Cum pot pierde la masa verde ?
Moderator: Romanian Moderators
Cum pot pierde la masa verde ?
Cum pot pierde la masa verde?Am vrut sa scap de cupa,ma incurca ,am salvat la meci Zero jucatori iar la selectie Tip A tot Zero si dumineata surpriza :aveam pusa o echipa combinatie din echipa mea prima si a doua si victorie cu 3-2 ,eu vroiam sa pierd cu 5-0 pentru a nu-mi afecta moralul si sa scap de cupa ,e o povara pt. mine trag la promovare in E,ma incurca ......DE ce si cine a setat echipa ....Mi-a incurcat planurile ,nu mi se pare corect (chiar daca am obtinut victorie)
-
- Member of the Soccer Project Association
Kosmin wrote:si daca nu ai asistent angajat, cine iti face echpawarchilde wrote:echipa ti-a facut-o asistentul dupa mintea lui a creata...daca vrei sa pierzi, cea mai simpla metoda e sa bagi tineretul in teren.![]()
![]()
![]()
asta e grea intrebarea....cred ca atunci pierzi la masa verde daca nu setezi echipa.nu cred sa fi experimentat cineva pana acum asta.asistentul face echipa in functie de morarul si conditia jucatorilor......adica 11 jucatori cu cea mai buna conditie si moral vor juca in meciul respectiv....nu baga cum vrea el...
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
unicool wrote:Kosmin wrote:si daca nu ai asistent angajat, cine iti face echpawarchilde wrote:echipa ti-a facut-o asistentul dupa mintea lui a creata...daca vrei sa pierzi, cea mai simpla metoda e sa bagi tineretul in teren.![]()
![]()
![]()
asta e grea intrebarea....cred ca atunci pierzi la masa verde daca nu setezi echipa.nu cred sa fi experimentat cineva pana acum asta.asistentul face echipa in functie de morarul si conditia jucatorilor......adica 11 jucatori cu cea mai buna conditie si moral vor juca in meciul respectiv....nu baga cum vrea el...
eu nu amasistent

-
din ce am experimentat eu la masa verde pierzi doar cand e varza terenul sau ai sub 5 sau 6 jucatori apti de joc.Kosmin wrote:si daca nu ai asistent angajat, cine iti face echpawarchilde wrote:echipa ti-a facut-o asistentul dupa mintea lui a creata...daca vrei sa pierzi, cea mai simpla metoda e sa bagi tineretul in teren.![]()
![]()
![]()

-
daca nu ai asistent banuiesc ca ti-i baga antrenorul in teren...la mine mai baga cate unu uneori si antrenoru....il las, sa nu se simta inutilKosmin wrote:si daca nu ai asistent angajat, cine iti face echpawarchilde wrote:echipa ti-a facut-o asistentul dupa mintea lui a creata...daca vrei sa pierzi, cea mai simpla metoda e sa bagi tineretul in teren.![]()
![]()
![]()

-
la ce loc ocupi in clasament tind sa cred ca ingrijitorul iti face echipa.warchilde wrote:daca nu ai asistent banuiesc ca ti-i baga antrenorul in teren...la mine mai baga cate unu uneori si antrenoru....il las, sa nu se simta inutilKosmin wrote:si daca nu ai asistent angajat, cine iti face echpawarchilde wrote:echipa ti-a facut-o asistentul dupa mintea lui a creata...daca vrei sa pierzi, cea mai simpla metoda e sa bagi tineretul in teren.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
Re: Cum pot pierde la masa verde ?
baga un blat si te supenda astia si la anulc0sminnn wrote:Cum pot pierde la masa verde?Am vrut sa scap de cupa,ma incurca ,am salvat la meci Zero jucatori iar la selectie Tip A tot Zero si dumineata surpriza :aveam pusa o echipa combinatie din echipa mea prima si a doua si victorie cu 3-2 ,eu vroiam sa pierd cu 5-0 pentru a nu-mi afecta moralul si sa scap de cupa ,e o povara pt. mine trag la promovare in E,ma incurca ......DE ce si cine a setat echipa ....Mi-a incurcat planurile ,nu mi se pare corect (chiar daca am obtinut victorie)

''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''

-
te inseli..eu imi fac echipa...ce mama dreaq, nu o fi ingrijitorul mai destept ca mineunicool wrote:la ce loc ocupi in clasament tind sa cred ca ingrijitorul iti face echipa.warchilde wrote:daca nu ai asistent banuiesc ca ti-i baga antrenorul in teren...la mine mai baga cate unu uneori si antrenoru....il las, sa nu se simta inutilKosmin wrote: si daca nu ai asistent angajat, cine iti face echpa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

P.S. ocup acel loc intentionat