!! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
coolrain wrote:Am un mijlocas cu moral 100% boldiut, cu toate ca face tusa de zile intregi... Care-i faza? Ca stiam ca daca nu joaca ii scade moralul...
E vorba de Taman Sikula, cine nu ma crede sa verifice

Chiar ai dreptate.

Nu a jucat in meciul de liga si nu i-a scazut moralul, stai putin, nu a fost suspendat pt. meciul de azi din liga?
EDIT: Nu nu era suspendat jucatorul. Nu jucase in liga de multe meciuri.
Cred ca e un bug, dar lasa-l asa. Ce as vrea sa am si eu asa.

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
Moralul poate creste daca:coolrain wrote:Trebuie sa existe o explicatie... L-am bagat foarte rar in meciuri amicale, de dimineata in campionat nu a evoluat deloc si totusi are moral maxim...
-pui antrenor nou;
-ii dai contract nou;
-il joci in meci (asta nu se pune);
-daca mai sunt si alte variante completati va rog, sa vedem poate aflam.

Manager: cyp
Coolrain, mijlocasul tau are conditie 68%...mie mi s-a intamplat de multe ori faza asta, sa nu scada moralul cand are conditie sub 85%. Nu stiu daca este o regula dar chiar acum o saptamana am avut un jucator pe care nu l-am folosit, care avea 78 conditie si nu i-a scazut moralul dupa un meci de liga... 
Probabil ca a fost multumit ca nu a jucat, fiind prea obosit.

Probabil ca a fost multumit ca nu a jucat, fiind prea obosit.

-
- Assistant Coach
...salutare oameni buni...tocmai am preluat o celebra echipa cu care am vreo 20 de infringeri la rind....e normal?....sa mai am rabdare cu baietzii?.....si-nca ceva...care este de fapt calitatea reala a jucatorilor...performanta lor maxima sau media rtuturor calitatilor lui?....PS. imi explica si mie cineva cum pot sa pun ca logo o poza pe care o am in desktop?...mersi mult....
-
butzulan_marius wrote:...salutare oameni buni...tocmai am preluat o celebra echipa cu care am vreo 20 de infringeri la rind....e normal?....sa mai am rabdare cu baietzii?.....si-nca ceva...care este de fapt calitatea reala a jucatorilor...performanta lor maxima sau media rtuturor calitatilor lui?....PS. imi explica si mie cineva cum pot sa pun ca logo o poza pe care o am in desktop?...mersi mult....

BAFTA!
Salut. E normal la inceput sa pierzi multe jocuri, dar vezi ca jucatorii tai au conditie scazuta, joci multe meciuri in aceeasi formatie si ai jucatorii obositi, ce le afecteaza si randamentul. Ruleaza-ti lotul, joaca meciurile din liga cu o prima echipa, si amicalele cu rezervele, asa pastrezi jucatorii cu conditie si moral acceptabil. Antreneaza-ti jucatorii si rezultatele vor incepe sa vina...butzulan_marius wrote:...salutare oameni buni...tocmai am preluat o celebra echipa cu care am vreo 20 de infringeri la rind....e normal?....sa mai am rabdare cu baietzii?.....si-nca ceva...care este de fapt calitatea reala a jucatorilor...performanta lor maxima sau media rtuturor calitatilor lui?....PS. imi explica si mie cineva cum pot sa pun ca logo o poza pe care o am in desktop?...mersi mult....
Ca sa pui logo, poti sa folosesti spre exemplu http://imageshack.us/, sa incarci poza, apoi link direct.
-
- Assistant Coach
...aaa si inca ceva.....1.o sesiune de antrenament automata este la fel de eficienta ca una manuala?...2.ordinul personal de joc este un avantaj?....3.pentru o echipa mica cum am eu o ce tactica ar fi mai eficienta ? (si cind am jucat ofensiv sau defensiv tot 5 goluri am luat
).....inc-o data mersi....

-
intai antreneazai normal.. pana vezi care e treaba cu skill-urile.. apoi ai sa vezi ca ai sa incepi sai antrenezi manual.. si sa iti dai seama destul de devreme cam cum va ajunge acel jucatorbutzulan_marius wrote:...aaa si inca ceva.....1.o sesiune de antrenament automata este la fel de eficienta ca una manuala?...2.ordinul personal de joc este un avantaj?....3.pentru o echipa mica cum am eu o ce tactica ar fi mai eficienta ? (si cind am jucat ofensiv sau defensiv tot 5 goluri am luat).....inc-o data mersi....
-
- Assistant Coach