Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

jully
Team President

Post by jully »

meci fara miza, o victorie lejera cu 5-2 , fara prea mare agitatie .
in privinta primului loc ... in afara de prima etapa cand am avut un gol mai putin decat actualul loc doi este adjudecat inca din a doua etapa .
inca un pas spre un final fericit cu puntaj maxim. :D :D :D

bafta celor care trag la promovare si celor care sunt in lupta salvarii de la retrogradare .
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
Viper^
Team Manager

Post by Viper^ »

locul 4 inainte de final , pot cadea pana pe 6 dar asta nu conteaza . La anu trag la promovare desi imi va fi faorte greu , vin echipe ft bune din D si echipe ft bune ramase in E.
Season 13 : 2 in H1845
Season 14 : 9 in G615
Season 15 : 2 in G615
Season 16 : 2 in F205
Season 17 : 10 in E69
Season 18 : 5 in E69
Season 19 : ? in E69
d3m0nb0y
Team Board Member

am promovat

Post by d3m0nb0y »

am promovat in E.8 salutari...
sezonul 17/18 : 5 in F.23/1 in F.23
sezonul 19/20/21 :3 in F.24 /2 in F.24/11 in E.8
sezonul 21 : 2 in F.24
dragosh***
Team President

Post by dragosh*** »

sezonul asta termin pe locul 4 in F , in mare parte am ajung asa din cauza transferurilor cxare mi-au scazut ts ul.
Bataie mare la mine in campionat in ultima etapa intre locul 2 si 3.
Cine va castiga va promova! :D :o
interesant!
Cine te-a sfatuit sa fii tu insuti , te-a sfatuit gresit...
EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***
borissman
Team Manager

Post by borissman »

din pacate doar locul 4, din cauza unor probleme la jucatori. :cry:
ECHIPA: Fc Iasi
MANAGER: borissman
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !!! (Mircea Badea...respect)
utopicul
Team Manager

Post by utopicul »

eu termin pe locul 2 sau 3. nu prea imi pasa. la inceput nu vroiam sa promovez sezonul asta dar acum mi-e cam indiferent.....eh, promovarea tot e dulce :wink: . Totul depinde de meciul dintre locurile 1-2. Daca termina la egalitate eu termin pe 3 la egalitate cu locul 1 si 2 (83 de pct) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ceea ce mi se pare ff tare (daca contau meciurile directe eram pe 2). Daca una dintre cele 2 echipe invinge eu voi termina pe 2.
rood
Team President

Post by rood »

Buna dimineata la toata lumea!
Eu nu prea am postat la topicul asta deoarece nu isi avea rostul, avand in vedere ca este al doilea sezon in H.

Sper ca acest mesaj sa nu fie considerat off topic!
So…
Dupa 30 de etape asta e linia mea de clasament.

90 30 30 0 0 183 - 17 +166
Cel mai bun atac si cea mai buna aparare
Mentionez ca am folosit echipa 1 numai de 3 ori. Restul este “opera” echipei 2+3. Cea mai chinuita victorie a foat 3-0, cea mai cumplita a fost 10-1 ambele obtinute cu o combinata intre echipele 2 si 3.
Echipa 1 a jucat numai in cupe (cu folos as zice eu).
Recunosc sincer in fata voastra si in fata mea :lol: (hehe) ca asta a fost motivul principal pentru care am stat un sezon in plus in H. Cupa asta MARE am vrut sa fie in dulap la mine si am dorit sa matur pe jos cu seria asta in care sant doar cehi impertinenti si slovaci care nu-si stiu lungul nasului. Ulterior au aparut si doi romani cu care nu am avut nici un contact deoarece nu au raspuns la mesaje.

Multumesc celor care m-au ajutat cu:
-jucatori (nu dau nume…dar la timpul respectiv a fost un balon de oxygen pt mine) Stii tu bine cine esti….probabil din cauza ta inca mai joc SP!!!! Multam!
-sfaturi…aici intra tot forumul. Mai buni , mai rai, mai experimentati sau nu…nu conteaza. Ideea este ca exista decentza, ceea ce reprezinta un maxim pt un forum de orice fel ar fi.
-ponturi si subtilitati ale jocului, invitatii la cupe si ajutor moral (unicool, cercel_jr, bunicutzul, Daimon, Oprescu, Spawn_9, warchilde, Mariu$, vyruskill, Kosmin, kennyanu si alti vasnici cetatzeni care pierd timpul pe forum…ceea ce cu gratie fac si eu! hehe) :lol: Sper ca nu am uitat pe nimeni!

Imi cer scuze fata de cei care am postat mai acid un pic, dar cum zicea un forumist “hotarat” : cand sant provocat “ma cam strange casca“!. No hard feelings…chestia e uitata! Sa ai bafta vyktor! :)

PS1. Sper ca nu am prea multe greseli de ortografie. :D
PS2. Din G nu plec pana nu castig seria si implicit cupa. Sper sa nu dureze prea mult. :wink:

Bafta la cei care mai joaca in cupa SP si concediu placut celor care au asa ceva! Eu am 4 zile libere timp in care am decis sa ma duc sa vad si eu Marele Canion.
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
vyruskill
Team President

Post by vyruskill »

dupa un retur in care am jucat mai mult cu echipa a doua am reusit sa ma mentin in E pe un loc rushinos ce e drept (9) dar sezonul viitor atac o promovare mult dorita....
... concediu placut rood ... si bafta in G
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
warchilde
Member of the Soccer Project Association

Post by warchilde »

ole ole ole ola, aplaudati CAMPIOANA! :lol: :lol: :lol:

rood.ce cupa vrei sa cashtigi din G? oricum concediu placut :wink:

felicitari tuturor....good job ppl :D
bogdan_iasi
Team Board Member

Post by bogdan_iasi »

ole ole ole ola, aplaudati CAMPIOANA 8) 8) 8)
promovare fara emotii..6-1 in ultimul meci. sper sa am un campionat viitor la fel de bun ca acesta si sa nu mai retrogradez :wink: .

bafta la toti !!!
S 14/15: promovari consectuive cu maxim de puncte
S 16: locul 10 obtinut cu marii emotii
S 17: un sezon nasol :(
S 18: promovare realizata la pas
S 19/20: mentineri fara probleme
din S 21 ma retrag !!!
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Promovaree. E drept de pe 2 dar tot promovare se cheama. :lol: :lol: :lol:
Si chestia cea mai tare e ca si unicool promoveaza cu mine. Dubla victorie. :lol: :lol: :lol:
Se pare ca cel de pe 2 de la unicool din divizie a uitat sa seteze agresivitatea si a luat teapa in meciul de liga si astfel unicool cu victorie a trecut pe locul 2 si promoveaza in D22 ca si mine. Planul nostru de a promova in acelasi sezon a dat roade. :wink:
Deci, in sfarsit, dupa 4 sezoane de divizie E65 promovez in D.
Bafta tuturor promovatilor si celor care se bat pt ceva anume in SP.
Concedii placute tuturor.
Bafta multa. :wink:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Viola

Post by Viola »

Un sfarsit de sezon incheiat frumos cu o victorie de 10-1 in deplasare la o echipa fara manager. :D si cam asa arata statistica mea din G
1 FCLogoj 90 30 30 0 0 121 25 +96 :twisted:
Felicitari tuturor si un concediu fain si multa bafta in sezonul care urmeaza, eu ca obiectiv am promovarea in E de pe primul loc daca se poate :wink:
Revenit cu Vulturii Lugoj
borissman
Team Manager

Post by borissman »

un sezon terminat in forta pe locul 3.
pentru sezonul viitor doresc promovarea 8)
ECHIPA: Fc Iasi
MANAGER: borissman
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !!! (Mircea Badea...respect)
dardar_3

Post by dardar_3 »

Am terminat si eu liga H cu 30 de victorii... :D .... si +141 la golaveraj.... :D
Diavolo
Daimon

Post by Daimon »

felicitari tuturor celor care au promovat, ii inteleg si pe cei ca rood care au mai stat un sezon doar pentru trofeul ligii, dar nu tre sa se supere nici cei care au pronovat de pe 2, nu strica nici sa promovezi si sa iti faci echipa in divizia superioara.

eu la primul sezon in D am terminat pe 9 cel mai slab loc pe care am terminat vreodata. dupa un inceput foarte slab am reusit sa ma salvez in ultimele 7-8 meciuri. in campionat nici nu ma asteptam la mult mai multe, ce m-a nemultumit a fost faptul ca am pierdut destule cupe si implicit bani asa ca imi va fi destul de greu sa cumpar vreun jucator. probabil voi merge tot pe tactica destul de riscanta a cresterii juniorilor altora.

concediu placut celor care pleaca si un nou sezon cat mai reusit
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”