PROSTIE MARE :(

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

stefa
Team Board Member

Post by stefa »

daca nu ai ce face cu banii trimitemi si mie :D :P
bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

ehe ... nu se poate :) nu sunt modalitati legale si ma tin departe de giumbuslucuri
stefa
Team Board Member

Post by stefa »

pai imi cumperi un jucator de care ai nevoie fara giumbuslucuri :P
warchilde

Post by warchilde »

ai tu juc de care are bunicutzu nevoie????????????????????slabe sanse cred :D :D :D :D asta e prea bun pt nivelul asta la care sunt eu..si parca si tu esti pe aproape :wink:
stefa
Team Board Member

Post by stefa »

asa sunt mai aproape de nivelul tau decat al lui bunicutzu. :wink:
dar totusi poate are nevoie de jucatori :P
cercel_jr

Post by cercel_jr »

bunicutzu wrote:lol :) nu-mi vine sa cred ca va si plangeti ca dati 120-180k salar si aveti incasari de 220-300k :) stati super fratilor.
eu dau 300k salar si incasari am vreo 350-380 la meci acasa. dar stau foarte bine, nu am ce face cu banii :)) si la stadion nu mai am ce face :P pe ce va cheltuiti banii? :P
Ce sa zic eu, nu toata lumea face cupe amicale de 32 de echipe de 50k si invita o gasca de echipe pe care le bati cu echipa a 2-a. Deci nu toata lumea face 800k dintr-o cupa asa repede ca tine. Faci 800k in 15 zile aproximativ. Ai ajuns la cupa bunicului foarte departe. Asta pe langa celelalte cupe in care ai jucat pt. bani. :wink: Uita-te ce stadion ai, eu abia am reusit sa-l maresc la 20.000 si sa-mi pun tabelele de 1M. Si sunt mai vechi decat tine in acest joc, ai putea spune mai slab, dar nu sunt mai slab ca tine sau ca altii. Uita-te prin ce ligi ai trecut tu si prin ce ligi se chinuie multi dintre noi. :wink: Ar parea ca ma plang, dar nu e asa, asta e parerea mea obiectiva. Mai sunt jucatorii pe care ii cumperi; cand ai cumparat ultima data un jucator bun(82-85%) cu banii jos, adik fara sa-i dai salar monstru si bonus la fel?
Eu acum am incasari intre 250k si 300k si salar de 140k. Imi iese cam 100k la meci tur-retur.
Tu bunicutzu dupa cum spui tu, la meci tur-retur, pierzi pe putin 200k. :wink:
Cu banii, noi, majoritatea, cumparam jucatori cu salarii normale si sume de transfer.
Totusi dupa parerea mea strategia ta este una foarte buna, uite ca esti in D si chiar pe locul 1. :wink: Tu ai intrat in joc si ai inceput cu aceasta strategie, una "neortodoxa" sa zic asa. :roll: Si ai ramas pe ea. Noi ceilalti, majoritatea, mergem pe cursul normal al lucrurilor, salarii normale, sume de transfer maricele, investitii stadion putin cate putin, majoritatea am stat cel putin 2 sezoane intr-o divizie, si multe altele....(nu-mi vin acuma).
Ideea e ca m-am facut inteles, si strategia ta ma pune mult pe ganduri, in sensul ca e una buna, dar trebuie sa scap de obiceiurile cu care am inceput acest joc. :roll: Ceea ce e foarte greu.

PS.: Pt. strategia ta trebuie destul de mult timp si multa, multa rabdare. Iar cu rabdarea nu prea ma inteleg. :lol:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
warchilde

Post by warchilde »

eu deja m-am chitit pe strategia lui Bunicutzu..sper sa imi si reuseasca...pentru ca cere multa atentie nu doar rabdare....cata rabdare sa iti trb din moment ce promovezi pe fecare sezon? trb sa fii foarte atent in schimb...pt ca asa cum zicea si el daca ii lasa in plata domnului da faliment :lol: :lol: :lol: asa ca trb sa fii pe faza...sa vedem ce iese...eu unul admir ceea ce a putut el sa faca..s-a adaptat uluitor de bine la modul in care merge jocul asta si se vede..bv lui...ar trb sa ne adaptam si noi..zic eu :wink:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

hehe ... precum spuneam, e chestie de rentabilitate. eu fac cupa mea de 32 cu 50k inscrierea si echipe nasoale. dar nu sunt usor de gasit respectivele echipe. si sa nu crezi ca dimineata fac cupa si deseara e gata. nu toti se inscriu, nu toti se inscriu repede dureaza 2-3 zile macar ... se mai decaleaza apoi pentru ca eu joc in cat de multe cupe pot (9 momentan) si nu prea imi convine sa joc mai mult de 2 meciuri de cupa intr-o zi. in fine ... minim 20 de zile pentru o cupa de-a mea :)
apoi ca joc in cupe pentru bani ... foarte adevarat. dar toti pot face asta ... presupune sa ai si echipa a 2-a, a 3-a buna ... samd.
cand am cumparat ultima data jucator bun cu banii jos? pai cei care ii iau free crezi ca sunt free? la portarul titular am dat 8-9M prima de transfer, nu l-am luat free ... doar ca l-am luat mai ieftin decat daca l-as fi luat de pe lista de transfer ... rentabilitate :)
cand am intrat in joc si eu am intrat cu aceeasi strategie ca si voi. dar am cautat ceva mai bun vazand ca pentru un jucator bun trebuie sa dau sume pe care nu mi le permit. de promovat ... nu m-am gandit niciodata la inceputul sezonului. pe parcurs doar am realizat ca uite, sunt pe locul 1 si as putea promova.
si totusi, daca te uiti la echipa mea vei vedea ca nu e cea mai buna din serie, si nici din celelalte ligi pe unde am fost. uita-te ce jucatori au restul si ce am eu. am unu' de 89% (portaru'), am 1-2 de 87, 1-2 de 86. slab pe langa ce e prin jur. INSA, sunt putine echipe (prin jurul meu) care au o medie a agresivitatii cum am eu, si mai ales sunt putine care au rezerve cum am eu. se mai poate vedea ca eu nu vand prima rezerva (de titular ce sa mai vorbesc) decat daca trece de 29 de ani (si am ceva care vine din spate). Nu uitati, rezervele castiga campionatul, nu titularii.
Apoi mai vedeti TS-ul!! eu de prin H nu am mai coborat sub 70-80% la TS si aia niciodata in timpul campionatului (sau cat timp nu eram campion matematic). am tot timpul 34-40 jucatori in lot, joc 3-4 amicale pe zi (cupe sau nu) si toti jucatorii mei sunt cu moralul peste 85 (adica atat cat se poate recupera intr-o zi, iar in cazul tinerilor intr-un weekend). vand jucator atunci cand imi permit sa scad din TS. si la fel si cand cumpar. Mi s-a intamplat in ligile inferioare, ca dupa ce am facut 40-50 transferuri intr-un sezon, sezonul urmator sa ajung la 100% TS dupa prima saptamana. ce inseamna asta? 5 meciuri oficiale castigate = 10 TS +28 de meciuri amicale = 17 TS si am recuperat 27 TS intr-o saptamana.
ce stadion am? uita-te la numarul de fani, ala il consider eu o mare realizare. numarul de fani conteaza foarte mult la economie. la fiecare meci, amical/oficial ... conteaza foarte mult intr-un sezon. daramite in 5. pentru numarul de fani joc in cupa cat mai mult, joc cat mai multe meciuri samd. creste ala ... cresc si veniturile.
iar rabdare ... mi-am facut de la inceput strategia pe termen lung. mi-am dorit sa nu stau mai mult de 2 sezoane intr-o liga. si sa castig toate meciurile. asta mi-am propus, asta imi propun inca. din fericire ... am promovat an de an (excluzand prima jumatate de sezon). nu ma asteptam niciodata la inceputul sezonului. rabdare trebuie insa atunci cand vezi ca jucatorul tanar merge ca ceapa. se dezvolta incet si prost. se mai si accidenteaza. rabdare. nu-l vinde. il vinzi cand e la maxim. doar pentru asta iti trebuie rabdare. in rest ... sa fii mult timp online si sa faci multe calcule :D

cercel, ai terminat cu sesiunea? hai candva la o bere sa mai povestim :) oferta valabila si pentru unicool :roll:
warchilde

Post by warchilde »

baieti sa nu terminati berile pt ca in 2 sapt sunt sanse sa ajung si eu in Tm...si bem mai multi..ca in 3 e "putini" :lol: :lol: :lol:
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Buna explicatie , desi pt. mine evidenta. 8)
Asta e diferenta dintre tine si alti multi de aici, printre care si eu. Ai puterea sa renunti la bani pt. a ridica baza fanilor cat mai mult, la fel si cu campionatul si salariile. In general banii sunt principalul motiv in orice strategie.
Warchilde, atentia necesita rabdare. :wink:

Cu sesiunea, am cam terminat dar am alte chestii pe cap acuma, mi s-a intregit familia pt. vo 2 saptamani si incerc sa recuperez cat mai mult cu ei.
Dupa 14 iulie incolo sunt liber ca pasarea pe cer si poate mergem mai multi la o bere/suc/alte bauturi "de barbati"/multe altele... Poate un biliard(desi sunt pe langa, dar imi place) sau eu stiu, orice... :wink:
Mai vorbim pana atunci.

EDIT: Uite ca poate vine si warchilde.

kennyanu

Post by kennyanu »

mie personal mi se par trisori cei ce fac aceste cupe amicale de 32 d echipe, invitand echipe slabe....am pus p global diferite plangeri....sa se scada taxa unei cupe amicale private....dar nu am fost ascultat...800k in 15zile. adik intr-un sezon 3.2 milioane...nu?...e normal k unele echipe ajung rpd in top....
aici ma refer la toate echipele ce fac aceste lucruri....nu este vorba doar de romani. sunt foarte multe echipe din foarte multe tari ce fac acest lucru :cry:
Revenit :)
rood
Team President

Post by rood »

Stiu ce raspuns ai primit pe global. Ca nu le pune nimeni pistolul la cap sa faca subscribe la cupa. Si asta e adevarul. Daca ar gandi o farama, nu ar plati taxa. Eu am participat la prima cupa dupa aproape un sezon. Si acum astept pana la ultimele 2 locuri...daca sant mai mult de 2-3 echipa peste mine nu ma inscriu.
Asa pot fi numiti trisori si cei din D, E, C care organizeaza cupe de 32 cu echipe numai din H,G,! How about that?
Tocmai m-am inscris in cupa la manager Lazlo (locul 1 in E) unde mai e o echipa din D SI inca doua din E. Doar printr-un mare noroc o sa ajung in semifinale. Insa nu m-a obligat nimeni sa dau 50000. Cum spunea mentorul meu...."nu risti la cupe, nu castigi bani". He....si il cred deoarece m-am convins ca asa e.
O solutie ar fi sa nu se dea voie la echipele din H sa participe la nici un fel de cupe scumpe in primele 2 luni de SP.

PS. Nici fast transf. nu sant prea ortodoxe! :wink:
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
kennyanu

Post by kennyanu »

rood...am spus toti...inclusiv cei din D,C,B......stiu k nu le pune nimeni pistol, dar am convins un amic sa isi faca echipa...a 2-a zi am fost la el k sa ii spun cum sta treaba....avea deja un mesaj pentru o cupa amicala....de unde sa stie el ce sa faca?....asta e un exemplu pe care il stiu....dar sunt unii care intra in joc fara ajutor....si intra in toate cupele...accepta toate invitatiile.....in 2sezoane devin echipe falimentare.....dc sa nu le dam o sansa....dc sa lasam centrul sa exploateze periferia :?:
Revenit :)
rood
Team President

Post by rood »

tocmai asta spuneam....
8 saptamani fara cupe private sau open mai scumpe de sa zicem 5000e.
In opt saptamani, daca nu-si da seama CUM E TREABA, ...ca nu are sanse in cupe private scumpe tre sa se lase de SP! :wink:
In opinia mea asta ar fi o rezolvare simpla. Fara vanzari si cumparari la inceput, fara cupe scumpe un sezon. Corect?
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
cercel_jr

Post by cercel_jr »

kennyanu wrote:mie personal mi se par trisori cei ce fac aceste cupe amicale de 32 d echipe, invitand echipe slabe....am pus p global diferite plangeri....sa se scada taxa unei cupe amicale private....dar nu am fost ascultat...800k in 15zile. adik intr-un sezon 3.2 milioane...nu?...e normal k unele echipe ajung rpd in top....
aici ma refer la toate echipele ce fac aceste lucruri....nu este vorba doar de romani. sunt foarte multe echipe din foarte multe tari ce fac acest lucru :cry:
Nici eu nu sunt de acord cu chestia asta dar daca nu exista regula impotriva atunci nu este trisat. I se mai zice ca a invins sistemul.
Eu nu am facut pana acum asta pt. ca nu mi se parea ok, dar pana se va face ceva pt. a stopa asta voi incerca sa profit si eu.
De la urmatoarea cupa cyp cup :D voi aplica chestia asta.
Pana la urma trebuie sa supravietuiesti cum poti.
Parca La Familia sau Mafia aveau un vers care zice asa: "Intra cine vrea, scapa cine poate". :lol:

Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”