Podajcie prosze jakis szybki sposob zarobienia kasy na modernizacje stadionu dla poczatkujacego
Moderators: Moderator, Polish Moderators
jesli masz jakis mlodych ponizej 20 lat i maja glowne umiejetnosci na 85> to mozesz an nim zarobic nawet kilka mln, ewentualnie takich samych juniorow z głownymi niewytrenowanymi tj tak ok 40 max bo jak masz 50-60 to juz ludzie mysla ze to max i nici z dobrego transferu...za nich nie dostaniesz takiej kasy jak za takich z 85> ale zawsze 1-2 mln mozesz wyciagnac...Kefu wrote:Kolejny zestaw pytan
Podajcie prosze jakis szybki sposob zarobienia kasy na modernizacje stadionu dla poczatkujacego
murawy mozesz wymieniac, chyba ze masz juz najlepsza to nie musisz...co do banerow, im wiekszy stadion tym wiecej banerow...ogolnie mozna miec max 30 obojetnie czy stadion 50 tys czy 100tys..ale w Twoim przypadku...zaczynasz z 4000 majac 5 banerow, robisz do 5000 baner nie dochodzi, ale potem co kazdy 1000 miejsc dochodzi jeden baner, przy 10000 baner dochodzi juz co 2000 miejsc...Kefu wrote:A jak sprawa wyglada ze stadionami
U jednego kolesia widzialem taki stadion:
130000 miejsc
Podgrzewana naturalna trawa z odwadnianiem
Banery reklamowe 30 (11)
Chodzi mi g³ównie o murawe i banery reklamowe
Dlaczego on ma taka trawe na takim stadionie?
Przeciez to nie najdrozsze rozwiazanie, ta jest lepsza?![]()
A no i skad on ma 30 banerow? Ja mam max 5