Obecna wersja powsta³a do¶æ dawno temu, obecnie nie mam czasu, ¿eby j± rozwijaæ, a na pewno da³bym radê napisaæ ca³kiem zacny programik. Teraz wprowadzi³em jedynie kosmetyczne zmiany do programu i na razie siê nie zanosi na jakie¶ wiêksze. Je¶li kto¶ posiada umiejêtno¶ci programistyczne i chcia³by rozwijaæ ten projekt, to proszê o kontakt (na maila najlepiej), wtedy udostêpniê ¼ród³a programu.
W archiwum dostêpnym poni¿ej znajduje siê plik zawieraj±cy krótk± instrukcjê dla niewtajemniczonych

Wersja 1.0.3 :
- mo¿na obliczyæ tabelê dla niekompletnej kolejki - czyli mo¿liwe jest pominiêcie jakiego¶ meczu w obliczeniach, np. spowodowane prze³o¿eniem meczu (poprzednio nie da³o siê obliczyæ tabel za nastêpne kolejki, je¶li w pliku z terminarzem znajdowa³ siê mecz, dla którego nie podano wyniku)
- do pliku z tabel± zapisywana jest tylko ostatnia wersja tabeli, jak± wygenerowano, a nie jak do tej pory wszystkie

Wersja 1.0.2 :
- dodano mo¿liwo¶æ wprowadzania do terminarza obustronnych walkowerów
Download:*
Kalkulator wersja 1.0.3 (Windows)
Kalkulator wersja 1.0.3 (Linux) - ¼ród³a
Wszelkie komentarze, uwagi i pytania mo¿na kierowaæ do mnie na e-mail lub zadawaæ w tym w±tku. Prosi³bym równie¿, ¿eby do¶wiadczeni userzy programu równie¿ odpowiadali na pytania tych, którzy u¿ywaj± go po raz pierwszy. W koñcu ja go pisa³em ponad pó³ roku temu, a Wy korzystacie z niego regularnie (mam nadziejê

Przede wszystkim proszê zg³aszaæ sytuacje z którymi program sobie nie radzi, wywala b³êdy albo jako¶ kosmicznie ¼le podlicza tabele ! Bêdzie ³atwiej te b³êdy wykryæ i poprawiæ.
* - autor nie bierze odpowiedzialno¶ci za szkody wywo³ane oprogramowaniem - u¿ywasz na w³asn± odpowiedzialno¶æ :>