SPMT

Moderator: Czech Moderators

Evandro Adauto
Member of the Soccer Project Association
Location: Country: Slovakia ...home of vodka and halusky...:p

Post by Evandro Adauto »

H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:
Lermik wrote:Starý mi jede.
Sakra.
Já mám nový a od 1.8. od 18 to stále hází Error message:.... :roll:
Mne ide vsetko v pohode ziadny problem ani dneska ani nikdy som nemal ziadny problem s SPMT vzdy slapalo :)
4.1.2007
17s->12.H| 18s->2.H| 19s->1.G| 20s->12.F| 21s->11.G| 22s->10.H| 23s->5.H| 24s->5.H| 25s->2.H| 26s->3.G| 27.s->8.G| 28s->3.G| 29s->1.G| 30s->1.F|
31s->11.E| a teraz? SP tím a 100 mega v pi..
Thomas25
Team President

Post by Thomas25 »

Teï jsem si novì nainstaloval starý SPMT,jednou jsem to spustil a v poho.Po druhý už to nešlo a píše to:This user has already downloaded the XML-file during this global slot.
Žádná data k dispozici...

Mùžete mi poradit?
krup72

Post by krup72 »

Thomas25 wrote:Teï jsem si novì nainstaloval starý SPMT,jednou jsem to spustil a v poho.Po druhý už to nešlo a píše to:This user has already downloaded the XML-file during this global slot.

Mùžete mi poradit?
Nemáš náhodou taky ASPT? A nepouštìl jsi ho mezi tìma dvìma simulaccema, co jsi pouštìl SPMT?
Jestli jo, tak v tom je ta potíž. Oba programy tahaj data za stejnýho souboru. A je dovoleno tahat z nìj jen jednou mezi nìjakejma simulacema, a už je to jakýmkoliv programem.
Thomas25
Team President

Post by Thomas25 »

krup72 wrote:
Thomas25 wrote:Teï jsem si novì nainstaloval starý SPMT,jednou jsem to spustil a v poho.Po druhý už to nešlo a píše to:This user has already downloaded the XML-file during this global slot.

Mùžete mi poradit?
Nemáš náhodou taky ASPT? A nepouštìl jsi ho mezi tìma dvìma simulaccema, co jsi pouštìl SPMT?
Jestli jo, tak v tom je ta potíž. Oba programy tahaj data za stejnýho souboru. A je dovoleno tahat z nìj jen jednou mezi nìjakejma simulacema, a už je to jakýmkoliv programem.
Ne-e,ale potom jsem vyzkoušle stáhnout to ASPT,zase jsem to jednou spustil a potom to už zase nešlo,ten stejnej problém.
Ale na druhém PC mi to jede bez problému.
SF
Coach

Post by SF »

Snazim se naistalovat SPMT, ale nejde mi to... Nevim v cem je problem - kdyz spustim setup.exe tak mi to vyhodi hlasku ze je potreba .NET framework. Ale i kdyz jsem ho nainstaloval (1.1), nic se nezmenilo. Proste mi setup hlasi porad to samy a instalace se nepusti :( Diky za radu...
krup72

Post by krup72 »

SF wrote:Snazim se naistalovat SPMT, ale nejde mi to...
To bude v tý verzi .NET framework. Je potøeba nìjaká urèitá, už jsem zapomnìl jaká.
happyna17

Post by happyna17 »

krup72 wrote:
To bude v tý verzi .NET framework. Je potøeba nìjaká urèitá, už jsem zapomnìl jaká.
newim taky jaká by to mìla bejt verze ale tahle by mìla fungovat http://download.microsoft.com/download/ ... tnetfx.exe
a nová verze SPMT potøebuje .NET framework 2.0
Erix7
Team President

Post by Erix7 »

Neviete niekto preco mi stale pise ze zle prihlasovacie meno.
elrik

Post by elrik »

Erix7 wrote:Neviete niekto preco mi stale pise ze zle prihlasovacie meno.
ja se priznam. sedim tu u toho a pokazde kdyz se chces prihlasit tak zmacknu jedno pismenko navic... :roll:
(neco podobneho, jako kdybych se zeptal, jestli nahodou nevite, kdo mi posr*l minuly tyden travnik pred domem :? )
elrik, M 11
IT'S LEGAL TO BE LOSER

S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
SF
Coach

Post by SF »

krup72 wrote:
Diky, bylo to opravdu v tomhle. S verzi 2.0 to funguje :)
boy_17
Team Board Member

Post by boy_17 »

elrik wrote:
Erix7 wrote:Neviete niekto preco mi stale pise ze zle prihlasovacie meno.
ja se priznam. sedim tu u toho a pokazde kdyz se chces prihlasit tak zmacknu jedno pismenko navic... :roll:
(neco podobneho, jako kdybych se zeptal, jestli nahodou nevite, kdo mi posr*l minuly tyden travnik pred domem :? )
Tak toto ma dostalo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale v podstate mas pravdu :D ale vystihol si to na 100% boze ale som sa nasmial :D:D:D
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

máte nìkdo zkušenost s tím jestli SPMT vypoèítává pøesnì odhad nejlepšího výkonu ve "Výpoèet hráèe" :?: a jestli to je jeho aktuální možný nejlepší výkon nebo jak to vlastnì je :) ...díky

Edit:tak sem si to projel podle vlastních hráèù (to mì hned nenapadlo :) ) a vypoèítává to celkem pøesnì...to se vcelku hodí u hráèù který nemaj podanej nej výkon díky tøeba nízký morálce - na to já vùl pøišel až teï :lol:
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
momo9111

Post by momo9111 »

mate niekto link na stiahnutie toho stareho SPMT?
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

momo9111 wrote:mate niekto link na stiahnutie toho stareho SPMT?
http://soccerproject.wz.cz/download/spmt.zip
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
LampardFrank8

Post by LampardFrank8 »

Hlasim problem!!!!Kdyz napisu sve jmeno a heslo a dam pihlasit tak to zmizi a cekam jestli se neco otevre ale nic se porad neotevira!dofam ze nekdo pomuze a predem dekuji
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”