salut
Moderator: Romanian Moderators
si cum imi caut un mentor ?? cine imi da sfaturi de cite ori am io nevoie , in afara de forum ? cine vrea sa fie stresat de citeva ori pe zi cu intrebarile unui incepator ???
Last edited by Mihai75 on Sun Jun 03, 2007 5:18 pm, edited 1 time in total.
Am gasit mentor . Nu stiu cum la tine a fost repartizat din "oficiu". Era bine sa-l fi avut si io , de cind am inceput....nu mai faceam unele prostii.warchilde wrote:eh pana iti gasesti mentor daca ai intrebari poti sa ne intrebi pe noi aici...
totusi sunt curios cum de eu m-am ales cu mentor direct...fara sa cer...nu e vreun sistem cumva?????![]()
![]()

-
- Member of the Soccer Project Association
nu sunt secreti.eu sunt cel care s-a oferit sa il ajute.warchilde wrote:da de ce? e vreun secret de stat cumva?????? nu shtiam ca mentorii sunt secreti![]()

"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
- Member of the Soccer Project Association
din pacate cu tine o sa joc cu echipa a doua asa ca nu o sa pot sa iti dau peste ceafa asa cum ar trebui.are cine sa-ti dea peste ceafa daca vrei sa faci vreo prostie

"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"