alone!
LŽÍCE TU NENÍ Image
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

prave se me pipkin ptal proc nemam fyzioterapeuta....
... a zjistil jsem ze jsem na nej zapomnel, mesic sem byl bez fyzioterapeuta :lol: :oops:
etwas

Post by etwas »

frankie_doparoma wrote:prave se me pipkin ptal proc nemam fyzioterapeuta....
... a zjistil jsem ze jsem na nej zapomnel, mesic sem byl bez fyzioterapeuta :lol: :oops:
no myslim ze to melo kladny vliv na tve vykony ;-) takze ted se ti prestane darit :)
takhle dopadnete kdyz SP budete hrat tak dlouho jako ja: http://www.youtube.com/watch?v=ay9ckmSnGt8
H.Crespo(FC.Inter.Milano)

Post by H.Crespo(FC.Inter.Milano) »

5zizou5 wrote:
momo9111 wrote:no myslel som to ze o nejakych 20 lepsi vykon a len 1-0 a v lige o 3 lepsi vykon a 1-1...tak ze ci nahodou system 53-2 nie je dôvod toho ze musim mat velky rozdiel vo vyknoch rad aby som vyhral...
ja mel ted nedavno v jednom zapase dost stesti, vykon jsem mel o 19 horsi a remiza s tim, ze nakonec jsem vyhral na penalty:))
Už delší dobu pozoruji pár klubù co hrají 5-3-2 a zdá se mi, že u tohoto stylu je nejvíc náhodných a tím pádem pøekvapivých výsledkù. A do plusu anebo do mínusu. Výhodné je to do vyšších soutìží pro slabší týmy a naopak.
Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
5zizou5

Post by 5zizou5 »

H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:
5zizou5 wrote:
Už delší dobu pozoruji pár klubù co hrají 5-3-2 a zdá se mi, že u tohoto stylu je nejvíc náhodných a tím pádem pøekvapivých výsledkù. A do plusu anebo do mínusu. Výhodné je to do vyšších soutìží pro slabší týmy a naopak.
jj, prekvapivych vysledku jsem mel uz hodne, at na jednu nebo na druhou stranu, jen nevim jak to maji manazeri hrajici jiny rozestaveni, jestli tech prekvapivych vysledku maji min, tak nevim jestli to, ze ty prekvapivy vysledky jsou vic u rozestaveni 5-3-2 neni jenom nahoda 8)
You will never drink alone!
LŽÍCE TU NENÍ Image
roofer
Team President

Post by roofer »

taky jsem mel par prekvapivych vysledku,asi nejvetsim prekvapenim byla vyhra ve finale pr.poharu na penalty,hral jsem 5-3-2beton a muj vykon byl tusim o 15 horsi
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”