salut

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Mihai75
Team Manager

Post by Mihai75 »

si cum imi caut un mentor ?? cine imi da sfaturi de cite ori am io nevoie , in afara de forum ? cine vrea sa fie stresat de citeva ori pe zi cu intrebarile unui incepator ???
Last edited by Mihai75 on Sun Jun 03, 2007 5:18 pm, edited 1 time in total.
rood
Team President

Post by rood »

Asta nu o stiam! :shock:
Acu' daca m-ai "provocat" am facut post triplu.
Sorrrrrry...Da' cu jocatori de varsta mea poti sa fii mai indulgent! :) Deh batranetile!

ceau
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
rood
Team President

Post by rood »

sant sigur ca o sa se ofere cineva aici in urma discutiei noastre. Daca nu te duci si postezi pe forumul de limba engleza la topicul " New Soccer Project Managers - Need Help?" si o sa primesti sigur un raspuns.

bafta
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
Mihai75
Team Manager

Post by Mihai75 »

:)))....si dak el nu-i roman sau nu stie romaneste, cum ma inteleg eu cu el ?? :))))...eu cu engleza....mai putin.....dar am sa o fac si pe asta ,sa vedem ce iese .
warchilde
Member of the Soccer Project Association

Post by warchilde »

eh pana iti gasesti mentor daca ai intrebari poti sa ne intrebi pe noi aici...
totusi sunt curios cum de eu m-am ales cu mentor direct...fara sa cer...nu e vreun sistem cumva????? :?: :?: :!:
Mihai75
Team Manager

Post by Mihai75 »

warchilde wrote:eh pana iti gasesti mentor daca ai intrebari poti sa ne intrebi pe noi aici...
totusi sunt curios cum de eu m-am ales cu mentor direct...fara sa cer...nu e vreun sistem cumva????? :?: :?: :!:
Am gasit mentor . Nu stiu cum la tine a fost repartizat din "oficiu". Era bine sa-l fi avut si io , de cind am inceput....nu mai faceam unele prostii. :wink:
warchilde

Post by warchilde »

nici eu nu shtiu cum a fost repartizat din oficiu...dar a fost...m-am trezit eu cu mesaj de la el ca e mentorul meu :wink:

oricum felicitari daca ai gasit pe cineva....dar fii sigur ca se pricepe si nu doar isi da cu parerea....bafta
Mihai75
Team Manager

Post by Mihai75 »

he-he....dak ai stii tu cine este..... :wink:
warchilde

Post by warchilde »

da de ce? e vreun secret de stat cumva?????? nu shtiam ca mentorii sunt secreti :shock: 8)
unicool

Post by unicool »

warchilde wrote:da de ce? e vreun secret de stat cumva?????? nu shtiam ca mentorii sunt secreti :shock: 8)
nu sunt secreti.eu sunt cel care s-a oferit sa il ajute. :oops: :oops:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Mihai75
Team Manager

Post by Mihai75 »

da, el s-a oferit . dar din moment ce tu nu ai zis cine e al tau , sau a fost, nici eu nu ti-am zis. :wink: :oops:
warchilde

Post by warchilde »

eh eu am zis pe undeva pe forum cine a fost mentorul meu...mitza_rulz m-a scapat pe mine de belele de-a lungul timpului :D :D

oricum felicitari....acum poti sa stai mai lin..are cine sa-ti dea peste ceafa daca vrei sa faci vreo prostie :twisted: :twisted: :twisted:
Mihai75
Team Manager

Post by Mihai75 »

:)))))))))..........sa speram k nu da tare , sau k nu fac io prostii ......multe :wink:
Bafta !
unicool

Post by unicool »

are cine sa-ti dea peste ceafa daca vrei sa faci vreo prostie
din pacate cu tine o sa joc cu echipa a doua asa ca nu o sa pot sa iti dau peste ceafa asa cum ar trebui. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
warchilde

Post by warchilde »

nu-mi dai mie peste ceafa ca sunt departe :twisted: :twisted: :twisted: si oricum echipa ta a doua o sa le-o dea peste ceafa alor mei oricum...vrei sa jucam cu agresivitate 0?
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”