contract/transfer

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
mariusluc
Team Manager

contract/transfer

Post by mariusluc »

ce se intampla dupa 2 zile , daca scot la transfer un jucator al carui contract expira peste 2 zile din momentul in care l-am scos la vanzare.
Daimon
Member of the Soccer Project Association

Post by Daimon »

cred ca il pierzi oricum. asta daca nu se face vreo oferta pentru el si apuci sa-l dai tu la echipa respectiva. eu nu m-am intalnit cu situatia asta. poate stie altcineva
mariusluc
Team Manager

Post by mariusluc »

si daca mi se face vreo oferta , nu pot sa-l transfer decat dupa 4 zile de la data de cand l-am scos pe lista de transfer.
altfel , daca scot la transfer un jucator al carui contract expira peste 2 zile , nu pot renegocia cu el decat daca il scot de pe lista de transfer.
dar daca s-a licitat pe el nu mai pot sa-l scot .si atunci?

PS: astept doar raspunsuri concrete .
mariusluc
Team Manager

Post by mariusluc »

sa zicem ca pedeapsa mea va fi ca pierd jucatorul.dar ce se intampla cu managerul care a oferit o anumita suma pe el?
jully
Team President

Post by jully »

negociaza cu el si apoi punel pe lista de transferuri daca nu-ti mai trebuie.
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
mariusluc
Team Manager

Post by mariusluc »

jully wrote:negociaza cu el si apoi punel pe lista de transferuri daca nu-ti mai trebuie.
si raspunsul la intrebarea mea , este : ...?
daca nu ma insel , am cerut raspunsuri concrete.
Black_eagle

Re: contract/transfer

Post by Black_eagle »

mariusluc wrote:ce se intampla dupa 2 zile , daca scot la transfer un jucator al carui contract expira peste 2 zile din momentul in care l-am scos la vanzare.
peste doua zile jucatorul pleaca de la tine...... nu o sa-l mai ai. nu o sa mai fie pe lista ta de tranferuri. nu o sa mai ai nici un beneficiu de pe urma lui.. nu mai are nici o legatura cu tine. daca cineva liciteaza pe el tu tot nu o sa iei nici un ban. nu stiu unde o sa mearga banii aia dar sigur nu la tine
Image
Image
cercel_jr

Re: contract/transfer

Post by cercel_jr »

Black_eagle wrote:
mariusluc wrote:ce se intampla dupa 2 zile , daca scot la transfer un jucator al carui contract expira peste 2 zile din momentul in care l-am scos la vanzare.
peste doua zile jucatorul pleaca de la tine...... nu o sa-l mai ai. nu o sa mai fie pe lista ta de tranferuri. nu o sa mai ai nici un beneficiu de pe urma lui.. nu mai are nici o legatura cu tine. daca cineva liciteaza pe el tu tot nu o sa iei nici un ban. nu stiu unde o sa mearga banii aia dar sigur nu la tine
Da corect. Nu mai stiu cine a patit la fel. A pierdut un jucator asa.
Jucatorul trece ca fiind jucator gratis iar tu ramai cu buza umflata.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
bunicutzu

Post by bunicutzu »

nope, jucatorul dispare atunci cand i se termina contractul. la mine asa a fost. iar cel care a licitat ... transferul nu se face deci nu da banii deci e totul ok. doar ca tu ramai si fara jucator si fara bani. nasoala situatie. trebuia sa te uiti inainte de a face transferul.
si parca stiu ca un jucator poate fi vandut instant dupa 2 zile, nu dupa 4. sau s-a schimbat regulamentul?
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Pai exact asta e. 2 zile in care nu ai voie sa-l vinzi dar si 2 zile ramase de contract. Jucatorul va pleca de la echipa in timpul simularii de la 04:00 si deci nu mai poate managerul sa-l vanda. Pierde si jucator si deci pierde si banii din ofertele pe care le are.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
unicool

Post by unicool »

bunicutzu wrote:nope, jucatorul dispare atunci cand i se termina contractul. la mine asa a fost. iar cel care a licitat ... transferul nu se face deci nu da banii deci e totul ok. doar ca tu ramai si fara jucator si fara bani. nasoala situatie. trebuia sa te uiti inainte de a face transferul.
si parca stiu ca un jucator poate fi vandut instant dupa 2 zile, nu dupa 4. sau s-a schimbat regulamentul?
jucatorul nu dispare decat daca nimeni nu face oferta pe el.daca este o oferta pe el trece ca jucator liber de contract pe TL asa cum a spus cercel si se poate licita pe el.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
mariusluc
Team Manager

Post by mariusluc »

bunicutzu wrote:trebuia sa te uiti inainte de a face transferul.
m-am uitat , l-am transferat inainte cu 8 zile.dar vroiam sa aflu ce s-ar intampla in situatia de mai sus.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”