Cum pot pierde la masa verde ?

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
c0sminnn
Fan

Cum pot pierde la masa verde ?

Post by c0sminnn »

Cum pot pierde la masa verde?Am vrut sa scap de cupa,ma incurca ,am salvat la meci Zero jucatori iar la selectie Tip A tot Zero si dumineata surpriza :aveam pusa o echipa combinatie din echipa mea prima si a doua si victorie cu 3-2 ,eu vroiam sa pierd cu 5-0 pentru a nu-mi afecta moralul si sa scap de cupa ,e o povara pt. mine trag la promovare in E,ma incurca ......DE ce si cine a setat echipa ....Mi-a incurcat planurile ,nu mi se pare corect (chiar daca am obtinut victorie)
Daimon
Member of the Soccer Project Association

Post by Daimon »

probabil ca nu ai pus selectia A sa si joace. daca vrei sa scapi cred ca o varianta e sa pui aiurea pe posturi jucatorii sa iti scoata note mici.
la masa verde nu pierzi decat daca ai teren foarte prost.
warchilde

Post by warchilde »

echipa ti-a facut-o asistentul dupa mintea lui a creata...daca vrei sa pierzi, cea mai simpla metoda e sa bagi tineretul in teren.
Kosmin

Post by Kosmin »

warchilde wrote:echipa ti-a facut-o asistentul dupa mintea lui a creata...daca vrei sa pierzi, cea mai simpla metoda e sa bagi tineretul in teren.
si daca nu ai asistent angajat, cine iti face echpa :?: :?: :?: :?:
unicool

Post by unicool »

Kosmin wrote:
warchilde wrote:echipa ti-a facut-o asistentul dupa mintea lui a creata...daca vrei sa pierzi, cea mai simpla metoda e sa bagi tineretul in teren.

asta e grea intrebarea....cred ca atunci pierzi la masa verde daca nu setezi echipa.nu cred sa fi experimentat cineva pana acum asta.asistentul face echipa in functie de morarul si conditia jucatorilor......adica 11 jucatori cu cea mai buna conditie si moral vor juca in meciul respectiv....nu baga cum vrea el...
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Kosmin

Post by Kosmin »

unicool wrote:
Kosmin wrote:

asta e grea intrebarea....cred ca atunci pierzi la masa verde daca nu setezi echipa.nu cred sa fi experimentat cineva pana acum asta.asistentul face echipa in functie de morarul si conditia jucatorilor......adica 11 jucatori cu cea mai buna conditie si moral vor juca in meciul respectiv....nu baga cum vrea el...

eu nu amasistent 8) si cand nu fac echipa si imi lipsesc juc din ea, tot sunt bagati altii :twisted: :twisted: :twisted:
napoleonard

Post by napoleonard »

Kosmin wrote:
din ce am experimentat eu la masa verde pierzi doar cand e varza terenul sau ai sub 5 sau 6 jucatori apti de joc.
Image
warchilde

Post by warchilde »

Kosmin wrote:
daca nu ai asistent banuiesc ca ti-i baga antrenorul in teren...la mine mai baga cate unu uneori si antrenoru....il las, sa nu se simta inutil :lol: :lol: :lol:
unicool

Post by unicool »

warchilde wrote:
Kosmin wrote:
daca nu ai asistent banuiesc ca ti-i baga antrenorul in teren...la mine mai baga cate unu uneori si antrenoru....il las, sa nu se simta inutil :lol: :lol: :lol:
la ce loc ocupi in clasament tind sa cred ca ingrijitorul iti face echipa. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
jully
Team President

Re: Cum pot pierde la masa verde ?

Post by jully »

c0sminnn wrote:Cum pot pierde la masa verde?Am vrut sa scap de cupa,ma incurca ,am salvat la meci Zero jucatori iar la selectie Tip A tot Zero si dumineata surpriza :aveam pusa o echipa combinatie din echipa mea prima si a doua si victorie cu 3-2 ,eu vroiam sa pierd cu 5-0 pentru a nu-mi afecta moralul si sa scap de cupa ,e o povara pt. mine trag la promovare in E,ma incurca ......DE ce si cine a setat echipa ....Mi-a incurcat planurile ,nu mi se pare corect (chiar daca am obtinut victorie)
baga un blat si te supenda astia si la anul :lol:
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
nihilist
Team Manager

Post by nihilist »

pai cel mai simplu si sigur ca pierzi pe langa ca bagi tineretu, baga un jucator de camp slab in poarta :twisted:
warchilde

Post by warchilde »

unicool wrote:
warchilde wrote:
Kosmin wrote: si daca nu ai asistent angajat, cine iti face echpa :?: :?: :?: :?:
la ce loc ocupi in clasament tind sa cred ca ingrijitorul iti face echipa. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
te inseli..eu imi fac echipa...ce mama dreaq, nu o fi ingrijitorul mai destept ca mine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. ocup acel loc intentionat :wink:
kennyanu

Post by kennyanu »

warchilde wrote: te inseli..eu imi fac echipa...ce mama dreaq, nu o fi ingrijitorul mai destept ca mine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hm..... :lol:
Revenit :)
DoTy
Team President

Post by DoTy »

sau poate o fi ;)) e mai inaintat k tine in varsta sar putea sa aiba mai multa experienta =)) :> poate si cateva facultati terminate ... :>
Image
warchilde

Post by warchilde »

la facultati terminate ii dau clasa...ce dracu, ai vazut tu ingrijitor cu facultati? :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”