Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Spawn_9
Member of the Soccer Project Association

Post by Spawn_9 »

totul merge perfect... am castigat in liga.. in continuare maxim de puncte..
dardar_3

Post by dardar_3 »

3-1 in deplasare si am urcat pe locul 2 in clasament... Maine am meci cu locul 15 in divizie, unde liderul a castigat cu 1-0... chinuit rau de tot... :D

O divizie interesanta :D
Diavolo
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

Timp frumos, teren greu, public ostil cca 3000 de spargatori de seminte, simpatizanti ai echipei de pe langa cimitirul Ghena. Farul Constanta - FC. Dinamo Bucuresti 0-1!!! Golul Marcat de Cristea in minutul '85 nu a facut altceva decat sa scoata la iveala frustrarea publicului de care am amintit mai sus, insa protestele lor de final total neintemeiate, nu au aratat decat gradul de needucare a unora si nevoia de reeducare a altora ! :lol: Cred ca am gresit postul, da oricum tot cu o victorie ma pot mandrii si eu, succes care mi-a consolidat pozitia in clasament !! Se cerne pleava fratilor, ies monstrii la lumina ! :lol: :lol: :lol:
Skulder

Post by Skulder »

eu am facut un egal 1-1 si cu putin norok am in continuare 3 puncte avans dar am 4 titulari indisponibili pentru urmatorul meci e bine ca totusi mi-a revenit ts-ul la 100 % dupa ce am facut 2 transferuri

@Craziest_1978 bineinteles ca ai gresit topicul
warchilde

Post by warchilde »

Craziest_1978 wrote:Timp frumos, teren greu, public ostil cca 3000 de spargatori de seminte, simpatizanti ai echipei de pe langa cimitirul Ghena. Farul Constanta - FC. Dinamo Bucuresti 0-1!!! Golul Marcat de Cristea in minutul '85 nu a facut altceva decat sa scoata la iveala frustrarea publicului de care am amintit mai sus, insa protestele lor de final total neintemeiate, nu au aratat decat gradul de needucare a unora si nevoia de reeducare a altora ! :lol: Cred ca am gresit postul, da oricum tot cu o victorie ma pot mandrii si eu, succes care mi-a consolidat pozitia in clasament !! Se cerne pleava fratilor, ies monstrii la lumina ! :lol: :lol: :lol:
amice, incearca la un psihiatru. Poate nu e prea tarziu :lol: :lol: :lol:
eu am pierdut...logic :D
dardar_3

Post by dardar_3 »

Craziest_1978 wrote:Timp frumos, teren greu, public ostil cca 3000 de spargatori de seminte, simpatizanti ai echipei de pe langa cimitirul Ghena. Farul Constanta - FC. Dinamo Bucuresti 0-1!!! Golul Marcat de Cristea in minutul '85 nu a facut altceva decat sa scoata la iveala frustrarea publicului de care am amintit mai sus, insa protestele lor de final total neintemeiate, nu au aratat decat gradul de needucare a unora si nevoia de reeducare a altora ! :lol: Cred ca am gresit postul, da oricum tot cu o victorie ma pot mandrii si eu, succes care mi-a consolidat pozitia in clasament !! Se cerne pleava fratilor, ies monstrii la lumina ! :lol: :lol: :lol:

preaminunatule.... te rog sa postezi in alta parte aberatii, eventual spargatorilor de seminte de la tine de la bloc...

PS: Rog moderatorii sa ii stearga postul.... si inclusiv pe al meu desigur
Diavolo
mosmartin

Post by mosmartin »

Bah nu va mai luati de craziest ca mie mi-e simpatic, mai ales ca-i dinamovist. :lol: :lol:

Chiar ma amuza glumele lui si oricum la orice psihiatru ar merge ii va spune ca e iremediabil. :lol: :lol:
Last edited by mosmartin on Thu Oct 25, 2007 1:14 pm, edited 1 time in total.
Kosmin

Post by Kosmin »

ce psihiatru ca o sa omoare si psihiatru cu ineptiile lui :twisted: :twisted:
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

lol si voi ma binedispuneti dragi prieteni, incet , incet devenim o familie si eu sunt considerat fratele cel mic sau retardul !!! :lol: :lol: :lol: sorry de offtopic ! Nu si-a dat nimeni seama ca am vocatie de cronicar carcotar sportiv, dar asta prea putin ma afecteaza, insa sunt bucuros doar pentru simplu fapt ca sunt contemporan cu indivizi ca voi! sorry iar de offtopic! :roll: :lol:
mosmartin

Post by mosmartin »

Craziest_1978 wrote:lol si voi ma binedispuneti dragi prieteni, incet , incet devenim o familie si eu sunt considerat fratele cel mic sau retardul !!!:
:lol: :lol: :lol:

Doamne cat am ras. :lol: :lol: :lol:
Kosmin

Post by Kosmin »

Craziest_1978 wrote:lol si voi ma binedispuneti dragi prieteni, incet , incet devenim o familie si eu sunt considerat fratele cel mic sau retardul !!! :lol: :lol: :lol: sorry de offtopic ! Nu si-a dat nimeni seama ca am vocatie de cronicar carcotar sportiv, dar asta prea putin ma afecteaza, insa sunt bucuros doar pentru simplu fapt ca sunt contemporan cu indivizi ca voi! sorry iar de offtopic! :roll: :lol:
:twisted: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :roll: :roll:
dardar_3

Post by dardar_3 »

Craziest... sau cum ti se mai spune... vezi ca sunt alte topicuri... unde poti incerca sa iti exprimi parerea de troglodit frustrat ca voi ati jucat in zi de champions league cu faru...

@kenny... sper sa vezi mai repede ce e pe-aici si sa iei masuri... :D
Diavolo
nihilist
Team Manager

Post by nihilist »

lasa-ti mai ca nu e chiar asa grav ce se intampla. crazy nu a injurat pe nimeni sau alte chesti de astea. asa e el :)

@craziest intr-adevar ar fi mai bine daca ai posta in alt topic....
Viola

Post by Viola »

Off topic: Cred ca problema cu craziest e aceeiasi ca si cu Becali , il baga prea multi in seama, parerea mea :evil: si asta e ultimul meu comentariu legat de el :!:
Revenit cu Vulturii Lugoj
Black_eagle

Post by Black_eagle »

azi am facut un egal cu un bot..asta m-o facut sa regandesc ideea de a trece direct in F creca mai stau un sezon in G
Image
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”