Mi najbardziej się podobała brama Błaszczykowskiego.
Moderators: Moderator, Polish Moderators
WojT wrote:A ja nie chcę narzekaćale niestety bramka stracona to głównie wina Krzynówka - widać że chłop nie dość że dawno nie grał, to jeszcze ustawiony był na pozycji bocznego obrońcy, gdzie jak zwykle robi p. Jacek - czyli się nie wraca.
Mam dużo szacunku dla Niego - ale niestety powinien pomyśleć już o zawieszeniu kariery reprezentacyjnej dopóki nie wróci do formy.
Don't worry, better luck next time ;pkOrflUs wrote:Chech footballers are idiots(neumim po Polski
)
kOrflUs nie macie idiotycznych piłkarzy jak my bym mieli takich piłkarzy to bym się cieszyłkOrflUs wrote:Chech footballers are idiots(neumim po Polski
)
Slovakia 2:1 Polandpearljammer wrote:ja sie tym meczem nie jaram, bo wiem, ze zaraz przegraja albo zremisuja z kims duzo slabszym....
Tak samo było w e.ME2008 w pierwszym meczu z Portugalią, chodzi mi o gola na 2:1 który Portugalczycy strzelili nam w samej końcówce ponieważ na LEWEJ obronie polaków była wielka luka przez większą część drugiej połowy, co w końcówce wykorzystali Portugalczycy- gol padł po dośrodkowaniu z naszej lewej strony.W meczu z Czechami też straciliśmy w końcówce bramkę, na co zwróciłem poprzednio uwagę, również w sposób prosty, głupi i po błędzie w szykach obronnych. Czesi pewnie teraz żałują, że nie przycisnęli nas mocniej w końcówce... Ja tam nie wierzę w jakieś "zimne prysznice". Z Czechami mogło byś podobnie, huknęli nam niespodziewanie gola w końcówce, a nasi raczej nie wyciągnęli z tego żadnych wniosków.
No popatrzGladiator wrote:WojT pewnie zauważył, że obie bramki dla Słowaków padły po wejściu na boisko Krzynówka ;p