Moderator: Czech Moderators
PaToM wrote:My sme v skupine 6:
1. FC unREAL Ostrava - 10. v F
2. ac mattt - 5. v C
3. Fc Mantel - 14. v C
4. FC Hostage - 1. v D
No, tak to je poriadne ťažká skupina. A vzhľadom na blížiaci sa koniec sezóny a obmenu nášho kádra sú naše šance na postup minimálne.
Zatiaľ sme hrali len s Mantelom, raz sme vyhrali, raz prehrali. S ostatnými sme ešte nehrali. Jediný, proti komu máme šancu zabodovať naplno je ostravský tím, takže mi z toho vychádza také 3. miesto.
Možno už aj šiesteho...Iram82 wrote:FC Mantel - finalista 7.ročníku??
Pokusím se ti to překazit.Prim wrote:Prvni krok na ceste za obhajobou titulu dnes vysel. Ted uz jen vyhrat i zbyvajicich 10 utkani
Já myslím že ne.Smurf wrote:To jsem zvědav, jestli opravdu v té mé skupince skončím 4., jak předpokládám
No jsem zvědavý na náš vzájemný souboj. Určitě v něm budu favoritem a byl by alibismus tvrdit, že ne. Ovšem celou skupinu hodně ovlivní i liga. Oba naši soupeři hrají v Éčku, což už není sranda, já se vydávám pro eFkový pohárek, a tak šanci máš.mrakoplas44 wrote:Já myslím že ne.Smurf wrote:To jsem zvědav, jestli opravdu v té mé skupince skončím 4., jak předpokládám![]()
Díval jsem se na tvůj zápas a byl docela smolnej ale doma ho porazíš a ještě porazíš doma Team Herbalife a když ho porazíš i venku tak postoupíš a když ne tak se nic neděje.
Koukám že v obou týmech jsou mladí hráči. Takto se snažím postupovat i já i když někdy to je problém.Big El wrote:No jsem zvědavý na náš vzájemný souboj. Určitě v něm budu favoritem a byl by alibismus tvrdit, že ne. Ovšem celou skupinu hodně ovlivní i liga. Oba naši soupeři hrají v Éčku, což už není sranda, já se vydávám pro eFkový pohárek, a tak šanci máš.mrakoplas44 wrote:Já myslím že ne.Smurf wrote:To jsem zvědav, jestli opravdu v té mé skupince skončím 4., jak předpokládám![]()
Díval jsem se na tvůj zápas a byl docela smolnej ale doma ho porazíš a ještě porazíš doma Team Herbalife a když ho porazíš i venku tak postoupíš a když ne tak se nic neděje.
Jinak je super, jak mladý tým máš - to si snaž udržet. Pokud možno všechny hráče pod 26 (což máš většinu dokonce pod 23 - takže super) Jen máš hodně úzký kádr, což může být vcelku slabina...
Chystám se přibrat pár hráčůBig El wrote:No jsem zvědavý na náš vzájemný souboj. Určitě v něm budu favoritem a byl by alibismus tvrdit, že ne. Ovšem celou skupinu hodně ovlivní i liga. Oba naši soupeři hrají v Éčku, což už není sranda, já se vydávám pro eFkový pohárek, a tak šanci máš.mrakoplas44 wrote:Já myslím že ne.Smurf wrote:To jsem zvědav, jestli opravdu v té mé skupince skončím 4., jak předpokládám![]()
Jinak je super, jak mladý tým máš - to si snaž udržet. Pokud možno všechny hráče pod 26 (což máš většinu dokonce pod 23 - takže super) Jen máš hodně úzký kádr, což může být vcelku slabina...