Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
warchilde
- Member of the Soccer Project Association
poi unicool, parerea mea a coincis cu parerile voastre si a diferit de cea a spmt-ului.....si cum intotdeauna am dat credit mintii umane in fatza unui cod informatic, dap...am jucat cum mi s-a spus
ref la berea aia....tot incerc sa ajung in Tm....daca reusesc, o sa vina sigur....si nu cred ca va fi doar una... o sa incerc sa iti frec adversarii cu nishte provocari acum ca la mine s-a linistit treaba....sper sa reusesc...iar tu sa ajungi in D.22
danke 
-
napoleonard
Himmmm
Chiar am sperat sezonul asta ca se poate .... insa au fost mai multi factori care au concurat la situatia actuala.
-Echipa imbatrinita rau !
-Meciuri cu non-combat in retur, intre anumiti colegi (nu dau nume ca inca imi place mult jocul
)
-Si un random care pe final de sezon ne-a jucat feste !
Doar sezonul viitor se mai poate incerca ceva insa cu sanse si mai mici.... iar dupa...vom vedea !
Bafta multa celor care inca lupta pentru promovare !
Chiar am sperat sezonul asta ca se poate .... insa au fost mai multi factori care au concurat la situatia actuala.
-Echipa imbatrinita rau !
-Meciuri cu non-combat in retur, intre anumiti colegi (nu dau nume ca inca imi place mult jocul
-Si un random care pe final de sezon ne-a jucat feste !
Doar sezonul viitor se mai poate incerca ceva insa cu sanse si mai mici.... iar dupa...vom vedea !
Bafta multa celor care inca lupta pentru promovare !
Fiat Lux !
-
unicool
ia uitati cine s-a trezit...napoleonu TRAIESTEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!napoleonard wrote:promovezi?!?cercel_jr wrote:Eu joc promovarea pana in ultima etapa desi am 6 puncte fata de locul 3.
Cred totusi ca voi promova sigur.
Bafta unicool in celelalte meciuri.pai de cand te stiu erai in E...nu-ti pare rau sa parasesti e-ul?
![]()
![]()
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
napoleonard
-
cercel_jr
Parasesc E-ul fara nici o remuscare.napoleonard wrote:promovezi?!?cercel_jr wrote:Eu joc promovarea pana in ultima etapa desi am 6 puncte fata de locul 3.
Cred totusi ca voi promova sigur.
Bafta unicool in celelalte meciuri.pai de cand te stiu erai in E...nu-ti pare rau sa parasesti e-ul?
![]()
![]()
I'm coming, I'm coming,
I'm here have no fear,
D22 is very near.
LOL a dat Eminescu in mine.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
bunicutzu
io am luat-o in freza a 2-a oara sezonul asta. si culmea, am trecut pe locul 2
am meci maine cu locul 1, sper sa il bat (desi mi-am omorat TS-ul cu un transfer care s-a facut azi si eu speram sa fie maine
). asa ca in mod normal am o echipa mai buna ca a lui (ca are vreo 3-4 titulari accidentati). joc acasa. dar am TS 95 doar fata de 100 cat are el
sper sa il bat, daca fac egal s-ar putea sa pierd si locul 2
(
-
bunicutzu
pai maine imi cam joc totul. adica ori totul ori nimic. ori castig D-ul, ori raman in el
Nu stiu cum am ajuns in situatia asta dupa ce am avut si 10 puncte avans
. am facut o gramada de egaluri aiurea, fiind mai bun decat adversarii, apoi am facut o greseala, am facut niste transferuri aiurea care mi-au scazut TS-ul cand nu trebuie, am avut niste ghinioane si niste randomuri ... adversarii au castigat mai tot si iata cum am ajuns sa ma lupt la limita pentru promovare
. Situatia acum:
1. AC Sparta Praha 62
2. Bunicii 61
3. Joene 59
Deci am nevoie neaparata de victorie
altfel ... locul 3 ma paste. in ultima etapa am meci usor si astia au meciuri grele, dar nu pot spera de acolo pentru ca nici pana acum nu m-au ajutat cu nimic celelalte rezultate. astia chiar castiga tot 
Nu stiu cum am ajuns in situatia asta dupa ce am avut si 10 puncte avans
1. AC Sparta Praha 62
2. Bunicii 61
3. Joene 59
Deci am nevoie neaparata de victorie
Last edited by bunicutzu on Mon Jul 30, 2007 10:42 pm, edited 2 times in total.