Divizia A
Moderator: Romanian Moderators
-
- Assistant Coach
Problemele care-i epuizeaza pe unii dintre voi, se vor ivi si in Liga lu` Mitica si in alte competitii. Dupa cum, la fel de adevarat este ca sperantele catorva zeci de manageri se vad ruinate, prin intentia lui Kosmin de a se ocupa de o alta competitie. Dar nu cred ca aceasta competitie nu ar putea continua - cu, sau fara oricare dintre noi. Ganditi-va bine, poate vreunul dintre voi sa se ocupe de organizare ? Personal, m-am inscris si in Liga Profesionista, dar as dori sa continuam si acest campionat. Voi, nu ?
-
- Member of the Soccer Project Association
acest campionat va continua, eu asta vreau. Este foarte fain s-au creat multe rivalitati si ar fi pacat sa nu-l continuam. Sunt dezgustat de atitudinea unora, in special de cea a lui sergiu007. ''Pretene''...eu nu vad ce te bagi aiurea-n seama pe aici. ''Scuza-ma'' ca-ti vorbesc asa, dar altcumva nu pot. Chiar n-ai nici un drept pe aici.
Daca chiar vroiai sa faci ceva bine, fain si care sa mearga ca lumea, asa cum vrei, il ajutai pe kosmin cu campionatul asta, pentru ca e inceput si merge destul de bine, are doua ligi, dintre care liga a doua are doua serii. In fine, bafta voua cu noul campionat, dar ai reusit sa ma enervezi la ora asta (2:30) cu atitudinea ta.
Chiar, care e dispus sa ne bagam in organizarea acestui campionat dupa terminarea lui? Adica sa-l continuam. Sa fim vreo 3-4 manageri ar fi cel mai bine.
Ma abtin, nu vreau sa ma avertizeze moderatorii.

Deci practic tu hotarasti ca asta se va incheia? De unde atata autoritate la tine frate? Da cine esti dumneata sa hotarasti tu una ca asta? Si chiar nu inteleg organizarea unui nou campionat, cica liga profesionistasergiu007 wrote:Am zis-o si va mai repet... aceasta editie se va duce la bun sfarsit dupa care si romanian championship se va termina si se va uni cu acest campionat !!!

Chiar, care e dispus sa ne bagam in organizarea acestui campionat dupa terminarea lui? Adica sa-l continuam. Sa fim vreo 3-4 manageri ar fi cel mai bine.
mai lasa vrajeala asta de doi bani pe aici, ce esti asa agitat?sergiu007 wrote:PS: No entiendo que dises en espaniola, te rog zi in romana !!!

POLI TIMISOARA!!!!

ar fi mare pacat dak acest campionat frumos s-ar destrama aici . Ce-ar fi ca echipele noi care s-au inscris in acea liga profesionista sa fie repartizati in acest campionat si sa se infinteze si liga a 3-a si prin urmare acest campionat sa poata continua si sa fie condus de Kosmin si Sergiu .
Season 13 : 2 in H1845
Season 14 : 9 in G615
Season 15 : 2 in G615
Season 16 : 2 in F205
Season 17 : 10 in E69
Season 18 : 5 in E69
Season 19 : ? in E69
Season 14 : 9 in G615
Season 15 : 2 in G615
Season 16 : 2 in F205
Season 17 : 10 in E69
Season 18 : 5 in E69
Season 19 : ? in E69
bizone daca vrei sunt dispus sa te ajut la intretinerea acestui campionat ... exact cum zici tu sau creat niste rivalitati si totul era super bine ...
pot sa zic ca am sa ma descurc la organizare deoarece inainte de toate aceste tentative esuate am avut si eu una in paralele cu a lui unicool care sa destramat din motive pe care nu vreau sa le redeschid
ajut la intretinerea acetui campionat doar daca se mai ofera cineva sa ajute deoarece imi va fi greu singur sau in 2 oameni pt k eu anu acesta(scolar) sunt a 12-a si am de tras in alta parte mai tare

pot sa zic ca am sa ma descurc la organizare deoarece inainte de toate aceste tentative esuate am avut si eu una in paralele cu a lui unicool care sa destramat din motive pe care nu vreau sa le redeschid
ajut la intretinerea acetui campionat doar daca se mai ofera cineva sa ajute deoarece imi va fi greu singur sau in 2 oameni pt k eu anu acesta(scolar) sunt a 12-a si am de tras in alta parte mai tare

m. s. w. l. a. f. y. g.
-
ba, da asta de unde o aparut?!?!sergiu007 wrote:Deja si eu ca si kosmin suntem epuizati in urma neplacerilor voastre. Daca va convine bine daca nu nu intrati in competitie.

ps. cine pune pariu cu mine ca marea liga de profesionisti a lui 007 nu o sa aiba nici o editie cap-coada?

pentru "7 sergiu ", nu inteleg ce cauti pe aici , iar aia doi de zero din fata lui 7 imi spun multe despre tine , cauta-ti inspiratia in alta parte...kosmin probabil ca te-ai virusat si tu , nu-i nimic se intimpla la toti , nimeni nu-i perfect , dar grija mare sa nu apara 008 sau chiar 009 si sa va cuplati la alte si alte campionate moarte din fasha.SUNT SCARBIT , azi joc ultimul meci in acest campionat frumos ,de la inceput si pina ieri sau cind ati gasit mareata idee....sincere salutari colegilor ( celor care merita) ne mai intilnim noi , nu se opreste lumea aici ( o lume plina de ZEROURI ) , intelegi?intelegi?intelegi?
-
kosmin, fa cum crezi tu ca e mai bine ptr tine. faptul ca ai anuntat ca te retragi si continui pana la sf editiei e fair-play. daca te-ai hotarat sa continui e si mai bine. daca ai nevoie de ajutor, cred ca la toti managerii implicati poti sa ceri ajutor.Kosmin wrote:ANUNT IMPORTANT !
voi continua cu organizarea acestui campionat , asa ca va continua , o sa vad cum voi face , dar in mod sigur voi continua cu organizarea acestui campionat , dar numai eu stiu cum , m-ati convins sa continui cu organizarea acestui campionat ,

-
hmm...tactica iancu la sorinSorin TM wrote:Blascovici Viola 2 - 1 Castle Club
...ai dreptate ,ma intorc , acest campionat merita sa moara frumos ( cind o fi cazul) intelegi?intelegi?

-
-
-
- Assistant Coach