Mne ide vsetko v pohode ziadny problem ani dneska ani nikdy som nemal ziadny problem s SPMT vzdy slapaloH.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Sakra.Lermik wrote:Starý mi jede.
Já mám nový a od 1.8. od 18 to stále hází Error message:....

Moderator: Czech Moderators
Mne ide vsetko v pohode ziadny problem ani dneska ani nikdy som nemal ziadny problem s SPMT vzdy slapaloH.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Sakra.Lermik wrote:Starý mi jede.
Já mám nový a od 1.8. od 18 to stále hází Error message:....
Nemáš náhodou taky ASPT? A nepouštìl jsi ho mezi tìma dvìma simulaccema, co jsi pouštìl SPMT?Thomas25 wrote:Teï jsem si novì nainstaloval starý SPMT,jednou jsem to spustil a v poho.Po druhý už to nešlo a píše to:This user has already downloaded the XML-file during this global slot.
Žádná data k dispozici...
Mùžete mi poradit?
Ne-e,ale potom jsem vyzkoušle stáhnout to ASPT,zase jsem to jednou spustil a potom to už zase nešlo,ten stejnej problém.krup72 wrote:Nemáš náhodou taky ASPT? A nepouštìl jsi ho mezi tìma dvìma simulaccema, co jsi pouštìl SPMT?Thomas25 wrote:Teï jsem si novì nainstaloval starý SPMT,jednou jsem to spustil a v poho.Po druhý už to nešlo a píše to:This user has already downloaded the XML-file during this global slot.
Žádná data k dispozici...
Mùžete mi poradit?
Jestli jo, tak v tom je ta potíž. Oba programy tahaj data za stejnýho souboru. A je dovoleno tahat z nìj jen jednou mezi nìjakejma simulacema, a už je to jakýmkoliv programem.
newim taky jaká by to mìla bejt verze ale tahle by mìla fungovat http://download.microsoft.com/download/ ... tnetfx.exekrup72 wrote:To bude v tý verzi .NET framework. Je potøeba nìjaká urèitá, už jsem zapomnìl jaká.SF wrote:Snazim se naistalovat SPMT, ale nejde mi to...
ja se priznam. sedim tu u toho a pokazde kdyz se chces prihlasit tak zmacknu jedno pismenko navic...Erix7 wrote:Neviete niekto preco mi stale pise ze zle prihlasovacie meno.
Tak toto ma dostaloelrik wrote:ja se priznam. sedim tu u toho a pokazde kdyz se chces prihlasit tak zmacknu jedno pismenko navic...Erix7 wrote:Neviete niekto preco mi stale pise ze zle prihlasovacie meno.![]()
(neco podobneho, jako kdybych se zeptal, jestli nahodou nevite, kdo mi posr*l minuly tyden travnik pred domem)
http://soccerproject.wz.cz/download/spmt.zipmomo9111 wrote:mate niekto link na stiahnutie toho stareho SPMT?