pai daca din aia a avut bani sa ia, poti sa-i concediezi ca nu ti-i cumpara nimeni, ai pierdut o gramada de bani degeaba, fa-ti alta echipaFaur wrote:Daca tu la jucatori de 31,32 de ani cu nota pe meci 30 le zici jucatori ,atunci pentru tine care sunt "rapadule"bunicutzu wrote:pai e normal sa fie rapandule la inceput (daca ii iei neantrenati). daca ii cumperi la stadiul maxim de rapandule ... vorba lui kosmin, iti faci alta echipaEu cand am zis ce sa cumperi ti-am zis si ce sa cumperi, nu doar sa cumperi.
?
salut
Moderator: Romanian Moderators
-
Kosmin
- Member of the Soccer Project Association
-
Craziest_1978
- Team Board Member
Imi pare rau ca va dezamagesc, dar n-am fost atat de prost sa-mi cumpar jukatori asa batrani ! Mi-am luat pana in 25 de ani, insa am pus mana pe unu mama..mama.... s-a blocat la ultimele 3 calitati la 99 , iar la restu se antreneaza, a 4 i-a ajuns la 80 si creste muica...
Pe asta i-l pregatesc de "targ" cred !
Cu restu mi-am luat teapa, chiar daca sunt tineri, multi de 19 ani..., erau blocati toti !
Joc de o luna jumate, am 10.000 de locuri pe stadion, centru profesional, nocturne, autocar modern, baza de agrement, am 41 de rapandule si 8050 de fani , sunt pe locul 2 cu sanse mari in numai primul meu sezon si voi tot continuati sa radeti de mine !!! Ar trebuii sa-mi aratati putin respect ! 
-
Kosmin
- Member of the Soccer Project Association
mare scofala si eu am castigat H din primu sezon si ami sunt multi altiiCraziest_1978 wrote:Imi pare rau ca va dezamagesc, dar n-am fost atat de prost sa-mi cumpar jukatori asa batrani ! Mi-am luat pana in 25 de ani, insa am pus mana pe unu mama..mama.... s-a blocat la ultimele 3 calitati la 99 , iar la restu se antreneaza, a 4 i-a ajuns la 80 si creste muica...Pe asta i-l pregatesc de "targ" cred !
Cu restu mi-am luat teapa, chiar daca sunt tineri, multi de 19 ani..., erau blocati toti !
Joc de o luna jumate, am 10.000 de locuri pe stadion, centru profesional, nocturne, autocar modern, baza de agrement, am 41 de rapandule si 8050 de fani , sunt pe locul 2 cu sanse mari in numai primul meu sezon si voi tot continuati sa radeti de mine !!! Ar trebuii sa-mi aratati putin respect !
-
Craziest_1978
- Team Board Member