Sis myslel, že budeš mít hvězdu, viď? A ono prdcrueface1 wrote:jo,díky,již plně chápu
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
tosa_CZ
- Member of the Soccer Project Association
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
-
crueface1
Mě napadlo,že tohle ještě nevím.... Já a mít hvězdu? By se musel stát velkej úlet 
FC Crue Olomouc, crueface, F.49

Relax nade vše:)

Relax nade vše:)
-
tosa_CZ
Neboj, to přijde! Teď Ti to začalo z juniorky pěkně chodit.crueface1 wrote:Mě napadlo,že tohle ještě nevím.... Já a mít hvězdu? By se musel stát velkej úlet
m: tosa_CZ
Ahoj, jde vybrat nejvyšší nabídka 1M, kdyz je nastavena castka na okamzity prestup na1,5M?
Spěchá.. děkuju
Spěchá.. děkuju
-
kopeckar
Jde vybrat to co ti to nabízí. Takže pokud ti to nabízí i tu nižší, tak by to jít mělo.Dawer24 wrote:Ahoj, jde vybrat nejvyšší nabídka 1M, kdyz je nastavena castka na okamzity prestup na1,5M?
Spěchá.. děkuju
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
AnoDawer24 wrote:Ahoj, jde vybrat nejvyšší nabídka 1M, kdyz je nastavena castka na okamzity prestup na1,5M?
Spěchá.. děkuju
Já myslím, že vybrat lze jenom ta nejvyšší ne?kopeckar wrote: Jde vybrat to co ti to nabízí. Takže pokud ti to nabízí i tu nižší, tak by to jít mělo.
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)
Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
kopeckar a puzzle: Děkuju 
-
frankie_doparoma
Jdou vybrat tri nejvyssi nabidky, ale kdyz to neni ta nejvyssi tak se rozhodne sam hrac (random? a nebo podle smlouvy) kam pujdepuzzle wrote:Já myslím, že vybrat lze jenom ta nejvyšší ne?kopeckar wrote: Jde vybrat to co ti to nabízí. Takže pokud ti to nabízí i tu nižší, tak by to jít mělo.
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Zdravim... na SP niesom uplny novačik už som ho hraval viac krát , vždy som postupil až do F ligi a potom som buď z finančnych tažkosti alebo z nejakeho ineho dovodu musel skončit..a kedže teraz ma to vinimočne chitilo a chcel by som zotrvať tu dlhšie nie len 4 - 5 sezon tak sa obraciam o nejaku radu tipy alebo podobnu pomoc k vam skusenejším...potreboval by som radu. napr. ktorych hračov predať, či vlastne predavať hračov , či začať vylepšovať štadion a taketo veci... akekolvek informacie o tyme s radosťou poskytnem.....
za vašu pripadnu pomoc vopred dakujem
Dafo09
za vašu pripadnu pomoc vopred dakujem
Dafo09
FC Dafoteam
Dafo09
Dafo09
Jednu odpověď jsi už dostal v topicu "rada",
K tomu dodám možná svůj názor. Dvě nejjistější investice, kam lze finance investovat jsou:
A) Stadion
B) Centrum mládeže
Pokud si nejsi jistý v otázce hráčů a kádru, mohl bys nevhodnými nákupy zbytečně vyhodit hodně peněz. Peníze ze stadionu se Ti vrátí vždy - a celkem brzo, i Centrum mládeže je do budoucnosti dobrá investice, hráči, kteří z něj chodí se dají často velmi dobře prodat.
K tomu dodám možná svůj názor. Dvě nejjistější investice, kam lze finance investovat jsou:
A) Stadion
B) Centrum mládeže
Pokud si nejsi jistý v otázce hráčů a kádru, mohl bys nevhodnými nákupy zbytečně vyhodit hodně peněz. Peníze ze stadionu se Ti vrátí vždy - a celkem brzo, i Centrum mládeže je do budoucnosti dobrá investice, hráči, kteří z něj chodí se dají často velmi dobře prodat.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
http://battle-strategy.com/sp_player.aspx na tejto stanke ukazuje hracovy trhovu cenu je to presne alebo nie
dann11 wrote:http://battle-strategy.com/sp_player.aspx na tejto stanke ukazuje hracovy trhovu cenu je to presne alebo nie
Ne, rozhodně ne. Především je to cena na základě vložených údajů o přestupech a nejsem si jistý, kdy naposled tam byly přestupy vkládané. Za druhé ta udávaná tržní cena nezohledňuje agresivitu. Osobně spíše doporučuju řídit se podle historie přestupů - Tuším, že v nabídce Tým - Přestupy - Přehled, ale jistý si nejsem a jsem líný se dívat
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
dikyBig El wrote:dann11 wrote:http://battle-strategy.com/sp_player.aspx na tejto stanke ukazuje hracovy trhovu cenu je to presne alebo nie
Ne, rozhodně ne. Především je to cena na základě vložených údajů o přestupech a nejsem si jistý, kdy naposled tam byly přestupy vkládané. Za druhé ta udávaná tržní cena nezohledňuje agresivitu. Osobně spíše doporučuju řídit se podle historie přestupů - Tuším, že v nabídce Tým - Přestupy - Přehled, ale jistý si nejsem a jsem líný se dívat
OK dakujem za vaše rady..no centrum mladeže uz staviam hypermoderne chyba mi 40 dni cize na to som uz myslel....a mam este jednu otazky...množstvo fanušikov ake mam tak taku kapacitu štadionu by som mal približne mat??
FC Dafoteam
Dafo09
Dafo09
Kdysi jsem slyšel, že v začátcích platí, že stadion by měl mít o 2000-3000 míň míst, než je počet fanoušků, ale v zásadě nevadí, pokud ho máš i větší, počet fanoušků Ti stejně bude růst a dřív nebo později ho na minimálně 20.000 stejně vystavíš...dafo09 wrote:OK dakujem za vaše rady..no centrum mladeže uz staviam hypermoderne chyba mi 40 dni cize na to som uz myslel....a mam este jednu otazky...množstvo fanušikov ake mam tak taku kapacitu štadionu by som mal približne mat??
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům