Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

tosa_CZ
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by tosa_CZ »

crueface1 wrote:jo,díky,již plně chápu :wink:
Sis myslel, že budeš mít hvězdu, viď? A ono prd :)
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
crueface1

Post by crueface1 »

Mě napadlo,že tohle ještě nevím.... Já a mít hvězdu? By se musel stát velkej úlet :mrgreen:
FC Crue Olomouc, crueface, F.49
Image
Relax nade vše:)
tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

crueface1 wrote:Mě napadlo,že tohle ještě nevím.... Já a mít hvězdu? By se musel stát velkej úlet :mrgreen:
Neboj, to přijde! Teď Ti to začalo z juniorky pěkně chodit.
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
Dawer24
Coach

Post by Dawer24 »

Ahoj, jde vybrat nejvyšší nabídka 1M, kdyz je nastavena castka na okamzity prestup na1,5M?

Spěchá.. děkuju
kopeckar

Post by kopeckar »

Dawer24 wrote:Ahoj, jde vybrat nejvyšší nabídka 1M, kdyz je nastavena castka na okamzity prestup na1,5M?

Spěchá.. děkuju
Jde vybrat to co ti to nabízí. Takže pokud ti to nabízí i tu nižší, tak by to jít mělo.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
puzzle

Post by puzzle »

Dawer24 wrote:Ahoj, jde vybrat nejvyšší nabídka 1M, kdyz je nastavena castka na okamzity prestup na1,5M?

Spěchá.. děkuju
Ano :wink:
kopeckar wrote: Jde vybrat to co ti to nabízí. Takže pokud ti to nabízí i tu nižší, tak by to jít mělo.
Já myslím, že vybrat lze jenom ta nejvyšší ne?
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
Dawer24
Coach

Post by Dawer24 »

kopeckar a puzzle: Děkuju :)
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

puzzle wrote:
kopeckar wrote: Jde vybrat to co ti to nabízí. Takže pokud ti to nabízí i tu nižší, tak by to jít mělo.
Já myslím, že vybrat lze jenom ta nejvyšší ne?
Jdou vybrat tri nejvyssi nabidky, ale kdyz to neni ta nejvyssi tak se rozhodne sam hrac (random? a nebo podle smlouvy) kam pujde
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
dafo09
Assistant Coach

Post by dafo09 »

Zdravim... na SP niesom uplny novačik už som ho hraval viac krát , vždy som postupil až do F ligi a potom som buď z finančnych tažkosti alebo z nejakeho ineho dovodu musel skončit..a kedže teraz ma to vinimočne chitilo a chcel by som zotrvať tu dlhšie nie len 4 - 5 sezon tak sa obraciam o nejaku radu tipy alebo podobnu pomoc k vam skusenejším...potreboval by som radu. napr. ktorych hračov predať, či vlastne predavať hračov , či začať vylepšovať štadion a taketo veci... akekolvek informacie o tyme s radosťou poskytnem.....

za vašu pripadnu pomoc vopred dakujem

Dafo09
FC Dafoteam
Dafo09
Big El

Post by Big El »

Jednu odpověď jsi už dostal v topicu "rada",

K tomu dodám možná svůj názor. Dvě nejjistější investice, kam lze finance investovat jsou:

A) Stadion
B) Centrum mládeže

Pokud si nejsi jistý v otázce hráčů a kádru, mohl bys nevhodnými nákupy zbytečně vyhodit hodně peněz. Peníze ze stadionu se Ti vrátí vždy - a celkem brzo, i Centrum mládeže je do budoucnosti dobrá investice, hráči, kteří z něj chodí se dají často velmi dobře prodat.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
dann11
Team President

Post by dann11 »

http://battle-strategy.com/sp_player.aspx na tejto stanke ukazuje hracovy trhovu cenu je to presne alebo nie
Big El

Post by Big El »

dann11 wrote:http://battle-strategy.com/sp_player.aspx na tejto stanke ukazuje hracovy trhovu cenu je to presne alebo nie

Ne, rozhodně ne. Především je to cena na základě vložených údajů o přestupech a nejsem si jistý, kdy naposled tam byly přestupy vkládané. Za druhé ta udávaná tržní cena nezohledňuje agresivitu. Osobně spíše doporučuju řídit se podle historie přestupů - Tuším, že v nabídce Tým - Přestupy - Přehled, ale jistý si nejsem a jsem líný se dívat :P
Elnino Prague

dann11
Team President

Post by dann11 »

Big El wrote:
dann11 wrote:http://battle-strategy.com/sp_player.aspx na tejto stanke ukazuje hracovy trhovu cenu je to presne alebo nie

Ne, rozhodně ne. Především je to cena na základě vložených údajů o přestupech a nejsem si jistý, kdy naposled tam byly přestupy vkládané. Za druhé ta udávaná tržní cena nezohledňuje agresivitu. Osobně spíše doporučuju řídit se podle historie přestupů - Tuším, že v nabídce Tým - Přestupy - Přehled, ale jistý si nejsem a jsem líný se dívat :P
diky
dafo09
Assistant Coach

Post by dafo09 »

OK dakujem za vaše rady..no centrum mladeže uz staviam hypermoderne chyba mi 40 dni cize na to som uz myslel....a mam este jednu otazky...množstvo fanušikov ake mam tak taku kapacitu štadionu by som mal približne mat??
FC Dafoteam
Dafo09
Big El

Post by Big El »

dafo09 wrote:OK dakujem za vaše rady..no centrum mladeže uz staviam hypermoderne chyba mi 40 dni cize na to som uz myslel....a mam este jednu otazky...množstvo fanušikov ake mam tak taku kapacitu štadionu by som mal približne mat??
Kdysi jsem slyšel, že v začátcích platí, že stadion by měl mít o 2000-3000 míň míst, než je počet fanoušků, ale v zásadě nevadí, pokud ho máš i větší, počet fanoušků Ti stejně bude růst a dřív nebo později ho na minimálně 20.000 stejně vystavíš...
Elnino Prague

Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”