Divizia A

Aici se poate invita si organiza meciuri si cupe

Moderator: Romanian Moderators

valimocanu05
Assistant Coach

Post by valimocanu05 »

Problemele care-i epuizeaza pe unii dintre voi, se vor ivi si in Liga lu` Mitica si in alte competitii. Dupa cum, la fel de adevarat este ca sperantele catorva zeci de manageri se vad ruinate, prin intentia lui Kosmin de a se ocupa de o alta competitie. Dar nu cred ca aceasta competitie nu ar putea continua - cu, sau fara oricare dintre noi. Ganditi-va bine, poate vreunul dintre voi sa se ocupe de organizare ? Personal, m-am inscris si in Liga Profesionista, dar as dori sa continuam si acest campionat. Voi, nu ?
bizone
Member of the Soccer Project Association

Post by bizone »

acest campionat va continua, eu asta vreau. Este foarte fain s-au creat multe rivalitati si ar fi pacat sa nu-l continuam. Sunt dezgustat de atitudinea unora, in special de cea a lui sergiu007. ''Pretene''...eu nu vad ce te bagi aiurea-n seama pe aici. ''Scuza-ma'' ca-ti vorbesc asa, dar altcumva nu pot. Chiar n-ai nici un drept pe aici. :wink:
sergiu007 wrote:Am zis-o si va mai repet... aceasta editie se va duce la bun sfarsit dupa care si romanian championship se va termina si se va uni cu acest campionat !!!
Deci practic tu hotarasti ca asta se va incheia? De unde atata autoritate la tine frate? Da cine esti dumneata sa hotarasti tu una ca asta? Si chiar nu inteleg organizarea unui nou campionat, cica liga profesionista :roll: Daca chiar vroiai sa faci ceva bine, fain si care sa mearga ca lumea, asa cum vrei, il ajutai pe kosmin cu campionatul asta, pentru ca e inceput si merge destul de bine, are doua ligi, dintre care liga a doua are doua serii. In fine, bafta voua cu noul campionat, dar ai reusit sa ma enervezi la ora asta (2:30) cu atitudinea ta.

Chiar, care e dispus sa ne bagam in organizarea acestui campionat dupa terminarea lui? Adica sa-l continuam. Sa fim vreo 3-4 manageri ar fi cel mai bine.
sergiu007 wrote:PS: No entiendo que dises en espaniola, te rog zi in romana !!!
mai lasa vrajeala asta de doi bani pe aici, ce esti asa agitat? :evil: Ma abtin, nu vreau sa ma avertizeze moderatorii.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Viper^
Team Manager

Post by Viper^ »

ar fi mare pacat dak acest campionat frumos s-ar destrama aici . Ce-ar fi ca echipele noi care s-au inscris in acea liga profesionista sa fie repartizati in acest campionat si sa se infinteze si liga a 3-a si prin urmare acest campionat sa poata continua si sa fie condus de Kosmin si Sergiu .
Season 13 : 2 in H1845
Season 14 : 9 in G615
Season 15 : 2 in G615
Season 16 : 2 in F205
Season 17 : 10 in E69
Season 18 : 5 in E69
Season 19 : ? in E69
vyruskill
Team President

Post by vyruskill »

bizone daca vrei sunt dispus sa te ajut la intretinerea acestui campionat ... exact cum zici tu sau creat niste rivalitati si totul era super bine ...
pot sa zic ca am sa ma descurc la organizare deoarece inainte de toate aceste tentative esuate am avut si eu una in paralele cu a lui unicool care sa destramat din motive pe care nu vreau sa le redeschid
ajut la intretinerea acetui campionat doar daca se mai ofera cineva sa ajute deoarece imi va fi greu singur sau in 2 oameni pt k eu anu acesta(scolar) sunt a 12-a si am de tras in alta parte mai tare :oops: :oops: :oops:
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
napoleonard

Post by napoleonard »

sergiu007 wrote:Deja si eu ca si kosmin suntem epuizati in urma neplacerilor voastre. Daca va convine bine daca nu nu intrati in competitie.
ba, da asta de unde o aparut?!?! :shock: auzi la el...epuizat. fa-ti frate cate campionate vrei. da lasa-ne pe noi in pace. chiar nu te-a intrebat nimeni legat de acest campionat. kosmin a zis ca-si duce la sf munca in aceasta editie. asta nu inseamna ca se duce de rapa aceste campionat. sunt altii care au plecat, altii care au venit, si altii care o sa duca mai departe.

ps. cine pune pariu cu mine ca marea liga de profesionisti a lui 007 nu o sa aiba nici o editie cap-coada? :twisted:
Image
Sorin TM
Team Manager

Post by Sorin TM »

pentru "7 sergiu ", nu inteleg ce cauti pe aici , iar aia doi de zero din fata lui 7 imi spun multe despre tine , cauta-ti inspiratia in alta parte...kosmin probabil ca te-ai virusat si tu , nu-i nimic se intimpla la toti , nimeni nu-i perfect , dar grija mare sa nu apara 008 sau chiar 009 si sa va cuplati la alte si alte campionate moarte din fasha.SUNT SCARBIT , azi joc ultimul meci in acest campionat frumos ,de la inceput si pina ieri sau cind ati gasit mareata idee....sincere salutari colegilor ( celor care merita) ne mai intilnim noi , nu se opreste lumea aici ( o lume plina de ZEROURI ) , intelegi?intelegi?intelegi?
kerosene
Team Manager

Post by kerosene »

azi joc ultimul meci in acest campionat frumos ,
De ce ultimul,pai mai avem o groaza de jucat.Si vor urma si editiile viitoare.Mai gandeste-te.Sau nu ai echipa suficient de buna pt acest campionat? :P

Eu unul raman in continuare,pan` la ultima strigare, ultima suflare :wink:

Daca voi mai avea cu cine evident
Kosmin

Post by Kosmin »

ANUNT IMPORTANT !

voi continua cu organizarea acestui campionat , asa ca va continua , o sa vad cum voi face , dar in mod sigur voi continua cu organizarea acestui campionat , dar numai eu stiu cum , m-ati convins sa continui cu organizarea acestui campionat ,
napoleonard

Post by napoleonard »

Kosmin wrote:ANUNT IMPORTANT !

voi continua cu organizarea acestui campionat , asa ca va continua , o sa vad cum voi face , dar in mod sigur voi continua cu organizarea acestui campionat , dar numai eu stiu cum , m-ati convins sa continui cu organizarea acestui campionat ,
kosmin, fa cum crezi tu ca e mai bine ptr tine. faptul ca ai anuntat ca te retragi si continui pana la sf editiei e fair-play. daca te-ai hotarat sa continui e si mai bine. daca ai nevoie de ajutor, cred ca la toti managerii implicati poti sa ceri ajutor. :lol:
Image
Sorin TM
Team Manager

Post by Sorin TM »

Blascovici Viola 2 - 1 Castle Club

...ai dreptate ,ma intorc , acest campionat merita sa moara frumos ( cind o fi cazul) intelegi?intelegi?
napoleonard

Post by napoleonard »

Sorin TM wrote:Blascovici Viola 2 - 1 Castle Club

...ai dreptate ,ma intorc , acest campionat merita sa moara frumos ( cind o fi cazul) intelegi?intelegi?
hmm...tactica iancu la sorin :? ca pleaca, ca scoate echipa de pe teren :twisted: ...si asta numa ptr a pune presiune pe adversar si arbitru...si uite asa ...deocamdata blascovici e pe primul loc. poate duminica urca si Poli pe primul loc :D :D
Image
marius alin

Post by marius alin »

daca acest campionat continua ma bag si eu....asta daca este posibil
Kosmin

Post by Kosmin »

marius alin wrote:daca acest campionat continua ma bag si eu....asta daca este posibil
luna viitoare voi deschide un topic pt inscrieri in editia a 3
marius alin

Post by marius alin »

f bine...am timp sa mai cresc si eu un pic :D bafta
valimocanu05
Assistant Coach

Post by valimocanu05 »

Nici nu stiti cat ma bucur ca am reusit sa starnesc orgoliile. Cu siguranta campionatul asta va avea viata lunga, datorita calitatii managerilor care participa. Asa ca, fruntea sus ! Mergem inainte!
Post Reply

Return to “Amicale/Cupe Amicale (ro)”