Williams má českou silnou trojku. Druhý a třetí tým tabulky doma a venku u pátého. To vypadá nadějně pro celou naši potápěčskou elitu.ps2512 wrote:Tak konec bude hoooodne zajímavej

Moderator: Czech Moderators
Williams má českou silnou trojku. Druhý a třetí tým tabulky doma a venku u pátého. To vypadá nadějně pro celou naši potápěčskou elitu.ps2512 wrote:Tak konec bude hoooodne zajímavej
potápěčská elita, moc hezké pojmenováníkopeckar wrote:Williams má českou silnou trojku. Druhý a třetí tým tabulky doma a venku u pátého. To vypadá nadějně pro celou naši potápěčskou elitu.ps2512 wrote:Tak konec bude hoooodne zajímavej
Willams Boys už nezískajú ani bod, porazíš N.N tím, remizuješ s Rogim (a ty ho samozrejme porazíš) a si za vodou....pupajdi13 wrote:
Poslední 3 kola :
Doma transka (tady asi nic nebude,ale zkusím randomovej bod)
Pak povinné 3 body a v posledním kole doma Rogiboys,který musím nutně porazit....takže když to dobře pujde může být 6 bodů.
Matematika je naprosto jasná bez ohledu na další výsledky, pokud Tigerinho nedokáže v pondělí vyhrát u Daja,tak spadnu.
To nejsou chmury,to je realita....Habsburg nám to celé zkazil, celý ten pocit ze souboje o udržení, do ted to byl random,který rozhodoval a tak to má být, ted už ovšem hodil do placu 3 body lidský faktor a to v přímém souboji o 10 místo a to je z mého pohledu uplně špatně,at už to udělal neumyslně,nebo jo....zvláštní,že se najednou loudnul v pul3 ráno,aby stihl na mě nastavit...to už jsou pouze spekulace,na které se taky nehraje....ale tenhle jeho dvojzápas byla kudla do mých zad a zkažení celého pocitu toho souboje s Dajem ....to si myslím,že snad musíš pochopit ,když se postavíš na mé místo.ps2512 wrote:Zase chmury?
......:
Ta možnost tu je, má silné 3 zápasy - ale stejně tak i může uhrát třeba 6 bodů.....není to žádnej jantar a a určitě si spočítá jak rozložit síly,aby bodoval.Hippopotamus wrote: Willams Boys už nezískajú ani bod,
Hezky,hezky....ps2512 wrote:Mě ale nejde o vývoj v lize, ale to, že přijedeš jako neespečkář![]()
Já klidně poslední 3 zápasy vypustím a nechám Vás s Dajem v A divizi, pokud ti to zvedne náladu![]()
No neviem, nie je to isté, ale pravdepodobne je to Rumun. Aspoň to vraví IP-čka.Dajo wrote:Možno Rakušák mal nejaký problém s netom,záplavami atď...
Ted jsi trefil hřebíček na hlavičku.....to vysvětluje jeho napojení IP na cipriansimi..... FC Foresta , nevím proč mi to nedošlo taky,když jsem si ho projížděl.PaToM wrote:No neviem, nie je to isté, ale pravdepodobne je to Rumun. Aspoň to vraví IP-čka.Dajo wrote:Možno Rakušák mal nejaký problém s netom,záplavami atď...
Tak potom je to v prdeli.pupajdi13 wrote:Ted jsi trefil hřebíček na hlavičku.....to vysvětluje jeho napojení IP na cipriansimi..... FC Foresta , nevím proč mi to nedošlo taky,když jsem si ho projížděl.PaToM wrote:No neviem, nie je to isté, ale pravdepodobne je to Rumun. Aspoň to vraví IP-čka.Dajo wrote:Možno Rakušák mal nejaký problém s netom,záplavami atď...
Pokud to je rumun napojenej na cipriansimi, tak ti dal sezrat vypustenej zapas Mccgradymu.....pupajdi13 wrote:Ted jsi trefil hřebíček na hlavičku.....to vysvětluje jeho napojení IP na cipriansimi..... FC Foresta , nevím proč mi to nedošlo taky,když jsem si ho projížděl.PaToM wrote:No neviem, nie je to isté, ale pravdepodobne je to Rumun. Aspoň to vraví IP-čka.Dajo wrote:Možno Rakušák mal nejaký problém s netom,záplavami atď...