Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Team Board Member
Timp frumos, teren greu, public ostil cca 3000 de spargatori de seminte, simpatizanti ai echipei de pe langa cimitirul Ghena. Farul Constanta - FC. Dinamo Bucuresti 0-1!!! Golul Marcat de Cristea in minutul '85 nu a facut altceva decat sa scoata la iveala frustrarea publicului de care am amintit mai sus, insa protestele lor de final total neintemeiate, nu au aratat decat gradul de needucare a unora si nevoia de reeducare a altora !
Cred ca am gresit postul, da oricum tot cu o victorie ma pot mandrii si eu, succes care mi-a consolidat pozitia in clasament !! Se cerne pleava fratilor, ies monstrii la lumina !

-
- Member of the Soccer Project Association
amice, incearca la un psihiatru. Poate nu e prea tarziuCraziest_1978 wrote:Timp frumos, teren greu, public ostil cca 3000 de spargatori de seminte, simpatizanti ai echipei de pe langa cimitirul Ghena. Farul Constanta - FC. Dinamo Bucuresti 0-1!!! Golul Marcat de Cristea in minutul '85 nu a facut altceva decat sa scoata la iveala frustrarea publicului de care am amintit mai sus, insa protestele lor de final total neintemeiate, nu au aratat decat gradul de needucare a unora si nevoia de reeducare a altora !Cred ca am gresit postul, da oricum tot cu o victorie ma pot mandrii si eu, succes care mi-a consolidat pozitia in clasament !! Se cerne pleava fratilor, ies monstrii la lumina !
![]()
![]()

eu am pierdut...logic

-
Craziest_1978 wrote:Timp frumos, teren greu, public ostil cca 3000 de spargatori de seminte, simpatizanti ai echipei de pe langa cimitirul Ghena. Farul Constanta - FC. Dinamo Bucuresti 0-1!!! Golul Marcat de Cristea in minutul '85 nu a facut altceva decat sa scoata la iveala frustrarea publicului de care am amintit mai sus, insa protestele lor de final total neintemeiate, nu au aratat decat gradul de needucare a unora si nevoia de reeducare a altora !Cred ca am gresit postul, da oricum tot cu o victorie ma pot mandrii si eu, succes care mi-a consolidat pozitia in clasament !! Se cerne pleava fratilor, ies monstrii la lumina !
![]()
![]()
preaminunatule.... te rog sa postezi in alta parte aberatii, eventual spargatorilor de seminte de la tine de la bloc...
PS: Rog moderatorii sa ii stearga postul.... si inclusiv pe al meu desigur
Diavolo
Bah nu va mai luati de craziest ca mie mi-e simpatic, mai ales ca-i dinamovist.
Chiar ma amuza glumele lui si oricum la orice psihiatru ar merge ii va spune ca e iremediabil.

Chiar ma amuza glumele lui si oricum la orice psihiatru ar merge ii va spune ca e iremediabil.

Last edited by mosmartin on Thu Oct 25, 2007 1:14 pm, edited 1 time in total.
-
- Team Board Member
lol si voi ma binedispuneti dragi prieteni, incet , incet devenim o familie si eu sunt considerat fratele cel mic sau retardul !!!
sorry de offtopic ! Nu si-a dat nimeni seama ca am vocatie de cronicar carcotar sportiv, dar asta prea putin ma afecteaza, insa sunt bucuros doar pentru simplu fapt ca sunt contemporan cu indivizi ca voi! sorry iar de offtopic!

-
Craziest_1978 wrote:lol si voi ma binedispuneti dragi prieteni, incet , incet devenim o familie si eu sunt considerat fratele cel mic sau retardul !!!![]()
![]()
sorry de offtopic ! Nu si-a dat nimeni seama ca am vocatie de cronicar carcotar sportiv, dar asta prea putin ma afecteaza, insa sunt bucuros doar pentru simplu fapt ca sunt contemporan cu indivizi ca voi! sorry iar de offtopic!
![]()

-