Sis myslel, že budeš mít hvězdu, viď? A ono prdcrueface1 wrote:jo,díky,již plně chápu

Moderator: Czech Moderators
Sis myslel, že budeš mít hvězdu, viď? A ono prdcrueface1 wrote:jo,díky,již plně chápu
Neboj, to přijde! Teď Ti to začalo z juniorky pěkně chodit.crueface1 wrote:Mě napadlo,že tohle ještě nevím.... Já a mít hvězdu? By se musel stát velkej úlet
Jde vybrat to co ti to nabízí. Takže pokud ti to nabízí i tu nižší, tak by to jít mělo.Dawer24 wrote:Ahoj, jde vybrat nejvyšší nabídka 1M, kdyz je nastavena castka na okamzity prestup na1,5M?
Spěchá.. děkuju
AnoDawer24 wrote:Ahoj, jde vybrat nejvyšší nabídka 1M, kdyz je nastavena castka na okamzity prestup na1,5M?
Spěchá.. děkuju
Já myslím, že vybrat lze jenom ta nejvyšší ne?kopeckar wrote: Jde vybrat to co ti to nabízí. Takže pokud ti to nabízí i tu nižší, tak by to jít mělo.
Jdou vybrat tri nejvyssi nabidky, ale kdyz to neni ta nejvyssi tak se rozhodne sam hrac (random? a nebo podle smlouvy) kam pujdepuzzle wrote:Já myslím, že vybrat lze jenom ta nejvyšší ne?kopeckar wrote: Jde vybrat to co ti to nabízí. Takže pokud ti to nabízí i tu nižší, tak by to jít mělo.
dann11 wrote:http://battle-strategy.com/sp_player.aspx na tejto stanke ukazuje hracovy trhovu cenu je to presne alebo nie
dikyBig El wrote:dann11 wrote:http://battle-strategy.com/sp_player.aspx na tejto stanke ukazuje hracovy trhovu cenu je to presne alebo nie
Ne, rozhodně ne. Především je to cena na základě vložených údajů o přestupech a nejsem si jistý, kdy naposled tam byly přestupy vkládané. Za druhé ta udávaná tržní cena nezohledňuje agresivitu. Osobně spíše doporučuju řídit se podle historie přestupů - Tuším, že v nabídce Tým - Přestupy - Přehled, ale jistý si nejsem a jsem líný se dívat
Kdysi jsem slyšel, že v začátcích platí, že stadion by měl mít o 2000-3000 míň míst, než je počet fanoušků, ale v zásadě nevadí, pokud ho máš i větší, počet fanoušků Ti stejně bude růst a dřív nebo později ho na minimálně 20.000 stejně vystavíš...dafo09 wrote:OK dakujem za vaše rady..no centrum mladeže uz staviam hypermoderne chyba mi 40 dni cize na to som uz myslel....a mam este jednu otazky...množstvo fanušikov ake mam tak taku kapacitu štadionu by som mal približne mat??