ce aiurea gandestiutopicul wrote:Pai eu am facut egal 2-2 cu liderul seriei mele. Oricum nu cred ca a fost deloc corect.( Is putin cam deprimat. Voua vi se pare corect? Ma rog....cred ca diferenta s-a facut la TS. Avea 100%. Insa si diferenta pe linii a fost de 6
. Eh, a murit si ultima speranta de a termina pe 1....decat pe 2 mai bine mai stau un sezon.
Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
bizone
- Member of the Soccer Project Association
POLI TIMISOARA!!!!

-
bunicutzu
acum ziceam de diferenta de puncte in campionat. in meci la linii a fost egal, asa e.cercel_jr wrote:Bunicutzule ai fost egal cu el 126-126 pe linii. Ai avut noroc ca ai facut egal, avantajul meciului acasa era al lui iar TS tot de partea lui.bunicutzu wrote:am facut din nou un egal, diferenta din nou de 7 puncte. dar pentru meciul urmator sper sa am TS-ul maxim si atunci se vad altfel lucrurile.![]()
Ar trebui sa te bucuri.
Oricum o sa promovezi fara probleme.
Hmmmm....ma rog....eu nu am aceeasi parere. De ce sa promovez? Sunt pe minus...mai bine stau iau banii de locul 3, imi creste baza fanilor si anu viitor iau banii si trofeu de pe locu 1. Daca promovez o sa stau prin G vreo 4 sezoane fara bani.bizone wrote:ce aiurea gandestiutopicul wrote:Pai eu am facut egal 2-2 cu liderul seriei mele. Oricum nu cred ca a fost deloc corect.( Is putin cam deprimat. Voua vi se pare corect? Ma rog....cred ca diferenta s-a facut la TS. Avea 100%. Insa si diferenta pe linii a fost de 6
. Eh, a murit si ultima speranta de a termina pe 1....decat pe 2 mai bine mai stau un sezon.
promoveaza frate daca ai ocazia
-
kennyanu
napoleonard wrote:tu vrei sa te iei la intrecere cu bizone care retrogradeaza ?kennyanu wrote:2infrangeri consecutive.....2meciuri jucate cu selectiile de rezerva...desi, sincer, nu credeam ca unul dintre voi ar avea sanse
hahahahahahah.....eu nu retrogradez ma....dak ma supar am sanse sa termin in primele 5
Revenit 
-
bizone
pai daca promovezi iei bani pentru locul 2. Nu iei cu mult in plus daca termini pe primul locutopicul wrote:Hmmmm....ma rog....eu nu am aceeasi parere. De ce sa promovez? Sunt pe minus...mai bine stau iau banii de locul 3, imi creste baza fanilor si anu viitor iau banii si trofeu de pe locu 1. Daca promovez o sa stau prin G vreo 4 sezoane fara bani.bizone wrote:ce aiurea gandestiutopicul wrote:Pai eu am facut egal 2-2 cu liderul seriei mele. Oricum nu cred ca a fost deloc corect.( Is putin cam deprimat. Voua vi se pare corect? Ma rog....cred ca diferenta s-a facut la TS. Avea 100%. Insa si diferenta pe linii a fost de 6
POLI TIMISOARA!!!!

-
bizone
pai supara-te frate o data, ca s-or suparat aia din spatele meu si au inceput sa ma atace uratkennyanu wrote:hahahahahahah.....eu nu retrogradez ma....dak ma supar am sanse sa termin in primele 5napoleonard wrote:tu vrei sa te iei la intrecere cu bizone care retrogradeaza ?kennyanu wrote:2infrangeri consecutive.....2meciuri jucate cu selectiile de rezerva...desi, sincer, nu credeam ca unul dintre voi ar avea sanse
POLI TIMISOARA!!!!

la ce transferuri ai facut utopicule nu ma mir ca esti pe minus, dar chiar si asa esti la doar doua puncte de primele doua locuri , nu ar trebui sa dai cu piciorul la nici-o sansa .utopicul wrote:Hmmmm....ma rog....eu nu am aceeasi parere. De ce sa promovez? Sunt pe minus...mai bine stau iau banii de locul 3, imi creste baza fanilor si anu viitor iau banii si trofeu de pe locu 1. Daca promovez o sa stau prin G vreo 4 sezoane fara bani.bizone wrote:ce aiurea gandestiutopicul wrote:Pai eu am facut egal 2-2 cu liderul seriei mele. Oricum nu cred ca a fost deloc corect.( Is putin cam deprimat. Voua vi se pare corect? Ma rog....cred ca diferenta s-a facut la TS. Avea 100%. Insa si diferenta pe linii a fost de 6
vinde-i repede si nu mai cumpara jucatori cu agresivitate asa de mare, ( CB cu 100% !!!), dar eu cred totusi ca ar trebui sa promovezi si sa stai in G doua sezoane decat sa mai stai un an in H (esti prea pesimist cu cele patru declarate) am vazut ca in liga care o sa promovezi tu ( G 229, dupa calculul meu), sunt 6 echipe fara manageri , deci, nu prea vad de ce sa te sperii asa tare, stai un sezon, refaci echipa din mers si urmatorul ataci promovarea, ce zici?
multa bafta !
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''

-
dragosh***
- Team President
si la mine e la felutopicul wrote:. Eh, a murit si ultima speranta de a termina pe 1....decat pe 2 mai bine mai stau un sezon.
se pare ca gandim asemanator
O sa trec pe 3 si sezonul viitor rup tot in F. Vreau trofeul
Cine te-a sfatuit sa fii tu insuti , te-a sfatuit gresit...
EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***
EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***
-
bunicutzu
dragosh .. vezi ca in F e putin altfel decat in H (chiar daca nu e foarte tare).
- in H sunt multe echipe la inceput, cele care pica din G sunt in general ultimele ciurucuri, cele care vin noi sunt chiar la inceput deci varza.
- in F, vin echipe tari din G care vin hotarate (eu am castigat F-ul in primul sezon, iar pe 2 tot una care a venit atunci din G - daca cineva de acolo a gandit ca tine ... si-a luat tzapa). apoi mai sunt si alte echipe de acolo din F care gandesc ca si tine (si poate s-au hotarat mai din timp si au echipa mai pregatita, sezonul asta alegand alte obiective). apoi mai vin echipe din E, care vor vrea sa revina acolo cat mai repede.
in concluzie ... utopicul poate ramane (vezi ca fanii nu iti cresc la locul 3, doar la promovare) ca la anul 99% castiga detasat liga cu 100% victorii. dar tu (dragosh) ... nu poti fi sigur.
- in H sunt multe echipe la inceput, cele care pica din G sunt in general ultimele ciurucuri, cele care vin noi sunt chiar la inceput deci varza.
- in F, vin echipe tari din G care vin hotarate (eu am castigat F-ul in primul sezon, iar pe 2 tot una care a venit atunci din G - daca cineva de acolo a gandit ca tine ... si-a luat tzapa). apoi mai sunt si alte echipe de acolo din F care gandesc ca si tine (si poate s-au hotarat mai din timp si au echipa mai pregatita, sezonul asta alegand alte obiective). apoi mai vin echipe din E, care vor vrea sa revina acolo cat mai repede.
in concluzie ... utopicul poate ramane (vezi ca fanii nu iti cresc la locul 3, doar la promovare) ca la anul 99% castiga detasat liga cu 100% victorii. dar tu (dragosh) ... nu poti fi sigur.
Promoveaza man cind poti ! nu rata sanse si sezoane ! Nici eu nu am trofeul din D si C dar nu sunt suparat atit de tare pentru asta ! Iar cel care le-a cistigat in acele sezoane este undeva in spate, retrogradat.utopicul wrote:Pai eu am facut egal 2-2 cu liderul seriei mele. Oricum nu cred ca a fost deloc corect.( Is putin cam deprimat. Voua vi se pare corect? Ma rog....cred ca diferenta s-a facut la TS. Avea 100%. Insa si diferenta pe linii a fost de 6
Fiat Lux !
-
Spawn_9
da.. pana acuma totul bine si frumos.. am ajuns departe in cupele pe care doresc sa le castig, iar in liga sunt pe locul 5.. ceea ce e f bine.. daca reusesc sa iau CM pana la inceputul sez viitor..in afara de CM (care scoate 67) si GK (care scoate 68) toti jucatorii scot 69 si 70.. si la anu sper ca voi juca si cu agresivitate mai mare..