noua interfata?

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

cercel_jr
Member of the Soccer Project Association

Post by cercel_jr »

La mine merge totul perfect, poate putin mai incet dar nu prea se observa.
La setarea selectiei sunt ceva probleme, de exemplu la mine cand imi aleg un jucator mi se selecteaza totul de pe pagina aia, nu-i nimic, dau un click si gata.Atat ma enerveaza. Restul e ok.
Dar totusi, daca ar fi sa pot opta pt. cealalta versiune as accepta.
Mai conteaza si browserul, eu am IE7 cu update la zi.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
kennyanu

Post by kennyanu »

Atentie

butonul de salvare este jos. spun asta din experienta...de sus alegeti doar selectia (A,B,C..)

dupa va faceti meciul apasati butonul salveaza de sub rezerve
Revenit :)
dardar_3

Post by dardar_3 »

Mihai75 wrote:La cea veche nu au fost niciodata atiti useri on ????
Io astept 10-20 sec ( fara exagerare ) ptr a intra pe cite o pagina si am 1024 memoria ( + pl video destul de buna ) , cei kre au 256 cit stau ???? :shock: :? :roll:

Eu stau 25-30 de secunde... E chiar funny... :lol:
Diavolo
utopicul
Team Manager

Post by utopicul »

eu ce sa zic...inca nu am observat bug-uri mari si deranjante insa timpul de incarcare e mai mare. Precizez ca am un net ff bun :). Oricum, noua interfata nu e atat de deranjanta incat sa ma faca sa renunt la joc, insa nici nu mi se pare frumoasa sau animata. Imi placea mai mult cea de dinainte. Habar n-am de ce au schimbat-o si probabil nici voi nu stiti.....macar daca aduceau ceva elemente spectaculoase....altfel mai bine cea de dinainte. Singurul lucru care-mi place e animatia din setarea echipei...cel in care arata terenul si jucatorii. Imi aduce aminte de managerele gen :TCM, CM, FCM.
Acum sper doar ca cei din frunte sa tina cont si de parerile noastre. Oare si managerilor din alte tari li se pare la fel?!
johnny_a32
Team Board Member

Post by johnny_a32 »

Interfata este ok. Singurele probleme au provenit de la viteza cu care se misca totul acum si de la faptul ca a trebuit sa renunt (momentan) la logo-ul echipei pentru ca acoperea o mare parte din ecran.

Ca fost jucator de FM si CM, mi se pare ca arata bine, dar se putea si mai bine.
unicool

Post by unicool »

kennyanu wrote:Atentie

butonul de salvare este jos. spun asta din experienta...de sus alegeti doar selectia (A,B,C..)

dupa va faceti meciul apasati butonul salveaza de sub rezerve
este interfata folosita in beta...de aia stie kennyanu ce si cum... :wink:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

@bunicutzu yep Sad am observat ... nu m-a deranjat prea tare. tot faza cu tabelatul ma deranjeaza mai tare Very Happy

si pe mine. e chiar aiurea cu disttanta aia
FOREVER UNITED
bizone

Post by bizone »

vreau interfata cea veche :cry: nu se poate?
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
rood
Team President

Post by rood »

mai...simularea de la 18 CET a fost ultra ...12 minute...iar cea de acum 22 CET pare sa fie de 11 minute....asta e un lucru bun....!
Sa fim obiectivi.
Sa vedem cat tine o simulare de liga.
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
jully
Team President

Post by jully »

baieti, sincer nici nu ma incanta, nici nu -mi displace,problema este ca se putea proceda la fel ca la yahoo, sa putem alege ce interfata dorim.
apropo, a intrat cineva pe site de pe un calculator cu monitor mai mic ?
eu am unul la munca de pe care mai intru si astazi ... surpriza , nici nu puteam sa vad toata pagina!!!
nu cred ca am mai intalnit pana acum cat am navigat pe net sa nu pot citi toata pagina ( trebuie sa aiba un scrol de unde sa poti muta pagina sus-jos , sau stanga - dreapta!!!).
problema cu logarea sau cu deschisul paginilor am patit-o si eu ( ma gandeam ca are ceva calc. dar acum vad ca e mai bine.
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
Daimon

Post by Daimon »

jully problema asta era si cu vechea interfata.

mie imi merge bine. cel mai deranjanta e chestia cu tabelele. plus ca mie mi se parea f ok sa ai clasamentul in dreapta.
d3m0nb0y
Team Board Member

super tare

Post by d3m0nb0y »

noua interfata e super tare...mi-a luat 10 min sa ma acomodez...bafta in continuare...si felicitari celor acre au lucrat la ea merita toata stima...
sezonul 17/18 : 5 in F.23/1 in F.23
sezonul 19/20/21 :3 in F.24 /2 in F.24/11 in E.8
sezonul 21 : 2 in F.24
kennyanu

Post by kennyanu »

jully problema este de la rezolutia monitorului
Revenit :)
jully
Team President

Post by jully »

Daimon wrote:
Daimon wrote:jully problema asta era si cu vechea interfata.

mie imi merge bine. cea mai deranjanta e chestia cu tabelele mult prea late. plus ca mie mi se parea f ok sa ai clasamentul in dreapta.
nu mai inteles ! pe cea veche puteam sa lucrez , azi pe cea noua nu am putut ( nu puteam sa citesc toata pagina, se deschidea si atat, gandestete cum ar fi sa nu poti vedea decat doar trei sferturi de pagina ), poate din cauza problemelor care sau ivit astazi .
luni cand ajung la munca am sa incerc in mod special de la acel computer.
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
unicool

Post by unicool »

Daimon wrote:jully problema asta era si cu vechea interfata.

mie imi merge bine. cel mai deranjanta e chestia cu tabelele. plus ca mie mi se parea f ok sa ai clasamentul in dreapta.
clasamentul il gasesti in stanga jos.scrie clar acolo clasament si daca dai click pe el se deschide pe partea stanga la fel cum era pe interfata veche.(numai ca acolo era in dreapta). :wink:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”