SPFA

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

bizone
Member of the Soccer Project Association

Post by bizone »

mai baieti, ma poate lamuri si pe mine cineva? :roll: Dintr-o data m-am trezit ca am optiunea SFPA activata. Iarasi fac acelasi lucru ca si anul trecut, cand pentru vreo 2 saptamani fiecare manager a putut beneficia de optiunea SFPA?
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
warchilde

Post by warchilde »

eu nu am :cry: :cry:
unicool

Post by unicool »

bizone wrote:mai baieti, ma poate lamuri si pe mine cineva? :roll: Dintr-o data m-am trezit ca am optiunea SFPA activata. Iarasi fac acelasi lucru ca si anul trecut, cand pentru vreo 2 saptamani fiecare manager a putut beneficia de optiunea SFPA?
te plangi?nu stim nimic de vreo gratuitate. 8) 8)
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
napoleonard

Post by napoleonard »

bizone wrote:mai baieti, ma poate lamuri si pe mine cineva? :roll: Dintr-o data m-am trezit ca am optiunea SFPA activata. Iarasi fac acelasi lucru ca si anul trecut, cand pentru vreo 2 saptamani fiecare manager a putut beneficia de optiunea SFPA?
ne e cadoul promis de mos craciun? :wink: ...daca a dat cu banu e clar ca io nu am noroc la de astea
bunicutzu

Post by bunicutzu »

o fi platit careva pentru tine :))
napoleonard

Post by napoleonard »

bunicutzu wrote:o fi platit careva pentru tine :))
lasa-l in pace ca stie de unde are. a uitat si el pe moment de bucurie. un prieten se retrage din soccer si a zis ca la unul din noi doi ne lasa mostenire zilele ramase spfa (doar vreo 300 zile :twisted: ). si bizonu a avut noroc, l-a ales pe el :(
jully
Team President

Post by jully »

si eu am primit , dar cred ca e norocul incepatorului, si sa va spun sincer nu prea stiu ce sa fac cu asta acum !!! :shock:
unicool

Post by unicool »

jully wrote:si eu am primit , dar cred ca e norocul incepatorului, si sa va spun sincer nu prea stiu ce sa fac cu asta acum !!! :shock:
nu e noroc e ceva normal.toti incepatorii primesc o perioada gratuita de SPFA pentru a promova aceasta optiune.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
bizone

Post by bizone »

napoleonard wrote:
bunicutzu wrote:o fi platit careva pentru tine :))
lasa-l in pace ca stie de unde are. a uitat si el pe moment de bucurie. un prieten se retrage din soccer si a zis ca la unul din noi doi ne lasa mostenire zilele ramase spfa (doar vreo 300 zile :twisted: ). si bizonu a avut noroc, l-a ales pe el :(
da, e adevarat, am primit acest cadou de la un foarte cunoscut membru al acestui forum, care din pacate s-a retras, nemaiavand timp sa se ocupe de soccer :( . Eram nedumerit pentru ca la un moment dat, in acelasi timp si eu si el aveam optiunea SFPA.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
bunicutzu

Post by bunicutzu »

e transferabil spfa-ul? how nice :D
unicool

Post by unicool »

bunicutzu wrote:e transferabil spfa-ul? how nice :D
da este transferabil.
florinel75
Assistant Manager

Post by florinel75 »

in regulament scrie ca spfa-ul se activeaza in max 10 zile de la data in care ai platit
au trecut vreo 12 si nimic si am trimis mesaj la info@soccerproject.com,spfa@socceproject.com si lui sjarel
mai e vreo adresa?
prima data cand am trimis banii mi-au activat dupa o zi
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”