noua interfata?
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
La mine merge totul perfect, poate putin mai incet dar nu prea se observa.
La setarea selectiei sunt ceva probleme, de exemplu la mine cand imi aleg un jucator mi se selecteaza totul de pe pagina aia, nu-i nimic, dau un click si gata.Atat ma enerveaza. Restul e ok.
Dar totusi, daca ar fi sa pot opta pt. cealalta versiune as accepta.
Mai conteaza si browserul, eu am IE7 cu update la zi.
La setarea selectiei sunt ceva probleme, de exemplu la mine cand imi aleg un jucator mi se selecteaza totul de pe pagina aia, nu-i nimic, dau un click si gata.Atat ma enerveaza. Restul e ok.
Dar totusi, daca ar fi sa pot opta pt. cealalta versiune as accepta.
Mai conteaza si browserul, eu am IE7 cu update la zi.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
eu ce sa zic...inca nu am observat bug-uri mari si deranjante insa timpul de incarcare e mai mare. Precizez ca am un net ff bun
. Oricum, noua interfata nu e atat de deranjanta incat sa ma faca sa renunt la joc, insa nici nu mi se pare frumoasa sau animata. Imi placea mai mult cea de dinainte. Habar n-am de ce au schimbat-o si probabil nici voi nu stiti.....macar daca aduceau ceva elemente spectaculoase....altfel mai bine cea de dinainte. Singurul lucru care-mi place e animatia din setarea echipei...cel in care arata terenul si jucatorii. Imi aduce aminte de managerele gen :TCM, CM, FCM.
Acum sper doar ca cei din frunte sa tina cont si de parerile noastre. Oare si managerilor din alte tari li se pare la fel?!

Acum sper doar ca cei din frunte sa tina cont si de parerile noastre. Oare si managerilor din alte tari li se pare la fel?!
-
- Team Board Member
-
este interfata folosita in beta...de aia stie kennyanu ce si cum...kennyanu wrote:Atentie
butonul de salvare este jos. spun asta din experienta...de sus alegeti doar selectia (A,B,C..)
dupa va faceti meciul apasati butonul salveaza de sub rezerve

"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
baieti, sincer nici nu ma incanta, nici nu -mi displace,problema este ca se putea proceda la fel ca la yahoo, sa putem alege ce interfata dorim.
apropo, a intrat cineva pe site de pe un calculator cu monitor mai mic ?
eu am unul la munca de pe care mai intru si astazi ... surpriza , nici nu puteam sa vad toata pagina!!!
nu cred ca am mai intalnit pana acum cat am navigat pe net sa nu pot citi toata pagina ( trebuie sa aiba un scrol de unde sa poti muta pagina sus-jos , sau stanga - dreapta!!!).
problema cu logarea sau cu deschisul paginilor am patit-o si eu ( ma gandeam ca are ceva calc. dar acum vad ca e mai bine.
apropo, a intrat cineva pe site de pe un calculator cu monitor mai mic ?
eu am unul la munca de pe care mai intru si astazi ... surpriza , nici nu puteam sa vad toata pagina!!!
nu cred ca am mai intalnit pana acum cat am navigat pe net sa nu pot citi toata pagina ( trebuie sa aiba un scrol de unde sa poti muta pagina sus-jos , sau stanga - dreapta!!!).
problema cu logarea sau cu deschisul paginilor am patit-o si eu ( ma gandeam ca are ceva calc. dar acum vad ca e mai bine.
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''

-
- Team Board Member
super tare
noua interfata e super tare...mi-a luat 10 min sa ma acomodez...bafta in continuare...si felicitari celor acre au lucrat la ea merita toata stima...
sezonul 17/18 : 5 in F.23/1 in F.23
sezonul 19/20/21 :3 in F.24 /2 in F.24/11 in E.8
sezonul 21 : 2 in F.24
sezonul 19/20/21 :3 in F.24 /2 in F.24/11 in E.8
sezonul 21 : 2 in F.24
nu mai inteles ! pe cea veche puteam sa lucrez , azi pe cea noua nu am putut ( nu puteam sa citesc toata pagina, se deschidea si atat, gandestete cum ar fi sa nu poti vedea decat doar trei sferturi de pagina ), poate din cauza problemelor care sau ivit astazi .Daimon wrote:Daimon wrote:jully problema asta era si cu vechea interfata.
mie imi merge bine. cea mai deranjanta e chestia cu tabelele mult prea late. plus ca mie mi se parea f ok sa ai clasamentul in dreapta.
luni cand ajung la munca am sa incerc in mod special de la acel computer.
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''

-
clasamentul il gasesti in stanga jos.scrie clar acolo clasament si daca dai click pe el se deschide pe partea stanga la fel cum era pe interfata veche.(numai ca acolo era in dreapta).Daimon wrote:jully problema asta era si cu vechea interfata.
mie imi merge bine. cel mai deranjanta e chestia cu tabelele. plus ca mie mi se parea f ok sa ai clasamentul in dreapta.

"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"