pai l-ai luat de mic? adica fara sa fie al cuiva inainte? ca ma gandesc ca nu si atunci daca iei pe unu' care a fost dat afara de altul pe motiv ca nu e bun ...
dupa parerea mea nu conteaza coordonatorul
2 coordonatori ai mei au fost romani.....sub conducerea lor am avut 3 jucatori parca.....si 5 rateuri....sau cv in genu asta....cel putin ultimul coordonator a avut 3 rateuri unu dupa altul...acu am belgian
La mine am avut un total de 16 juniori din care 3 nu au venit.
Primii 3 au fost cu coordonator belgian (1 nu a venit ceilalti 2 au venit).
Pt. ceilalti 13 am avut coordonator roman si am avut 2 rateuri, restul de 11 au venit la echipa. E chiar foarte bine.
pana acuma am avut un coordonator de tineret belgina ... era destul de bun insa nu eram destul de multumit de el ... din 5 jucatori 2 erau rateuri ... insa aia 3 jucatori erau acceptabili. Acuma am un coordonator din africa de sud :> astept sa vad ce e de capul lui.
ps: din cate am auzit de la altii ... (experientele lor proprii) coordonatorii romani sunt varza.
eu am avut unul roman si din 2 unul a fost ok inca nu e maximizat numai la calitatile principale , dar celalt nu a fost bun nici macar de echipa mare asa ca l-am dat afara
sa vedem ce stie asta pe care l-am angajat dar nu mai e roman
In principiu nu cred ca influenteaza natia , dar asta o sa vad pe parcurs
sharky1990 wrote:nustiti este posibil(sau vi sa intamplat)de exemplu sa va vina de la tineret un jucator pe un anumit post(ex.GK) si urmatoru sa fie tot pe acelasi post(GK)??????????????????????????
e mai bine ca coordonatorul sa fie cat mai tanar sau cat mai batran???cum e mai bn?
nu vin niciodata doi jucatori pe acelasi post unul dupa altul.mie mi-au venit 2 aparatori unu dupa altul dar RB si CB nu pe acelasi post.
varsta coordonatorului nu conteaza...decat ca daca e prea batran s-ar putea sa se retraga.
uite ca mie mi sa intamplat sami vina doi LM consecutiv.....deci nai avut dreptate
uite ca mie mi sa intamplat sami vina doi LM consecutiv.....deci nai avut dreptate
o sa ma uit la echipa ta sa vad.programatorii spuneau ca nu pot veni 2 pe acelasi post consecutiv.
nationalitatea coordonatorului nu conteaza decat ca atunci cand vine juniorul va avea aceeasi nationalitate cu cea a coordonatorului.eu cunosc manageri care au beninezi in echipa si sunt buni,dar agresivi.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
era acum cateava luni pe forum un manager care se plangea ca i-a venit 3 sau 4 SW-uri consecutiv...
Season 13 : 2 in H1845
Season 14 : 9 in G615
Season 15 : 2 in G615
Season 16 : 2 in F205
Season 17 : 10 in E69
Season 18 : 5 in E69
Season 19 : ? in E69
mda.ai avut dreptate.desi mie mi s-a spus ca nu pot fi promovati 2 jucatori pe acelasi post unul dupa altul.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Vad ca tot scrieti aici de calitatea coordonatorului ca e importanta....
Exista cineva care joaca SP si nu are tot staff-ul tehnic trimis la cursuri pana la maxim? nu cred....
In cazul asta pt mine e clar ca e un random promovarea juniorilor
Poate ar fi cazul de ceva imbunatatiri la motorul jocul astfel incat sa aiba si membrii staff-ului tehnic mai multe atribute...asa sunt toti la 100% si e vorba doar de jucatori si bulan